ИНТЕРВАЛНО ХРАНЕНЕ-ТЕМА № 6

• 70 580
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
Кришкамишка чудесни резултати, браво   bouquet

Kaka Dakа ако не можеш да издържиш до 17ч, си пийни без мезе вечерта. Ако си склонна на изключения. Стига алкохола на гладно да не стане проблем или да ти изостри апетита, ти си се знаеш най-добре.

Аз съм зациклила на 64-65 кг, но в талията съм се смалила 2-3 см, така че съм спокойна. Това е при мен през 2-3 кг зациклям, дълго бях и на 67-68. Значи за 2 месеца и 20 дни съм свалила около 4 кг, но имах доста нережимни дни.

Приятен ден Grinning

# 136
  • София
Браво момичета, много хубаво така като споделяте резултати   bouquet
А те са ви страхотни, много вдъхновяващи!

Продължавайте все така  Hug

# 137
Поздрав за всички интервалки Laughing

http://prikachi.com/images/215/6142215b.jpg

# 138
Laughing

Ето нещо и от мен https://www.facebook.com/groups/fastfive.org/?fref=ts

Скрит текст:
Ето,затова харесвам аз вечерния прозорец-винаги може да се поглезиш с чаша-две бира
Скрит текст:
И аз

Днес в прозореца ще има :сладки, филия с лютеница и сирене, малко кисело мляко, по-късно таратор ,пържени картофи, сирене, може би сладолед.

# 139
  • София
И аз отворих току що с една салата от домат, краставица, печени червени чушки, чесън и зехтин, поръсена със биволско сирене. И за аперитив - една водчица ябълка  Blush Рядко си я позволявам, че никак не ми  се вписва в режима, обаче днес ми беше ужасен ден и имам нужда от разпускане. А пък и утре е почивка  Mr. Green

Мисля по-късно да си хапна и режимен десерт. Нещо ми писна от месо и известно време ще ям млечни.

Зечела съм стари теми и много ме е яд, че момичетата от тогава не пишат. Страхотни неща научих.

# 140
Зечела съм стари теми и много ме е яд, че момичетата от тогава не пишат. Страхотни неща научих.
не забравяй да споделиш с приятел  Wink

Имаше една девойка - бебочко мисля беше или нещо подобно. И ако не се лъжа беше свалила доста килограми точно от интервално + ВМ-НВХ.

Последна редакция: чт, 23 май 2013, 19:47 от bebok_86

# 141
  • София
 Heart Eyes

Ами едно от нещата е, че интервалното дава страхотни резултати, когато е съчетано с някакъв режим на хранене (дали ще е 90 дневна, разделно, ВМ-НВХ или само НВХ и др). Тогава може да се очакват по-скоростни резултати в посока намаляване на теглото, иначе ако се хапва от всичко по колкото ти душа иска, резултатите са много бавни, а може и да ги няма въобще. За адържане е перфектно. Като начин на живот - също.
Източник - _Ели_ в началото на предишната тема (където виждам Мамамиши  и Русалунка  Hug)

Ами пак си трябва ограничаване, макар и  с Фаст-5.

# 142
Бебок,групичката е готина,да. Wink
 Разрови се в старите теми  Wink-наистина има много полезно инфо.

Вивиан,щом ти е  бил ужасен ден,винаги е позволено нещо разпускащо. Peace

Аз отворих с тиквички настъргани,мешани с домати,маслини,масло,риган,чубрица,сирене,отгоре яйце. Очакват ме биволско мляко и сурови,белени семки.Бира няма да има  Mr. Green Мързи ме да правя риба нещо....
/дребната е при баба и ,и чак се чудя с какво да запълвам свободното си време hahaha/

# 143
И аз ще се разровя в старите теми да почета малко.Утре и аз ще давам малката при майка ми и вечерта ще си пийна нещо (алкохолно smile3508 ) Нямам търпение hahaha

# 144
В този случай и аз ще си позволя и аз една-две чаши bowuuПочивна вечер е Simple Smile dance

# 145
Вечерен привет дами!
Браво на Кришката и все така да върви  bouquetМинали сте празнично на течно-алкохолни прозорци,няма лошо LaughingАз ще забягвам на мини почивка по празниците,та и аз ще пийвам,да не се цепя от групата WinkНе се тегля,но като че ли имам леко смаление или пък така ми се иска Laughing
Другата седмица ми минават мисли да пробвам и аз 36-часовото,да видим как е,че отдавна му се каня.Пожелавам ви приятни почивни дни и много положителни емоции Hug

# 146
Мамамиши,весело да ви е ,да се върнеш заредена с много положителни емоции  bouquet

36 -часовия и аз му се каня,но ще го оставя за някой доста напрегнат ден,с много работа и ангажименти,за да не ми тече мисълта към храната.
Като пробваш,задължително да споделиш как е минало.
То май ,от пишещите ,само Баничка го прави. Време е за подкрепа ,гърлс  Laughing

# 147
А аз съм на водчица, и аз душа нося  Crazy
Наздраве!
Drunk  Wine Glass cheers

Да се отчета за днес: в 18 ч отворих: ягоди, зайо байо, вечеря: зелена салата, яйца със сирене и 1/2 филия бял хляб, водка малко и нектар от праскови домашен. Десерта ще е кисело мляко с ягоди. Това ми се води безвъглехидратен ден-толкУ си мога, толкУ си правя.   Crazy

Последна редакция: чт, 23 май 2013, 22:25 от Русалуна

# 148
Сладурки JoyАз жулвам втора бира .Може и от прозореца да излизам,но на кой му пука bowuu

# 149
Привет!   bouquet
Днес се премерих. Твърдо минус 2 кг - колкото и бяха преди 1-2 седмици, тоест няма мърдане. Леко съм разочарована и от меренето- минус 1 см талията и бедрата, другаде няма мърдане... Мисля, че липсата на по-задоволителни резултати се дължи на супер солените напитки, които изконсумирах вчера по време на 36асовия фаст. Не мога да кажа, че не съм малко отчаяна заради резултатите   Tired Ядосвам се, остават ми малко мазнини за чистене, предимно в долната част на корема. Избрах 2х36, за да ги махна бързо и за да съм свободна в избора си на храна извън фастинг прозореца. Тъпо и упорито продължавам, макар и с по-малко ентусиазъм  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт