ИНТЕРВАЛНО ХРАНЕНЕ-ТЕМА № 6

• 70 590
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте!   bouquet
Денят ми днес беше част от поредния 36 часов фаст. Тъкмо приключих с една чаша бульон, та за днес няма повече течности освен вода  Crazy Утре ще се премеря как вървя. Последното теглене не отчете промяна в кг. Може и мерките да си взема. Ако има някаква интересна промяна, непременно ще докладвам Simple Smile Така като гледам вие всички сте на Фаст-5. Аз страшно много го харесвам, защото не мърдам на килограми независимо дали преяждам, или хапвам по-скромно през прозореца. Планът ми беше да изчистя излишните мазнини с 36 часовите гладувания и после да поддържам с Фаст-5.  Peace Едно нещо ме притеснява: Кантарът показва, че съм свалила няколко килца, което е хубаво, имайки предвид, че са едни от последните, обаче не съм сигурна, че виждам намаляване на мазнините. Искам да си изчистя корема и се чудя дали има някаква промяна от началото на 2х36, може би само аз не я виждам?  newsm78 Според вас горят ли се предимно мазнини с 2х36?

# 121
  • София
Хихиххи, как ме разсмя Русалуна, с тоя целулит  Laughing

Ааааааа не - за нищо не заменям вечерния прозорец. Много си го уважавам  Drunk Wine Glass Joy

А така ... я да видиме сега, какво става тука  Twisted Evil
Ей това е прозорец викаш  Joy

Йо, да, знам за протеина, много внимавам. Точно така е, както си го написала, ако има излишен се преработва на захар, оттам на мас  hahaha Но сега откак съм на Фаста, няма опасност да го превиша, то с 1 хранене на ден какво ли може да превишиш.

Бебок, подпухването ми беше преди да започна ВМ-НВХ. Явно прекалената ми консумация на въглехидрати е водела до това, аз тогава мислех, че ям много солено, спирах солта, но продължавах да съм си подпухнала. Но откак минах на Вм НВХ проблема изведнъж изчезна. Сега чертите и физиономията са ми други, всъщност моите си  Mr. Green
Промяна в кг нагоре нямам, имам 1 свален кг от както съм на режима т.е от 8ми април.

# 122
  • Испания и Стара Загора
Ей това ми е мерак да направя,да ям до 17ч.Ама как да стане ThinkingАнита,ти до 23ч не огладняваш ли и изобщо как свикна да се храниш така?

Този навик ми остана от 90 дневната.Там първото ядене е в 12ч и следващото е след 3-4 часа. И така свикнах да вечерям рано. Peace След това не огладнявам.Към 19ч тренирам  и после пия чай.

# 123
Баничка, мери си обиколките и по дрехите се ориентирай. Другия вариант е да ходиш в някой фитнес център да ти ги измерват с клипер. Но щом намаляваш на килограми, няма начин да не сваляш и мазнини.

Ето го блога на GEORGIO:
http://georgiostyle.blogspot.com/p/blog-page.html

Последна редакция: ср, 22 май 2013, 21:37 от Русалуна

# 124
Баничка,кажи по каква схема го правиш 36-часовото?В смисъл по колко пъти в седмицата примерно и как изглежда по дни.

# 125
mamamishi, нямам конкретна схема по дни, преценявам от социален аспект в кой ден няма да е проблем да фастя и в кой ден се пада неизбежно хапване  Mr. Green Гледам 2 пъти средно да фастя седмично, но понякога се случват 3, понякога 1  Peace

# 126
Добро утро.От днес почвам смело,пък да видим какво ще стане.Мисля да отварям в 12.Хубав ден на всички  bouquet

# 127
Русалуна, hahaha
С руския отдавна не съм  на "ти",но схванах горе-долу за какво иде реч Blush
Мерси за блога.

Ден 19.
Нямам си идея кога ще отворя,но вероятно ще е с бира Laughing,че ще се събираме едни майки...
Иначе планувам риба,зеленчуци с масло,сметана.

# 128
Да ти кажа,хич да не ти пука,как те гледат колежки WinkАко чувстваш,че това е твоя прозорец-прави го,без да те притесняват околните.  Party
Ааааааа не - за нищо не заменям вечерния прозорец. Много си го уважавам  Drunk Wine Glass Joy

smile3521

# 129
  • sofia
Здравейте, сладурки!
Добре дошли на новите попълнения!
Режима работи!
 Свалих още едно кило!
Значи, за месеца, средно, съм-5 кила!!!
Чувствам се супер!
 Hugна всички!

# 130
Кришка,бравооооо newsm44 Само така и занапред !

# 131
Здравейте не можах да изчакам 12,отворих в 11 с малко луканка,хляб и салата.После малко зърнена закуска,малко семки,сега пак ям зърнена закуска.И до 4 ще приключа храненто за днес.Учудващо не преядох Whistling Имам въпрос когато не си в прозореца,т.е през др часове когато не се яде може ли да се пият кола,сокове и алкохол?Мисля,че знам отговора но да попитам за всеки случай  bouquet

# 132
Не,Кака:) Кока-кола,сокчета,нали имат захар,ще си развалиш постенето.
Чиста ,бистра водица,чайове -неподсладени,кафе /аз му слагам малко млекце/.

Скрит текст:
Ето,затова харесвам аз вечерния прозорец-винаги може да се поглезиш с чаша-две бира

# 133
Така си и предположих Sad значи за утре го измествам чак за към 5,че вечерта ще сме на гости и ми се искаше да пийна някоя чаша водка или биричка.Храната не ме изкушава толкова,колкото алкохола Crazy

# 134
Май повечето сме така Laughing Hug /на мен толкова ми трябва ,де,две чаши и става търкала Party/

Общи условия

Активация на акаунт