ИНТЕРВАЛНО ХРАНЕНЕ-ТЕМА № 6

• 70 582
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
Баничка,няма място за отчаяние,от другата седмица и аз съм с теб HugТи малко ли имаш за сваляне,сигурно си писала,ама не помня.Бавно и славно ще постигнем резултати,няма начин да не стане Peace

# 151
mamamishi, малко имам за сваляне. Като килограми не ме интересува особено, само искам да изчистя последните мазнини!  #2gunfire Вече сериозно се захващам 3 пъти в седмицата да правя 36 часовия фаст, включвам и 30 минути всеки ден въртене на тежък масажиращ обръч. Давам обещание пред вас, че ще спазвам казаното до момента без отметки. Всяка седмица ще давам отчет, за мотивация.  Peace

# 152
Не е ли много 3 пъти в седмицата 36-часово,то кога ще ядеш ThinkingА те мазнините доколкото знам не тежат и може да не смъкваш на килограми,пък мазнините ти да намаляват...Те момичетата от ВМ-НВХ са по-запознати,но мазнините си мисля,че се намаляват с изчистване на храненето и премахване на въглехидратите.Каквото и да решиш и да правиш знай,че сме тук за подкрепа Hug
Да ти кажа,и аз съм с 3-4 кила за махане,ама съм се настроила че ще е бавно и лесно няма да стане.Преди като интервалствах карах велоергометъра всяка вечер по 1 час и имах страхотни резултати,ама пусти мързел ooooh!

# 153
Добро утро Grinning

Баничка ти си на най-трудното.Ако зациклиш, може да пробваш някаква ротация-на въглехидрати, или малко да смениш схемата, да е по 24часа, или някакъв друг модел. Има ли разлика в разстоянието на дните, в които си постила. Например тая седмица в която не свали да са през 2 дена, пък предната през 1 или нещо такова, и от там да идва разликата newsm78

Аз снощи не десертвах ягоди с кисело мляко, ами филийка със сладко. Нещо леко ме болеше корема от вечерята с бъркани яйца и ми се ядеше нещо по-сухо, така че ядох в 24ч и прозореца ми става 6 часа.Но определено отслабвам, може би поради намаления апетит и малкото калории. Но при мен се раздвижиха нещата, когато имах 2 дни с много храна, а по средата един само на салата.

Хубав ден   bouquet

П.С. Ето някои практични съвети:
http://www.pathophysiology.info/thining.htm

Последна редакция: пт, 24 май 2013, 08:48 от Русалуна

# 154
  • София
хихи, добро утро момичета, страхотни съвети дава тоз човек, Русалунка  Joy

Баничка, аз да се изкажа по твоя въпрос, какво мисля Simple Smile
Според мен, за да изчистиш тези последни мазнини, трябва да ограничиш въглехидратите, и да минеш едва ли не на мазнини. Звучи ужасно, но мисля че това е начина. смятам, че с 36 часовия фаст няма да стане, при положение, че след това отново се поемат въгл. Ще ми е много интересно мнението на другите, и мен ме интересува подобен въпрос, макар моите мазнинки да са си още по местата  Blush
А и Мамамиши е казала хубаво, че мазнинките на кг няма да се усетят, на кг се усеща отслабването от вода и мускули (когато е бързо). Мазнините - само със см можеш ги улови  Wink
А какъв е този масажиращ обръч?

И аз мисля да се включа другата седмица в 36 часовите групи. Да видим дали намя да си помогна поне малко.

момичета, някои от вас да са ползвали през живота си пътечка? Къде за бягане, къде за ходене?
Нещо обмислям да си купя и се чудя добър уред ли е?

# 155
Добро утро, Hug
Чета ви ,и си мисля,че всички сте казали правилни неща към Баничка.

Моето мнение е,че 3 пъти 36 часа  в седмицата,са страшно много.,Баничка.
Давай си на 20-часово постене,вероятно организмът ти е свикнал вече,та затова нямаш изменения...Трябва да му поднесеш нещо ново,един вид.Може би си в застой /и в хранене ,и в тренировки се получава/
Относно менюто ти,в дните след 36 часов,да ,трябва да е много добре подбрано, да не се нахвърлиш на въглехидрати,че фаста се обезмисля. Вивиан Peace
Баничка, направо един вид захранване трябва да правиш...Пък то ще дошло време за другия 36 часов Crazy
Може да пробваш да ограничиш тези пусти въглехидрати,както са посъветвали.Дали с НВ-ВМ ,или с белтъчини,или с въглехидратна ротация-има избор Peace

Вивиан,нали имаш кростренажор? Пътека...ами винаги може да бягаш някъде навън,ако имаш тази възможност-дори ще ти е по-забавно и ще ти минава неусетно тичането.
И аз искам да знам за обръча -откъде е,какво е ,колко пари?  bouquet

Русалуна,готини съвети.  bouquetВпрочем,номер 8 много ми допада.

# 156
  • София
Ами аз си мисля, че ако Баничка набляга на протеина, то същата работа - нали излишният се преработва в захар. Мисля, че трябва да хапва минимум протеин, мазнини, и минимум въгл., тренировки и 20 часов фаст макс. Не повече.

Йо, имам крос, ама много го мразя  ooooh! ще си го ползвам де, но исках да ходя мнооого, много. А нямам такава възможност всеки ден, а зимата пък - въобще.
Бягането - срам ме е навън.  Embarassed

каква е тая въглехидратна ротация?

# 157
А,щом го мразиш,няма смисъл. Трябва с кеф да се тренира.Вземай си тогава пътека,ако мислиш,че ще ти е по-добре на нея.
Ето това е въглехидратната ротация .
Скрит текст:
Следях един от дневниците в бб-тийм,едно девойче,смъкна доста с нея +воинска диета/подобна на фаст,но там има лек Undereating през деня

http://www.bb-team.org/articles/1575_otslabvane-i-vaglehidratna-rotatsiya

# 158
Добро утро.
Баничка, и аз мисля че е много 3х36 часа на седмица.
Замисляте ме и мен за 36 часа. Обаче нещо друго ме притеснява - сега не че съм свикнала да не ям през деня, ама знам че не трябва и не мисля за храна, не се притеснявам какво ще си нося на работа. Обаче при 36-те часа, нали след това 2-3 дена трябва да си ядеш и през деня до следващите 36 часа. Обаче тогава ще ме гризе съвестта че ям вечер  Laughing.Дали не може 36 + фаст 5 Laughing Ама в такъв случай няма да е 2х36 ами 2х44 примерно.
Оф дълго стана, извинявам се.
За въглехидратната ротация - наистина добре звучи, може да пробвам.
Днес мисля да правя агнешка супа - имам едни кокали за яхния, ама мъжо снощи рече че не иска кокали да му дрънчат из чинията, и ще ги правя на супа. За другото не съм решила какво ще е.
Русалуна  Joy Joy Joy Ние значи трябва война на свекървите да обявим  Laughing

# 159
bebok, може да го правиш 1 седмично или да отваряш по-рано прозореца.
И аз исках да постя един ден, обаче само като си представя, че съм задължена да не ям и ми се дояжда. Дисциплината ми е доста хлабава, затова съм и на това положение във вечно отслабване. Само този режим ми допада, защото така и така рядко огладнявам до ранния следобед, а самото постене през деня доста ми намалява апетита в дългосрочен план.
Със свекървата сме си в добри отношения, за което спомага отдалеченото разстояние  Laughing

# 160
Здравейте момичета.Да се похваля имам 800 гр свалени Party може и да е вода,ама важното е,че кантара отива надолу.Току що отворих с козунак,за по-късно ще ям месо със салата.Прозореца ми е до 5 и 30,ама към 7-8 ще си пийна ромче с кола Embarassed

# 161
Благодаря за подкрепата, момичета!  Heart Eyes
Замислих се и стигнах до извода, че 3х36 фаст е много. Два пъти седмично си е най-добре. Гледам, че някои от вас се замислят за този вид гладуване, та реших да напиша моята схема:

Вечер приключвам с храненето около 21:00. Лягам да спя към полунощ, демек на сравнително гладен стомах. На следващия ден съм само на течности, независимо какви, но гледам да не изпивам повече от 400-500 калории. След това на другия ден съм свободна да ям след 9 сутринта. Така неусетно минават 36те часа. Случвало ми се е по план да трябва да фастя, но на обяд да се "изпускам"  и да хапна. Тогава броя деня за нормален и просто приключвам с вечерята до 21:00 и така на следващия ден се пада предвидения фаст, просто е с един ден по-късно.

Също така мисля, че проблемът ми идва оттам, че ям без ограничения в нормалните дни. Много вероятно е това да ме прецаква. Значи трябва да вкарам някакъв режим в нефастинг дните. Имам опит с ВМ-НВХ:
Скрит текст:
Спазвах го доста стриктно, в началото (противно на очакваното) си броях калориите и свалях бавно бавно. После обаче прочетох някъде, че броенето на калории е излишно и така след около месец мазно и неограничено хранене си лепнах 3-4 килограма, които дори в момента боря.
Съгласна съм да мина на стриктно ВМ-НВХ, с борене на калории, обаче не мога толкова продължително да се ограничавам от въглехидрати и все някога ще залитна  Tired А и нали идеята е да се изчистят мазнините и да не си ги върнем скоро след това, пък няма да мога да се задържа на ВМ-НВД особено дълго.

Колкото до обръча, ето така изглежда: http://maximatrade.com/user_area/products/200837_.jpg
Доста по-тежък е от обикновените детски и има едни релефни колелца, които правят масаж. Много съм доволна, стягат се коремните мускули, стига да се ползва редовно. Яко ме ръгаше като започнах в началото да го въртя, та слагах един дебел елек. Поне бързо се свиква с натиска и по едно време даже на голо го въртях без да имам синини  Laughing

Kaka Daka, браво за сваленото! Дано продължиш все така!  Hug

Почти забравих- Честит празник на славянската писменост!   bouquet

# 162
  • София
Страхотен пост Баничка!
Много интересно ми беше да прочета твоя опит с Вм.
Като те чета, откривам някои грешки при мен и може би на тях се дължи неотслабването ми. Ще коригирам.

За обръча ти благодаря много, къде се продава тая джаджа? Никога досега не съм виждала.

И не на последно място - Честит празник и от мен   bouquet

# 163
Вивиан, обръчът се продава в магазини "самоздрав". Аз моя го взех от техен магазин на халите в София  Peace Сега тъкмо приключих с 30 минутното въртене и понеже бях само по тънка блузка сега гледам как около талията ми има очертана червена линия  Laughing Но мен това не ме притеснява и ще въртя ежедневно по половин час. Колкото до храната- мисля, че реших да си карам с нормално хранене без ограничения откъм вида храна. Само ще намаля количествата, тъй като имам намерения да не спирам с интервалното гладуване. Засега оставам на 2х36 с включен "спорт", а като изчистя мазнините ще поддържам с Фаст-5. Не бива да се ядосвам, че няма големи минуси при мен, тъй като съм на режима от по-малко от месец. Да не говорим, че от край време съм с горе-долу това телосложение, едва ли лесно ще го променя. Макар и малка, промяна има и затова продължавам смело напред! Благодаря на всички за подкрепата!   bouquet

# 164
 Hug Само така никакво отказване!Аз затварям в момента със салатката и нищо друго,че още ми е тежко от козунака Crazy

Общи условия

Активация на акаунт