Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са ограниченията на начина на живот Бързо-5?
Какви са алтернативите на интервалното гладуване, различни от Бързо-5 начин на живот?
Какво представлява Бързо-5?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са ограниченията на начина на живот Бързо-5?
-
Какви са алтернативите на интервалното гладуване, различни от Бързо-5 начин на живот?
-
Какво представлява Бързо-5?
-
Какви са основните принципи на начина на живот Бързо-5?
-
Какви са очакваните резултати от следването на начина на живот Бързо-5?
Ти малко ли имаш за сваляне,сигурно си писала,ама не помня.Бавно и славно ще постигнем резултати,няма начин да не стане
Вече сериозно се захващам 3 пъти в седмицата да правя 36 часовия фаст, включвам и 30 минути всеки ден въртене на тежък масажиращ обръч. Давам обещание пред вас, че ще спазвам казаното до момента без отметки. Всяка седмица ще давам отчет, за мотивация.
А те мазнините доколкото знам не тежат и може да не смъкваш на килограми,пък мазнините ти да намаляват...Те момичетата от ВМ-НВХ са по-запознати,но мазнините си мисля,че се намаляват с изчистване на храненето и премахване на въглехидратите.Каквото и да решиш и да правиш знай,че сме тук за подкрепа

може и да е вода,ама важното е,че кантара отива надолу.Току що отворих с козунак,за по-късно ще ям месо със салата.Прозореца ми е до 5 и 30,ама към 7-8 ще си пийна ромче с кола 
А и нали идеята е да се изчистят мазнините и да не си ги върнем скоро след това, пък няма да мога да се задържа на ВМ-НВД особено дълго.