ИНТЕРВАЛНО ХРАНЕНЕ-ТЕМА № 6

• 70 585
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Баничка, благодаря ти за инфото за обръча, ще мина през Халите да видя. Но ми изглежда доста добро средство, масажа винаги е един плюс!

Аз реших, че известно време ще мина на НВД през прозореца. Малко ще го интерпретирам по мой си начин, като ще ям предимно салати, месо и яйца, както и сирене. На всеки 5-7 дни ще правя високо въглехидратен ден (шоколааад  Party) и да видим няма ли да започна да свалям ... след това отново ще си се върна към ВМ-НВД

сега съм на тема шопска салата с печени червени чушки и мога да я ям всеки ден. Толкова ми е вкусна ...

Другата седмица ще се опитам да пнаправя един 36 ч. фаст, ама ако го съчетая с фаст 5 и то ще стане ...  Crazy Ще си помисля още малко, да не избода очи, вместо да изпиша вежди.

# 166
Кака Дака,браво Simple Smile
Баничка,мерси и от мен.  bouquet
Значи,пробвай в нефастинг дните "въглехидратната ротация",мисля,че ще ти е добре.
Е,и bebok ще и се пробва. Simple Smile

Зариби ме здраво с тоя обръч,намерих го Sunglasses
Скрит текст:
http://samozdrav-bg.com/index.php?route=product/product&keyw … mp;product_id=606

В самоздрав има хубави нещица.Чакам заплатка и поръчвам smile3508
Вивиан,пробвай,да! Добре си го намислила-НВД и зареждащ ден  Peace

Умирам от глад рано-рано още.
Чакам си 18-ят час. Ще правя чомлек от свинско месо,но докато стане,ще ям яйца,масло,салата.
Приятна вечер,  bouquet

# 167
Добър вечер!
Хубав обръч, гледах го преди време в кауфланд, но нямах пари да си го купя. Много обичам да въртя обръч даже обикновен, действа ми релаксиращо, но не знам къде има свестни-тези детските са много леки и не стават.
Отчета ми за днес, отворих след 19 ч: ягоди, зелена салата  и пица с кайма и кашкавал. десерта ще бъде кремче с тъмен шоколад. Днеска ми е въглехидратен ден.

# 168
Привет,сладурки  bouquet

Русалуна,и аз обичам обръч.Взех си детски баш,но го напълних с боб/ориз за тежест.Иначе доста трака,като го въртях Laughing/отдавна не съм го ползвала,де/ и не можех да си чувам филма,та затова,се навивам на тоя бонбон,по-горе.

Днес ще отворя пак към 18-19. Храната не съм я мислила,но в нас се мотаят едни ягоди-вероятно с тях ще почна Simple Smile

# 169
Здравейте момичета,още 500 гр ги няма Crazy или за 2 дни 1,300 мисля,че е супер.Видях ви коментарите и го съчетавам с правилата на 90 дневната диета.Радвам се,че ви намерих Hug Този обръч,изглежда много гот,жалко,че не умея да го ползвам hahaha.Хубав ден ви желая  bouquet

# 170
Ехааа,браво Кака Дака. Супер резултати имаш ! А колко още имаш за смъкване /извинявай,но съм забравила,ако си казала Blush/

# 171
Още10 кг.70 ми е целта,и на 67-68 много бих се зарадвала,но ме е страх да не ми стой грозно,защото по принцип съм с по-едър кокал а и съм висока.Не знам,първо да стана 70,пък после ще се боря евентуално за още 2-3 кила

# 172
Привет и от мен.
Кака Дака, страхотен резултат. Това със съчетаването с някакъв режим явно е най-добрия вариант. Интересно ми е как го съчетаваш с 90 ДД - първите 3 дни ясно, ми с плодовия какво ще правиш?
Обръча и на мен ми хареса, ама и аз вече не умея да го ползвам Joy

# 173
Бебок,в момента съм в почивка бях на диетата до април. Peace

# 174
Кака Дака,завиждам ти благородно за височината. Каквото и да си говорим,всеки лепнат килограм не личи PeaceАз съм си тапа и всяко грамче е очеизваждащо, Close.
90-дневната и моя приятелка я правеше,дори не бих казала,че бе стриктна,но свали.

Бебоче,зарибявка си е обръчът. Но,аз си се знам-ще го купя,ще въртя известно време и ще прашасва по някой ъгъл. Така се случи с трамплина,дето взех,с едни ластици,и какво ли още не. Само на тренажора не иневерявам.

Вижте това интервю,интересно е.
Ох,в гугъл го потърсете,че Инес не става тук- Циклично хранене: Как Мариан Кейн от MyoMyTv извая толкова атлетично тяло?

И още едно,

http://strengthnation.net/2012/10/09/%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D1%81%D … 0%BD%D0%B5%D0%BD/

Като цяло,за мотивация пускам. Simple Smile

И си допълвам поста,защото още чета из форумите за ЦХ. Пускам цитат на един потребител,в една тема,където дълго се обсъжда този тип хранене. Ще ги скрия,защото не зная дали е правилно така да се цитират неща....

С
Скрит текст:
лучайно попаднах на много интересна БГ история за цикличното хранене   Става въпрос за генерал Владимир Стойчев. Човека е умрял на 98 години въпреки, че е имал доста стресови фактори в живота си (политика, разни агенстки истории, две войни, представял е и страната ни на олимпиади). Когато го питат каква е тайната на здравето и жизнеността му, той отговаря, че това е КОНСКАТА ДИЕТА - хранене обилно, но веднъж дневно, по-скоро вечерно. Като попрочетох тук-там се оказа, че състезателните коне тичат по цял ден, а ги хранят само вечер!!

Ето и няколко цитати от други сайтове във връзка с генерала легенда:

Цитат:
Спомням си ген. Владимир Стойчев, Бог да го прости, един чутовен българин. Говорехме си с него. Той казваше: “Остави ги тези лекари! Ти знаеш ли защо конят цял ден тича?”. Отговарях: “Вие кажете”. Ген. Стойчев твърдеше: “Конят яде вечер, цяла нощ стомахът му мели, мели. Затова през деня има сила. Какво е това сутрин да ядеш и цял ден да стоиш гладен?!”.
Взето от тази тема.Дискусията,която водят е интересна

Последна редакция: сб, 25 май 2013, 12:42 от Ioanna82

# 175
Добро утро.
Йо, доста интересни интервюта, и форума също.
Яденето снощи - отворих с череши, после кашкавал с масло, няколко маслини, 1/2 краставица,сладолед,  по-късно картофена салата, скумрия на фурна, 3 малки меденки,череши, 1 парче баница. Сутринта се престраших да се кача на кантара  и въпреки предстоящия МЦ съм почти 85кг  Simple Smile

# 176
И от мен здравейте,  bouquet
Бебоче,тоест си смъкваш?

Аз днес ще видим кога ще отворя Whistling,че ще ходим на пикник.
Но ще се опитам да спазя поне 4 часов прозорец. Храненето-ще има яйца,сметана,салата

# 177
Момичета здравейте.Аз вчера се пооплесках.Отворих в 11 и трябваше до 4 да се спра.Ама вечерта,едни пържоли,кюфтета (майка имаше рожден ден) Днес стъпвам на кантара-2 кг отгоре ooooh! Отварям в 12 със салата и месце,после нещо сладко,и край за днес.Много ме е яд,ама...ще се помъча и ще ги сваля.Хубав ден ви желая,и не правете като мен

# 178
Kaka Daka, не се ядосвай, няма как да качиш 2 кг наведнъж, задържала си вода.

Аз вчера също ядох доста от 15:30 та до 24ч  Laughing Какво да правиш, апетит. Днеска мисля да съм скромна, но нищо не обещавам Simple Smile
Приятна неделя  bouquet

# 179
  • Испания и Стара Загора
Здравейте и от мен,

Аз си карам интервалното без грешка.Утре ще се кача на кантара да видя какъв е резултата от първата седмица. Днес менюто е - в 12ч 2 яйца,1 кюфте и таратор , и в 16ч праскови с кисело  мляко. Утре вечер ще имам гости и мисля да направя прозореца по-късно от 16-21ч.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт