ИНТЕРВАЛНО ХРАНЕНЕ-ТЕМА № 6

• 70 587
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,

резултата при мен след първата седмица е -1.5кг. Доволна съм. Peace

Успешна седмица на всички!!

# 181
Чудесно,Анита Simple Smile За една седмица е супер това.Давай все така  bouquet
Кака Дака,наистина са от вода тези 2 кг. Права е Русалуна.

Аз вчера не спазих фаста изобщо-яденето започна от 15 часа,та продължи до към 9 -10 вечерта.Ядох омлет,салата,кашкавал ,сметана,и много,много череши.
Резултат-чувствах се супер подута от последните. Но наистина прекалих с количеството. По едно време даже и костилките не плюех,от лакомия Laughing,

Днес ще отворя много късно,а храната ще е основно яйца и масло.

Успешна седмица на всички Hug

# 182
  • София
По едно време даже и костилките не плюех,от лакомия Laughing,

rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Ох, мила, направо ме побърка тука от смях ... Голяма сладурка си, направо не мога да спра да се смея ...  Hug Hug Hug

И аз в събота бях малко в страни от нещата, защото пих една бира, ама голяяяяма!  И цял ден ядох кюфтета и кебапчета със неизвестен произход, че бяхме на Оф роуд фестивала. Но нали е събота, а аз в събота си давам по широк прозорец по принцип. Но вчера бях бетон! - - Варен джолан, салата от зеле и 3 яйца. Това ми беше вечерята.

Анита, браво, страхотен резултат! Продължавай така    bouquet

# 183
Добър ден дами,гледам отслабвате,браво Laughing
При мен три дена ядене и пиене на корем от сутрин до вечер.Но пък бях със страхотна компания и въобще не съжалявам.Всичко що е време пред мен е все за отслабване Simple SmileОт днес влизам пак в релсите,та ще отчитам резултат в петък.Успешна нова седмица от мен  bouquet

# 184
Вивиан,много си добре с папкането. Ти сега млечните ли ще махаш ? Иначе,възможно е заради тях,да си имала слаби резултати Confused. Смятам,че ,ако изкараш известно време на месо,яйца и салати,няма как да не смъкнеш просто ! Hug

А аз, Laughing
Скрит текст:
един голям бездънен корем съм,отвори ли ми се хапка.
За череши,винаги съм си умирала,а този път,просто се бях покатерила на дървото ,и си викам-режим,фаст,не ми пука,днес ще кльопам черешки Heart Eyes

Сега поне няма да ги мисля повече. Wink

Мамамиши,няма място за съжаления,щом е било приятно Sunglasses

# 185
  • София
Мамамиши, супер звучиш! Много положително   bouquet

Ми то май така се оказа, Йоанче, че само махнах млечните и маслото. Останах на мазни меса, яйца и салати. Не е типичното НВХ, защото там се ядат филета, а аз филета вече не искам да ям, дори малко ме плашат. Та общо взето така ... хайде да видим сега какво ще стане  Rolling Eyes

Скрит текст:
Уау, на дървото ... ох! И аз умирам за всички пролетни и летни плодове, но засега само ще ги мириша  Laughing Вчера дъщеря ми набрала и тя едно малко пликче от едно дърво и ми го носи специално на мен, милата, и аз да не заподозре за моите ограничения, хапнах две черешки ... Боже, бяха божествени! Та напълно те разбирам с пращането по дяволите на всичко за малко  Crazy

# 186
Привет момичета!  Hug
Поздравления на всички за чудесните резултати.

Аз няма да се отчитам, че вчера се завърнах от едно прекрасно местенце и там какво стана, направо ме е срам от себе си. Ламята пасти да яде. По-важното е, че  си прекарах чудесно и сега с нови сили ще започна от начало. Днес се премерих и съм върнала сваленото, че и отгоре. Не знам как го правя номера, но за 3-4 дни съм качила 3.5 кг. Е, аз доста се постарах де  Mr. Green .

Днес и утре няма да съм интервална, че в момента ме мори неистов глад. Обмислям и аз дали да не пробвам 36ч-вия фаст. След тези два дни връщане към нормалното хранене ще се премеря отново и ще реша кой от вариантите на ИХ да започна.

Благодаря за полезните линкове, които сте дали. Четох в блога на GEORGIO за вариант с прозорец за хранене 6-8 часа. Чудя се дали не бих могла в дните, когато съм дневна смяна да правя такъв прозорец, а в останалите дни Фаст-5. Тогава ставам в 6 часа и ми е доста трудно да издържам до 17 часа. Ще се получи редуване на ден Фаст-8 / Laughing / с 2 или 3 дни Фаст-5. Големи чуденки ще бъдат тези два дни. Ще се радвам да чуя вашето мнение.

# 187
Привет и от мен.
ЙоанчеJoy Joy Joy Чувала съм за маслини да се ядат с костилките, ама за череши не бях  hahaha Днес докато те четох на работа едвам се сдържах да не се смея.
Зетче, ами и аз ставам около 6 - в 5 и 30 и днес за първи път издържах до 17 и 30. Ама имах и доста работа и въобще не мислех дали съм гладна или не. Иначе сутрин си пия кафето с чаена лъжичка краве масло. А качените килограми - бързо дошли, бързо си отишли  Hug
Днес отворих с купичка агнешка супа от месо, не от дреболии, 1 домат, 1/2 краставица, около 50 гр овче сирене (ама може и 100 да са били), 2 варени яйца, 15-20 гр.масло и една голяма целувка  Laughing. За после ще има пържени тиквички с кисело мляко. Вода до тук 2 литра, но сигурно поне още 0.5, ако не и 1, ще изпия.

# 188
Здравейте  Simple Smile

Анита, чудесен резултат, поздравления  bouquet

Аз съм си интервална, но отварям рано/15ч/ и при мен това не дава отслабващ резултат, вече съм сигурна, но поне се поддържат килограмите. Затова ще си гледам късното отваряне  Sunglasses

Хубав ден Hug

# 189
  • София
Бебок, да не си минала на ВМ-НВХ?

Z, добре дошла! Каквото било, било, сега се стягай и с нови сили!
Относно видовете фаст - според мен най-добре ще е да избереш един вид и него да следваш. Защото ако един ден прозореца е 8 часов, това дава мегдан за много ядене и ние, ламите, се отпускаме  Laughing (По себе си съдя какво би станало с 8 часов фаст  ooooh!). Ти ще си решиш де, но това си е все едно си се храни човек нормално.

Русалуна, много интересно ми стана за това, че ако отваряш по-рано - нямаш отслабващ резултат. Разкажи малко повече за тези ти наблюдения  Praynig

Аз всеки ден си отварям към 18ч с едно хранене - вечерята.
Засега мисля, че около 0,5 кг съм свалила (от 5 дни), но не е много стабилно и не смея да мисля, че е постоянно това минусче.  Confused

# 190
Интересно ,Русалуна. Чакам и аз повече включване.

Иначе,винаги вечер ям,но има един гаден минус при този ми тип хранене-на другата сутрин стомаха яко ми стърже  Shocked,все едно съм постила цяла седмица.А да кажеш,напълнила съм си го солидно вечерта Laughing
 Но горещата вода и кафето ми убиват апетита ,та без проблеми си издържам до 18-19 часа.

Бебочето и на мен ми се струва ,че клониш към Нв Wink
z.2012,давай си на фаст-5,според мен. То,8-часов си е цял ден хапване Confused. После му мисли за 36 часовия,когато без проблем караш на 20 -часа постене.

Вивиан,е дала подобен съвет.
А ти,Вив, кг,може и повече да си махнала,,знаеш. SunglassesТе все варират ,при нас, тия цифри.

За днес планувам млечно-маслен ден Simple Smile

# 191
Явно отслабвам най-много
в периода от обяд до вечеря. Преди когато правих режима, затова се отказах, едвам издържах до 15-16ч и после си хапвах, но ефекта беше малък и незабележим, затова спрях. Освен това съм забелязала, че ако най-голямото ми хранене е вечерята към 20-21ч на другия ден имам прилив на енергия преди обед-сутринта около10-11ч, а когато ям основното хранене в ранна вечеря или следобед, този прилив го няма или е някъде докато спя. Това може да има някакво значение хормонално, не знам.Все пак всичко е доста индивидуално, а сигурно зависи и какво ядеш. Аз все пак повечето дни не си ограничавам храната. Rolling Eyes
Ето виждам какво си писала, Ioanna за стомаха, при мен такова нещо няма  Simple Smile

# 192
  • София
Аз да се оплача ... вчера си купих ел. кантар и ми показва с 2 кг повече  #2gunfire Очаквах го, защото на моя скапан кантар никога не съм му вярвала, та сега като си видя реалното тегло и ми става гадно, но не искам да ми действа подтискащо, а искам да видя вариациите в теглото след консумация на различни храни.
Пробвах го и с мъжа ми и децата - всички са с 2 кг повече  Laughing
Та сега си имам два бр килограми - 50,5 и 52,5 Simple Smile

Русалунка, хубаво е, че си хванала "онова специфичното" нещо, което когато човек забележи, нещата стават по-лесни  Heart Eyes

И аз имам този момент с огромен глад сутрин, който ме държи до обяд, ако съм яла много вечерта.
Винаги съм била така. И ако се поддам и закуся - ела да видиш - цял ден съм като вълк, все съм гладна  Rolling Eyes

# 193
Не знам дали това има отнощение към липсата на сутрешен глад, но аз обикновенно имам едно хапване точно преди сън и често включва въглехидрати.

Моя кантар също е електронен, обаче е с изтъркани крачета и ми дава най-различни килограми с разлика до 1. Меря си се на различни места и взимам най-ниското Laughing Пък и вече си се усещам и знам какво ще покаже, рядко съм изненадана.

# 194
 Laughing Та,най-ниското се взема,много ясно.
И аз съм с ел.кантар. Тая сутрин ми отчете 53,а до скоро, показваше 51,200. Негодникът пак е нямал настроение Crossing Arms
 Слагайте точно фиксирана тежест,преди да се качите . Но,все пак 1-2 кг,не са проблем,макар че,наистина подтискат понякога Tired Hug

Вив,едно към едно съм и аз-именно затова разбрах,че тялото ми просто не е устроено за закусване Peace Веднъж-дваж вечерта хапване, и съм доволна като котак

Общи условия

Активация на акаунт