ИНТЕРВАЛНО ХРАНЕНЕ-ТЕМА № 6

• 70 273
  • 735
  •   1
Отговори
# 15
Ха добър ден и успешна седмица дами  bouquet
При мен ден 7.Мисля,че влязох в ритъм,даже по-бързо отколкото си мислех.Не съм се теглила,в петък ще отчитам кантарни цифри.Една седмица съм вече без сладко и шоколад,виж това за мен си е постижение LaughingМоите мъже и двамата са силно месоядни,така че карам на меса и салати основно.
Рекох си,като ви чета,и аз да хапна сметана,ама то ометох на веднъж 450гр ooooh!

# 16
  • София
Ох, таз сметана ми е голям проблем на мен ... Много, много е вкусна, мамка й  ooooh! (извинявам се).
Все се заричам да не я купувам, защото ако е вкъщи не й устоявам. И всеки път я купувам, като се заричам да не я изяждам цялата ...  Laughing
Напоследък даже повече ме тегли към нея, отколкото към шоколад  Crazy
Голяма страст ... но трябва да се внимава. Все пак в 100 гр са 300 кал. ако сметаната е 30% Money

# 17
Момичета от вчера ви чета и ми харесва много режима.
Днес съм решила да пробвам режима и да преценя дали ще издържа 19 часа без храна.
Иначе да кажа, че съм 56,400 кг и съм 160 см
Имам нужда да сваля около 3кг.
Обаче да попитам кафето как го пиете, защото аз без сметана в кафето не знам дали ще успея?
А чая се пие без мед, нали?
Хубав ден на всички! Kissing Heart

# 18
  • София
Пепа, здравей и добре дошла!   bouquet
Мятай се смело, свиква се с 19 часовите периоди на неядене, първите дни ще ти е по-тегаво, но после е пей сърце!

И аз пия кафето с мляко, малко разбира се, като за цвят, мисля, че не е проблем.

Също така съм твоят ръст, 160, но боря още 4 кг.
Успех!

Момичета, а вие къде сте, как сте?  Hug
Аз съм си режимна, чувствам се супер. Вече по цял ден не огладнявам. Ям чак като се приберем с децата, към 18-19 ч.

# 19
Много сте гостоприемни! Благодаря за топлото посрещане!
Аз искам да сваля малко килограми и да намеря добра компания във форума. Мисля, че май я открих, за което искрено се радвам.
До сега нямам голям проблем с не яденето. Само към 11 часа след сутришното кафе си направих черен чай, но без мед и ми стана малко кофти, но после пих малко повечко вода и всичко се оправи.
А и като излязохме с децата се разсеех и сега чакам да стане 17 часа, за да мога да хапна нещо.

Когато приспя децата ще прочета малко повече за режима.
Харесва ми, че е много опростен.
Аз съм спазвала доста режими-Зона, Дюкан, 90-дневна, Системата -60, Японско чудо и Лунна диета, но там има доста неща, които трябва да научиш, за да си режимна.

# 20
  • sofia
Привет, момичета!
Държа фронта и аз. Не без някои трудности...
Дойде ми цикъла, съответно се чувствам дебела и подпухнала, а кантара, този злодей, ми показва +2 кг. знам че е нормално, но е дразнещо.
От друга страна, поради нахвърляне на неподходяща храна в прозореца, няколко дена ме боля и стомах...Вчера съумях да си наложа по-разтоварваща диета и се чувствам по-добре.
Вие как я карате?
pepa_ilkova, добре дошла! Hug

# 21
Привет ,сладурки Hug Добре дошли на новите попълнения-супер е режимът. bowuu
Направо се мятайте,както казва Вивиан.

Аз нямах време тези дни да пиша,но съм си интервално-мазнинна Laughing,с един ден изключение /май бе неделя,когато удължих доста прозореца,но така се случи/.

Днес ще папам към 19 часа някъде-рибок със зеленчуци,салата,малко бучка масло за мазнинките,и квасена сметана сигурно,че ...ми обичам си я,пък и да не прегладнея случайно Laughing

mamamishi,да...голямо изкушение е тази сметана Heart Eyes

Русалуна,браво,че влизаш в ритъм и мерси за съветите  bouquet

Кришкамишка,хич не се ядосвай на кантарчето-ще спаднат кг-те.

Вивиан,еднакви са ни часовете на хранене,та даже и менютата ни са идентични/понякога/ Laughing

Трябва да се върна назад,да си видя кой ден съм,че забравих,хах.

# 22
Момичета втори ден съм на интервално хранене и съм доволна и от режима и от лекотата, която изпитвам.
Хубава вечер!

# 23
Пепи,и по-доволна ще оставаш. Simple Smile С какво се храниш ?
Меню описва ли ти се /аз все за това моля,малко досадно такова,ама по тоя начин да видя кой ,какво хапва-любопитство ..../

# 24
  • София
Да, и на мен ми е любопитно и полезно да чета менюта Simple Smile
Моите си ги записвам в една тетрадка.

Та да напиша за последните два дни:

1. 170 гр зелена салата, 190 гр скумрия печена, 60 гр гъби, 200 гр биволско кис. мляко, 200 гр ягоди
29 гр въглехидрати  Crazy а толкова много ядох ... щях да се взривя накрая, ужас.

2. чиния ребра с кисело зеле (и отделно сложих парчета сланина в манджата, -за мазнинки Simple Smile), 100 гр. биволско кисело мляко. 3 бр маслини

Много ми е лесно да си броя въглехидратите като меря, ми то било ппесен работа. И се оказва, че доста малко въглехидрати хапвам. Ако не са ягодите, то буквално са под 20 гр, даже под 15 ...

Пепи, браво! Ти от първия ден си желязна! От сега да знаеш, че все по-лесно ще ти става.
Йоанка, къде изчезваш ти така, а??? Ааа, по-често пиши, че като не си плямпаме ние с тебе, темата отива в забвение  Laughing

# 25
Вивиан,   bouquet,тук съм ,тук ,надничах от тел тези дни ,но не можех да драскам.
На мен пък това броене на въглените,винаги ми се е струвало сложната работа.Ще се заема и аз да видя за какво иде реч. Има калкулатор някъде ли или просто се ориентираш по опаковките?

Как вървят мерките при теб,мила ?

Менюто ми за днес :
яйца,задушени зеленчуци/кромид,гъки/ с масло,заквасена сметана. Месо напоследък хич не ми се яде.
Просто от самите продукти е ясно,че едва ли имам мн въглени,знам ли....

Така . Няма шега ,няма измама-смъкнала съм 2 кг ! Упоритите дупа и паласка ,са намалили размера си Laughing
Значи,интервалното си казва думата,наред с мазнинното ! Нямате си на идея колко съм щастлива. Hug

# 26
Не съм писала,че много работа,ама не мога да не се включа с едно голямо браво на Йоанчето  :bouquet:2кг си е постижение и то за толкова кратко..
При мен тегленето е днес,преди прозореца и ще отчета има ли смаление.По дрехите уж усещам разхлабване,ама ще видим Simple SmileИначе съм 11-ти ден,спазвам си прозореца,сладко не ям,но на моменти си ми липсва...Успешен ден момичета!

# 27
  • София
Йоанче, браво мила!   newsm18

Два кг са си много нещо!!! Толкова е хубаво като видиш постижения от вложените усилия, страхотно усещане! БРаво, браво!!!   Hug
Горе долу 2 мес. на ВМ и 3 седмици на интервално, нали?

При мен само въпросното 1 кило, което явно си е твърдо свалено, и то от мазнини, защото като мерки съм с 3 см по-малко в коремната област. В дупе имам само 1 см намаление, което не се отразява много на усещането ми като си нося друхите  hahaha Все така тесни ги усещам  baby_neutral
Но и аз като цяло, вървя надолу, някак си по-слаба се чувствам особено в талия, паласки ...

Обаче през деня, сега от вчера, взех да си пия кафето с кокосово масло, освен с малко мляко. Дано не си попреча на интервалното, но са ми много малко мазнините.

А на теб като ти гледам менюто - то е с 10-ина гр. въгл. Зависи колко заквасена сметана хапваш де, но с толкова малко въглени няма как да не слабееш главоломно  Peace

Аз къде по сайтове гледам, къде по опаковки, ако има обозначено на опаковката - гледам и смятам там, ако не - от някой сайт.
Ето този ми е много удобен, има много неща: http://www.bb-team.org/hranene

Мамамиши, да не забравиш да ни споделиш след меренето  Hug
Дано и ти се похвалиш с голям минус!   bouquet

# 28
Не съм писала,че много работа,ама не мога да не се включа с едно голямо браво на Йоанчето  :bouquet:2кг си е постижение и то за толкова кратко..
При мен тегленето е днес,преди прозореца и ще отчета има ли смаление.По дрехите уж усещам разхлабване,ама ще видим Simple SmileИначе съм 11-ти ден,спазвам си прозореца,сладко не ям,но на моменти си ми липсва...Успешен ден момичета!

Мамамиши,от март месец съм на НВ-ВМ,но откакто съчетах с фаста,нещата тръгнаха много добре Simple Smile

Вив,е,това да се чува ! Че се махат см ,супер Hug
Аз и преди казах,че на проблемните зони,свалям най-накрая. Първо в ръце,лице. Да не си и ти така ?
Не мисля,че ще пречи кокосовото мляко....Но,защо не правиш като мен-усетя ли,че са ми малко,къцкам парче масълце Laughing

А квасената си омитам почти цялата кофичка /200-300 гр/. Тези дни ще хапна ягоди,макар,че отдавна не съм се сещала за плодове,честно. /в НВ споделих,че от тях доста качих/

А,да,в бб-тийм,мерси ,мила  bouquet

Последна редакция: пт, 17 май 2013, 12:07 от ioanna82

# 29
Абе знам си аз,че интервалното и НВ-ВМ съчетани дават страхотни резултати.Ха дано узрея и аз скоро за това съчетание Rolling Eyes
Вивиан,обезателно ще споделя,дано и да има нещо за хвалене Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт