ИНТЕРВАЛНО ХРАНЕНЕ-ТЕМА № 6

• 70 276
  • 735
  •   1
Отговори
# 30
# 31
  • София
Йоани, аз първо тръгвам от корема да свалям. Винаги съм така. От там започвам и да качвам  Laughing
Така че, има течащ процес и при моя милост, но явно бавничко, че аз си и хапвам, честно казано, особено сега с тия ягоди  ooooh! Напипала съм си един продавач на нашия пазар, който продава уникални ягоди, такива не съм яла от години. Сладки, ароматни и ужасно, ужасно вкусни ... И нали купувам за децата, та просто не мога да им устоя ...  Tired
Абе все си намирам аз оправдания да не изчистя менюто, а искам бързи резултати ...  Close Я ягоди, я заквасена сметана ... все нещо й се яде на моята уста ... ненаяла се ...

Масло слагам в кафето, не мляко -кокосово масло. Понякога имам ужасни пристъпи на глад, не знам на какво се дължат, но водата ги изостря и ми трябва нещо за притъпяване. Кокосовото масло ми върши чудна работа, а и колкото повече мазнинки, по-добре. Е, все пак и не прекалявам де, 2 ч.л за целия ден хапвам.

Мамамиши, ВМ-НВ е един уникален режим на хранене. Никога не съм била толкова щастлива с хранене, а съм пробвала доста неща. Но си е пак въпрос на личен избор. На много хора им е невъзможно да повярват в мазнините.

# 32
Горещо чайче,сладур?
Е,какво им е на квасената сметана и ягодите ? Хапвай си. Нека да си се глезим чат-пат. Аз също не мога много да го изчистя менюто /имам предвид да карам на яйца,меса,зеленчуци само ,масло/ От време на време е гот да си поглезим сетивата,за да не се чувстваме ограничени. А и въглените нали са ти в норма. Sunglasses

Аз се наливам много с чай и никакъв глад не усещам / в термоса, влача с мен на работа/Пробвай,макар ,че не виждам нищо лошо и в кокосовото в кафенцето  Heart Eyes

Иначе,снощи влизах в спор,относно режима,но нямах сили да го защитавам  /Вивиан,наистина им е трудно на хората да свикнат с качествените мазнини/.
В заключение казах само-яжте си талаша  и овесените ядки,аз ще се мазня с яйца и бекон Grinning

# 33
  • София
Само с резултати могат да станат нещата, аз така мисля. Само с резултати могат да се убедят невярващите. Мен също ме гледат като самоубиец, който прилага де що прочете в нета върху себе си, но не ми дреме  Laughing като изчистя сланината, тогава искам да видя погледи  Twisted Evil

Тамън гаврътнах едно чайче, вряло, вряло  Hug

Твоето меню ми се вижда много изчистено Йоанка, защо не си го харесваш?
Яйца, задушени зеленчуци, масло ...
Не си като кака ти - я ще е шоколад (е, нали е 99%  hahaha), я ще са ягоди (нали за децата ги купувам  hahaha), я ще е Мц (  Whistling). Абе какво да ти кажа,  Embarassed по-добре да замълча  Joy

# 34
Шттт,тихо Laughing
Няма да кажа преди няколко дни ,на един рожден ден,какво направих с шоколад/ и хич не бе 99 процента/ ,торта и едни "диетични " соленки. Аз прегрешенията ги имам,но не ги пиша /така все едно не съществуват Laughing/

Ма на другя ден ударих 21 часа фаст и само на яйца и масълце бях. Party

# 35
  • София
Хихих, цената трябва да се плати, а  Joy
Ми така де, като не ги мислиш, все едно не са съществували   chef
 Hug

# 36
  • sofia
Брех, какви сте ми геройки!
Имам позната, която преди години ми обясняваше за предимствата на храненето с мазнотии. Но аз така и не мога да приема идеята. Не мож да имам манджа и да не си топна залче, па макар и пълнозърнесто. А и сланини и други подобни мразя. Та, не е за мен тази...
Аз имам друга стратегия. Наблягам на салати и таратор. Така, за основното няма място...
Та, днес ще муам боб в гърне с таратор. С лютичко и маалко хлебец.
Планирам и ядене на много сладолед!

# 37
Много ясно,че ще си плащам за папкането,което му ударих.  HugХубавото е,че не чувствам разкъсващата вина,която имах преди,а това е много важно за мен.

Кришка,
Скрит текст:
няма да "пропагандирам",но щом аз,аз, Laughing,която живеех само на хляб и щуротии,до преди,свикнах... Wink,а също имах резерви към мазнините.
Пък и щом  интервалното си ти дава резултати-перфектно. Какво повече да иска човек?   bouquet

"Планирам и ядене на много сладолед" Laughingхахахахха,много сладурско.
Вярвайте ,и аз имам такива дни-планирам ,да речем,че еди-кога си /както на оня рожден ден/,ще му отпусна малко края.

# 38
  • sofia
Ми хубаво е някак, да те крепи мисълта, че "утре", примерно, можеш да изядеш, каквото си поискаш. Laughing

# 39
  • София
Ох, аз така за Великден бях планирала да ям козунак, пък един залък не хапнах ...  Joy не ми се ядеше въобще и реших, че щом не ми се яде, няма да робувам на планове!

Аз пък с Вм съм си екстра, защото мнооого обичам мазни меса, сланина, ... Особено така на тъничко нарязана, както аз си я правя, с подправки ... машала  Crazy А преди гледах как мъжа ми си реже и преглъщах. Сега лапам повече от него  Twisted Evil
Въобще всичко, което се яде, ми е любимо. Да не говоря за млечните - хубави мазни овчи сирена (умирам за овче сирене!), кашкавали разни чуждоземски, пълномаслени сметани и млека ... Ох! Кеф!
Хляба, картофите, ориза - не ми липсват, обаче ми липсва понякога сладкото. Преди два дни имах остра криза за ябълка, това не мога да го повярвам за себе си, аз, която с години мога да не хапна ябълка, жестоко ми се прияде. Като отворих и видях, че е с 25 гр въгл и реших веднага, бързо, да си направя едно кафе с кокосово масло  Joy Да ми лекува спадналата явно кръвна захар.

# 40
Обожавам млечните и аз Heart EyesКолкото по-мазни,толкова по-добре.

# 41
Ей ме на с обещаните резултати,кантара отсече 58.200,сууууупер доволна съм LaughingСтартирах около 60 преди 11 дни,ама колко около и аз не знам де.Та около 2кг си пиша минус и 2кг остават до първата поставена цел.Знам си,че изключването на сладкото и интервалното дават резултати при мен,ама то голямо канене беше докато започна.
При мен млечните стопират отслабването,затова в момента гледам да ги намаля.Иначе месата и сланините са на почит у дома и си хапвам доволно.

# 42
  • sofia
Многото сладолед се оказа...един на клечка! Горда съм със себе си! hahaha

# 43
Мамамиши,бравоо. Много се кефя на резултати Simple Smile

Кришкамишка,ма много сладолед това,бе,хаха Laughing

Сега видях,че днес ми е към 15ти ден.

Вчера отворих към 19 / с една бира Whistling/ ,и ,промених доста заплануваното меню,защото шетахме навън.
Заквасена сметана,овчарска салата /гъби,кашкавал,яйца,маслини,зехтин/
По-късно-обичайното парче масло.

Имаше и печено пиле,ама нещо не можа да ме съблазни,направо постно ми изглеждаше.А и пред очите ми от огромна "кокошка" ,се спуши в подобие на колибри...

Днес пак ще отворя към 18-19 часа.
Прекрасен уикенд на всички Hug

Последна редакция: сб, 18 май 2013, 10:03 от ioanna82

# 44
  • Испания и Стара Загора
Добър ден и от мен,
Записвам се да следя темата. Дано скоро се наканя и да започна диетата. Ако може да споделите кой по колко кг е свалил и за колко време?Имам да свалям още 15-16кг и търся някоя по-лесна диетка.
Кришка  Hug

Общи условия

Активация на акаунт