ИНТЕРВАЛНО ХРАНЕНЕ-ТЕМА № 6

• 70 301
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
Хайде и аз при вас! Този начин на хранене - с прозорец - май най-добре ми се отразява. Когато закусвам - после цял ден нещо ми се хапва. Правила съм и 24-часови интервали - вечерям и след това на другия ден пак вечерям. Но е било инцидентно и не системно. 36 часа са ми много и засега няма да се пробвам. Имам да сваля около 3-4 килограма. 155 см съм и в момента съм около 53-4 кг. Идеалните ми килограми са 48, но вече не съм на 20, така че... Също така спортувам умерено - два пъти в седмицата правя упражнения по половин час или тичам 6 км в планината. Веднъж седмично съм на народни танци - час и половина. Най-трудно ми е да откажа тестените и сладкото. Напоследък добре се справям. Хляб не ям, но умирам за баници, козунаци и т.н. Плодове трудно ям, но обожавам салати.
Сега ще продължа да чета назад и да събирам идеи. Четох, че някои наблягат на сметаната - това заради високомазнинната диета ли е? Обожавам храни със сметана!

# 571
  • тук и там
Аз ще изкарам днес  един 16-18 часов фаст като за начало,няма веднага да се хвърлям на 36 часовият.До тук всичко е наред-не изпитвам глад,обаче не съм и жадна.Аз и друг път съм забелязала че при гладуване не ми се пие,не ожаднявам.Но ще се наливам ей-сега..За протокола-80 килограма съм(измерих се сутринта) и имам да свалям около 13 килограма.Всеки свален килограм  ме устройва всъщност-и на 3кг ще се зарадвам.(трайни де,аз 2 вариращи при мен килограма не включвам в сметката) Mr. Green

# 572
  • тук и там
Добро утро. Аз изкарах фаста. Бях на кефир -500 мл и една чаша разтворима супа, останалото-вода.Проблем се оказа при мен не толкова гладът, колкото усещането за студ. Следващият 36 часов фаст трябва да е във понеделник по план, като мисля  да се подготвя този път ,като сготвя някаква супа.При мен -напитките трябва да са горещи по време на фаст, може и нещо люто да сложа. Ще пробвам различни варианти,но със горещи напитки. Резултати ще чакам след поне две седмици фаст. И разбира се, сега най-важното е да не се омазвам със храната-и да се придържам към диета от 2000 калории максимум през останалите дни.

# 573
Добро утро, надявам се темата да се оживи Simple Smile
И аз направих 36 ч., с кефир и таратор - по 500 мл. от всяко. И на мен ми беше много студено, както винаги, когато приемам по-малко калории.
В неделя планирам втория ден на фаста.
Днес ще опитам до 13 да не ям, което са 16-17 часа
Успех на всички ще се радвам да споделяте резултати Hug

# 574
Здравейте момичета
Присъединявам се и аз към темата. Вече втора седмица правя Фаст 5 и се чувствам страхотно. Леко и много приятно ми е на стомаха. Опитах се да съчетая Фаст 5 с 2 х 36 часа гладуване, но ми беше много трудно и се отказах - ще си продължа с Фаст 5. Имам един въпрос . Сутрин мога ли да пия кафето с малко мляко /около 50 мл./? Внимавам калориите, които приемам през прозореца да не надвишават 1100 заедно с кафето и млякото сутрин. Но ще ми е много трудно, ако пия кафето чисто, затова се чудя дали е позволено  newsm78

# 575
  • тук и там
Аз до колкото имам спомен 50 калории не са проблем,но не съм много веща по въпроса.Миналата година правих нещо като фаст ( защото пиех едно кафе  3 в 1  сутрин) и отслабвах.В този смисъл-няма да попречи на отслабването.Вярче -прочети статията която си дала във другата тема и часта за ниският прием на калории. Peace.
Аз започнах 36 часовият фаст.До тук един кефир-250 калории,довечера ще хапна една чаша супа,но бульон предимно.Би трябвало да приключа фаста утре,а следващият ще е във четвъртък.ММ се кани довечера пица да  яде,като ми се размирише от печката-не знам как ще устискам,но трябва  .Ей -това никаква съпричастност не срещам от негова страна по време на диета..

# 576
Мерси  Hug

Аз направих 1 х 36 часа между 2 х 16/5 и преди малко ми стана лошо, и ми прималя. Устисках де, но определено няма да повторя. По принцип издържам на глад, но явно този път ми е дошло в повече  Tired

# 577
Вяра, аз и преди ти казах - според мен зависи на кой точно протокол си, но и аз не мисля, че няколко милилитра мляко в кафето е фатално.
Кайсия, за да не си прецакаш фаста мислила ли си да изядеш едно парче пица? Не зная колко калории е, но може би няма да надвиши 250 ? Или да си поръчаш салата с едно яйце - нещо, с което да се храниш и ти, докато мъжът ти вечеря - няма да се чувстваш толкова ощетена и вероятността да прекъснеш фаста е по-малка, според мен  Hug Зная, че съвета "парче пица" в гладен ден е странен, но пък.. по добре нещо малко, от колкото разгром Simple Smile

Аз, както вече казах, съвсем се обърках с луната  Joy и днес и аз правя фаст, а от утре - детоксикация. Мисля, че 4 дни глад вече ще ми дойде много. Не, че не мога, но веремето е кофти и ще се радвам на една хуабва вечеря от 250 калории.
До тук съм на 500 гр., пресни ягоди и 9 гр., орех, общо 270 калории (с меда и млякото в кафето), останалите 230 си ги пазя за вечеря  Joy ако и аз съм с ММ нещо да сподлея - салата или омлет, нещо с което да се вместя в калориите

# 578
  • тук и там
Изкарах половината фаст,останаха ми 18 часа-няма да го прецакам заради едната пица и да започвам отначало!Ама се дразня...Пък съм и гладна,та не съм много приятна личност днес-той да му мисли! Mr. Green

Последна редакция: пн, 08 май 2017, 18:06 от Kaisia

# 579
И мен ми е лекооо изнервено. Но ТОЙ е причината, а в такива моменти най обичам да си сипя винце с нещо вкусно и да тегля една на света. Но не, не и днес  Party

# 580
  • тук и там
Изкарах 36-часивият фаст.Претеглих се сутринта,преди да започна да се храня и бях -0,300 гр.Което може и да е вода,да да не кажа че съм сигурна даже че е това.Малко разочароващо-предвид това че “бързам" да посмъкна за лятото и след два 36часови фаста-не съм свалила нищо де факто. Следващият фаст ще е във четвъртък. Peace

# 581
Kaisia, при мен лично се оказа, че 36 часовите фастове не действат много. Смъкнах 3-4 килограма някъде с 4 часов прозорец за около месец. Последния един месец си ги задържам с прозореца, но не го спазвам всеки ден. Сега ми се иска да смъкна още 3-4-5 (колкото дойде) килограма и ще съчетая прозорец с монодиета мюсли и прясно мляко (и Активия). За около седмица от днес. Ще докладвам как върви.

# 582
  • тук и там
Ще му дам шанс още една седмица да проработи и ако-не,ще мина на ежедневни фастове. Peace

# 583
Много ми беше трудно по 36 часа на мен. Няколко седмици беше ок после вече ми стана доста трудно.

# 584
  • тук и там
Днес ми е 36 часовият фаст-четвърти подред  за две седмици.Смятам да се претегля утре след фаста и да си взема мерки, и ако няма резултат(което и очаквам,защото не виждам никаква промяна във огледалото)-минавам на ежедневни фастове.Две седмици са достатъчно време за да се прецени дали този вариант на фаста е работещ за мен. Peace

Общи условия

Активация на акаунт