ИНТЕРВАЛНО ХРАНЕНЕ-ТЕМА № 6

• 70 513
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
  • Испания и Стара Загора
pepa_ilkova, за една седмица може и нищо да не свалиш.Поне така пише на 1-ва страница.Но и яденето ти е малко.Това също може да е причина. Peace
Аз за 5 часа правя 2 хранения( в 12ч и в 17ч) и между тях едно междинно с плод(към 15ч).За вчера например в 12ч ядах парче домашна баница ,в 15ч - череши и в 17ч си направих сандвич със сирене.Мисля през седмицата да ям повече салати и белтъци и събота и неделя да си позволя малко въглехидрати. PeaceЩе се тегля всеки понеделник.

# 61
Пепи,права е Анита-за седмица не чакай големите резултати. Наистина е малко демотивиращо,особено,ако си почнала с хъс Simple Smile,но си трябва търпение. Хубавите неща,стават бавно.
А какво е една салата,дори и голяма. Мен не може да ме наяде,примерно....Но аз не трябва да се давам за пример,защото си падам лакома. Party

Аз съм на Нв-Вм
Скрит текст:
/набляга се на мазнините,качествени/,както и Вивиан и z.2012 /но  З,2012,не съм я срещала скоро,не съм сигурна кой още Embarassed/ ,от началото на март,но сериозно го започнах към 20 ти март.
Причината да се ориентирам към този режим е,че се убедих,че с глад,плодове и други диети,само повече се натоварвам ,а и все си стоя гладна и с мас по себе си. Laughing С тоз тип хранене,контролирам пристъпите на преяждане,които ме обвземат. Има тема,заповядай да се запознаеш да не спамя излишно тук Hug

Днес ще почна към 18-19. Яденето -планирам яйца,зеленчуци,маслини,масло,квасена сметана. Тези дни ще си взема вече някакво месо,че наистина едно и също ям и вече ми втръсва.

# 62
  • София
Пепи, аз започвам 3-та седмица на интервално, но засега нямам свалено нищо, така че търпение.
На първа страница пише, че резултатите започват след 2-3 седмици, защото организма се нагажда в този период.

Скрит текст:
Напълно те разбирам какво ти е, и на мен ми е мъчно, че не свалям, защото и аз искам да отслабна за вчера, както се казва. Свикнала съм много бързо да слабея и сега се изяждам и самоизяждам  Laughing

ВМ-НВХ аз лично избрах, за да отслабвам само от мазнини, както и да не гладувам, отслабвайки. Обичам да ям  Crazy Режимът има и редица други здравословни качества. А и отдавна се боря със себе си, да премахна въглехидратите поне малко от малко, защото ги обожавам  Embarassed Тук няма пристъпи на глад, няма изпадане в състояния на неконролируемо желание за ядене на сладко или въобще хранене. Мазнините (качествените) спомагат за това  Peace
Всички тук казват, че интервално съчетано с ВМ дава страхотни резултати за отслабване.
Аз все още не мога да го потвърдя обаче.

Аз всяка събота имам по-голям прозорец, от обяд до вечерта. Не знам дали това пречи на режима.

Анита, много хубаво си решила да премахнеш въглехидратите през седмицата, а да ги хапваш само събота и неделя. Винаги е по-добре с по-малко въглени   bouquet

# 63
  • Варна
Здравейте,интервалки!Аз също съм на ИХ,нооо при мен свалянето става мнго трудно #2gunfireимам тиреодит на хашимото с хипофункция,но аз не спирам да се боря с гадните килограми.В края на март тежах 72,5кг.,започнах  ИХ с малки отклонения,сутрин с кафето изяждах по една бисквитка и вечерята ми беше към 19ч.За 1м. отслабнах с 3кг,по време на празниците(за 10д.)не бях интервална.Сега от 16май съм много по-стриктна,сутрин само кафе,през деня вода и чай от мента,вечер отварям прозореца в 20ч.От трите килограма бях върнала само 800гр. Simple Smileи това ме мотивира да съм още по-стриктна.Това е за сега.Лек и усмихнат ден момичета Hug

# 64
  • София
Елан браво   bouquet

Относно чая от мента - аз много харесвам студен чай от мента, в който си набухвам много лед. Става страшно свежо!

# 65
Елан,успех Simple Smile Да пишеш резултати.  bouquet

Вивиан,дай да помислим нещо за размърдване в папкането ....Много гадно,че не си доволна. Hug

# 66
  • София
Йоани, миличка  Hug Hug Hug
Честно казано, наистина не знам какво да измисля, вече ми се изчерпаха всички причини и елиминирането им. Вероятно тече някакъв процес на сваляне, но е хипер бавен и аз не мога да го видя. Визуално имам миниатюрни промени, но ги има, значи става нещо, но е толкова бавно ...
Това, което мисля да променя, е че досега пиех кафето с лъжичка кокосово масло, от сега вече го премахвам и него.

Явно и мазнините ми са малко, защото проблема тоал. продължава. 

Нещо и тренировките на кроса съм позарязала, разчитам само на многото ходене бърз ход пеша, както и на качването до вкъщи всеки ден по стълбите (живея на 15 етаж). а, и пия л-карнитин, още малко имам и от него, че наближава месец. Ще трябва да възобновя въртенето на кроса  baby_neutral но вече и на това не разчитам, защото и с него и без него - все тая.

# 67
Вивиан,
Скрит текст:
карай си кроса всеки ден,мила. Почивай чат-пат /примерно мързеливите уикенди/ Но не го карай интервално всеки ден,а само 1-2 пъти седмично.Аз всеки ден въртя-монотонно.Хийт -карането не е за мен. Отделно си е движението пеш,и други -бърпи,лицеви,кофички...

Ами ти ,така или иначе,пиеш кафето с лъжичка кокосово мляко.
 Защо не си приемаш лъжичка зехтин на гладно,сутрин,щом ще махаш кокосовото.
Няма да навреди на интервалното. Аз така правих тия дни,че имах проблеми също  с Вц-веднага действа....Друго ,за което се сещам -къцкаш ли ядки? Махни ги за известно време....Опитай да изчистиш менюто максимално-ягодки,ябълки  /нищо,че влизаш в нормите въглени/,ги подминавай,както и 99 пр шоколад Hug Аз си позволявам чийт-дни,да,но на др ден веднага удрям дълъг фаст и само на яйца или месо карам. Даже и зеленчуците орязвам или са супер малко /половин краставица за вкус /...Това на първо четене се сещам.

# 68
Вивиан, Вариантите са 2: или яко се наплюскваш един ден и/или пиеш алкохол или свиваш рязко храната.
За ве-це-то-зелени салати.

elan71,  anita29, pepa_ilkova добре дошли, успех!

Аз не съм много интервална, вчера имах закуска и вечеря, но с малко храна. Онзи ден имах мноого дълъг прозорец, нещо се ядосах на кантара и след като обядвах и вечерях/а май имах и закуска/-преди лягане изядох около две филии с масло и сладко и купичка корнфлейкс. Ей така, на инат. И на другия ден кантара показа 600гр по-малко, а и се чувствах така. Каква природа, какво нещо newsm78 Mr. Green Имам чувството, че отслабвам само в определени дни от месеца Thinking

# 69
  • София

Йоанче

Скрит текст:
Златна си ти  Hug благодаря ти за вниманието, наистина  Embarassed
Ще те слушам, много имам нужда от помощ.  Hug
Ядки не ям, въобще. Само ягодите като издънка (то са в най-големите количества - 200 гр), но ги махнах вече и тях. Вчера с тая ябълка малко сглупих, но нищо. Днес ще се реванширам, както ти правиш, и от сега нататък чистя, ама чистя. То какво ли остана за чистене де, ама хайде. Ще карам на месо, яйца, сметана, сирене (кашкавал). Ще ги ям в различни дни, с масло.
Едно основно хранене имам, към 18-19 ч и това е.
И ще  върна тренажора  Embarassed   Hug

Казваш, може лъжица зехтин сутрин - ми ще хапвам  Embarassed Щом помага.

Кокосовото масло е страшно полезно, никак не ми се иска да го спирам. Хич да не се храня ВМ, то просто е ужасно полезно (а колко е вкусно в кафето ...  Heart Eyes)

Hug

Русалуна  Hug
Мислех и аз да се наплюскам  Laughing ама вече не ми се плюска  Rolling Eyes
Може би само шоколад и заквасена сметана ми се ядат ...
Но не смея, за да не напълня гликогеновите депа, че искам да мина на мазнинно горене, а ако хапна въгл. ще се върна към въглехидратното. Не знам дали са ми правилни разсъжденията, то от толкова четене всичко ми е на долу с главата.

# 70
  • Испания и Стара Загора
Аз се върнах от дълга разходка бързо ходене(следващите 2-3 дни само това ще тренирам заради МЦ).И приготвих обяда - пилешко бяло месо със зеленчуци (лук,зелена чушка и аспержи) на тефлоновия тиган.Вечерята мисля да бъде голяма шопска салата с повече сиренце. Heart Eyes Heart Eyes

Имам чувството, че отслабвам само в определени дни от месеца Thinking
Има нещо вярно в това.Аз свалям по-бързо ,когато луната намалява,т.е. от пълнолуние до новолуние.А когато луната расте не свалям нищо,поне се старя и да не качвам. Crazy

# 71
Русалуна,има го това сякаш с определените дни . Но такива сме си жените,иди ни разбери Hug LaughingЕто,даже на инат ядем понякога. На инат ,ама на себе си го правим bowuu

Вивиан,
Скрит текст:
много ясно,че ще помагаме с каквото можем,сладур.  HugВпрочем ,на мен също всичката информация ми е хаос в главата. ...Една идея не ми стига нещо,за да осмисля нещата,както трябва Laughing Зехтина не пречи,поне по себе си съдя ,и си се мазня понякога на гладно,като стане проблемът.
Давай по-семпло,основно на яйца,меса,масла,зеленчуци и това си е. В почивните дни се глези. И да,пробвай това,дето е подобие на системата на Асос /в дните с млечни,не яж месо и обратното/ Така правя аз и имам резултати

/ден 16 ,да вметна ,че да се следя/

# 72
  • sofia
Привет момичета!
Когато се изкуша  да ям нещо извън  прозореца, си спомням, че много време  вече се контролирам, знам, че мога,  режима работи, а и винаги мога да хапна после. Laughing
Изместих прозореца  от 5 до 10. Така можем да вечеряме семейно.

Последна редакция: вт, 21 май 2013, 00:55 от Кришкамишка

# 73
Привет!   bouquet
Аз правя 36 часовите гладувания, 2 или 3 пъти седмично, както дойде. Свалям си бавно-бавно, но исках да се допитам до вас: аз знам, че за тези 36 часа може да се приемат само течности. Старая се повечето да е вода, но до голяма степен ме крепят чаша сок, айрян или прясно мляко. Дали да се опитвам да ги изключвам тотално или да си ги оставя? Смятайки калориите ми излиза, че с течностите поглъщам не повече от 400-500 ккал за периода на гладуване. Притеснявам се, че заради приема на калории се обезсмисля идеята на фастенето, нали се произвежда инсулин и т.н. Според вас какво трябва да правя? newsm78

# 74
Баничка, пийвай си и изобщо не се тревожи, и са течни и лесно се усвояват и какво са 400-500ккал. При глад организма има нужда от някои минерали, за да не ти прилошава. Спокойно. Разреждай сока с вода ако е много сладък, а прясното мляко не го пий на екс/едва ли правиш така де, ама аз да си кажа/. Hug

Общи условия

Активация на акаунт