ИНТЕРВАЛНО ХРАНЕНЕ-ТЕМА № 6

• 70 372
  • 735
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Добро утро сладурки  Hug

Хайде и аз да изкажа мнение по въпроса с вредата -
определено Дюкан е убиец, смърт и болест. В това две мнения няма.
Относно интервалното хранене и митовете за честото ядене.

От хранене до хранене трябва да има поне 4-5 часа, за да може стомаха да обработи пълноценно храната и да я изпрати в последващия й път сполучливо  Wink Иначе се получава скоростно смъкване на необработени добре храни (особено белтъка), които в комбинация с въглехидрати води до гниене и ферментации в червата, които са особено вредни. Не напразно е известен факт, че месо с хляб в дългосрочен аспект е равно на възпаления или рак.
От тази гледна точка ИХ е изключително правилно и полезно, защото дава време на храносмилателната система да обработи и усвои храната правилно и пълноценно, и след това да почине от цялата работа  Heart Eyes А и никой не е умрял, дори здравето му се е подобрило, ако не е ял 19 ч.

Друг много полезен момент е, че при ИХ се дава възможност на кръвната захар, респективно на инсулина, да спадне и да има достатъчно време да стои нисък. Което е от съществено значение първо за здравето, второ - за теглото (дори и при консумация на въглехидрати по време на прозореца).

Има и още плюсове, но мисля тези са достатъчно важни, за да им се обърне внимание  Peace

Йо, слънце мое  Hug добре съм  Hug

Скрит текст:
Малко съм на черешата от шубе, но това е положението. Ще мине и ще замине и само спомен ще остане Crazy
Понякога, в контескта на моето отслабване си мисля с черно чувство за хумор и си казвам - по какъв начин трябваше да ми се спре яденето, то като не може по нормалния, ще е по другия  Joy 

Ти как си мила? Какво става с теб, не сваляш ли?

melani12 , добре дошла! И много успех!   bouquet

Разкажи ни как се храниш, ще съчетаваш ли Фаста с някакъв друг режим, колко имаш за сваляне ...

Русалунка, благодаря и аз за линковете.
А картинката е просто  newsm10

# 391
melani12,добре дошла и много успех. Hug

Рози,ние тук сме се събрали добрички и се подкрепяме,няма за какво да те нападаме.   bouquet

Вив,много добър пост Peace
Относно предстоящото Hug   love001
До теб сме,знаеш. И ,да,това ще мине и замине.
А чувството ти за хумор много си ме кефи мен Party Heart Eyes

Нищо не свалям,на едно място съм си,но прецених,че и да не стана точилка ,каквато бях преди,не ме вълнува. И така започнах да се харесвам. Преди пак съм била на тези кг-ми,но не тренирах,всекидневно,та бях като желе. Сега съм доволна.
Когато съм готова,ще махна млечните и ще раздвижа нещата,но засега още не мога. Crazy

anita29,чакаме отчета,да се похвалиш с много смъкнати мерки Sunglasses

# 392
Къде сте, още ли сте вирнали крачета  Laughing.

Ден - 14/19
Отворих в 17:30 със смес от овче кисело мляко и 3 нектаринки, освен това си изядох и каймака от свареното овче и краве прясно мляко.
По-късно ще вечерям салата домати със сирене, свинска пържолка и сланинка, и от крем-супата от тиквички най-вероятно.

Установих, че съм била наблегнала много на млечните и съм намалила масълцето. От там са ми били проблемите. Коригирах се и вече съм по-добре.

Тази седмица като цяло малко никаква дойде, имаше и пица и алкохол на два пъти. То се видя вече защо, та не знам тези дни дали да се меря или направо като приключи pink-периода.

melani12, добре дошла, хайде сподели кога са ти прозорците, меню, колко искаш да свалиш и т.н..

anita29 , ти си следиш мерките само веднъж месечно ли.

Вив, лека, безболезнена и успешна операция, ще ти пратим супичка  Hug.

Йо, поне ти се включвай, супичката много ми хареса.

Русалуна, благодаря за линковете, ама ако ти или някой друг може да ми обясни как да ползвам Гугъл-преводача  Embarassed. Следя успешните истории в блога на Марк Сисън, но там си ми излиза автоматично отгоре на страницата избор на превод при желание.

# 393
http://translate.google.bg/?hl=bg&tab=wT#en/bg/

Тук пействаш линка на страницата, която искаш да преведеш или самия текст  и си настройваш от какъв на какъв език.

# 394
Много благодаря Русалуна ,   bouquet .

# 395
Тук съм,Не бях днес интервална,то се подразбира в тия недели Crossing Arms,но пък бях режимна-тиквички ,нарязани на ленти като спагети,със заквасена сметана,няколко варени яйца,салата,някакво мляко май ядох,но не помня,сурови ядки. Имаше и малко череши
Денят бе много активен-колела почти цял ден Heart Eyesнавън.

z.2012 , Hugзнам за супата,като и уцелиш подправките,другите зелении Crazyпия си от чаша направо,Викайте ми "Лакомчо" Laughing Може да си правиш всякакви крем-супи.Моята кифличка ,щерката,все се муси на телешкото,но като пасирам Blushпо бебешки и допада...А,да и кротони и правя GrinningСлагам ги вътре,заедно със сирене,жълтък и пр. Hug

Вив,ако е отишла Hugмного от мен.

Къде са другите Hug

/тази вечер съм много гушлива Laughing/

# 396
А моля, моля, Лакомчо съм аз Naughty

# 397
  • Испания и Стара Загора

Ами няма смисъл от по-често теглене.Диетата  няма бърз ефект и за това реших да се тегля веднъж на 2-3 седмици.Храня се интервално,по правилата на 90дд,но без закуската и се надявам да има добър ефект.Спортувам всеки ден.А вече и на плаж ходим ,така че натоварването е на ниво. Wink

# 398
А моля, моля, Лакомчо съм аз Naughty

baby_neutralСтаваме двечки Heart Eyes

# 399

Ами няма смисъл от по-често теглене.Диетата  няма бърз ефект и за това реших да се тегля веднъж на 2-3 седмици.Храня се интервално,по правилата на 90дд,но без закуската и се надявам да има добър ефект.Спортувам всеки ден.А вече и на плаж ходим ,така че натоварването е на ниво. Wink

Е,да,мерките ,по -рядко,разбира се.Такова вглеждане само влияе негативно. Sunglasses

# 400
Ееее, няма да се бием, щом сме тук, всички сме "Лакомчо".

Когато правих 90-дневната се теглех след всеки плодов и в края на всеки месец см.
Сега мисля да следя кг седмично и см месечно.

А супичката стана супер, но аз заприличах на Шрек докато я пасирам  Laughing.

Хайде, кепенците хлопнаха. Който ял, ял.

# 401
zdraveite ,iskax da svalq 15,no sled 2 meseza po4ti rejimna ostanaxa 8.Zaradi rabotnoto mi vrema se naloji izmestvane na prozoreza ot 17 na 12 sa4etavam sas sport 3 pati sedmi4no po 3 4asa ako uspeq ako ne pone 1.i ponqkoga pravq gladuvane pove4e ot 48 4asa.ne naro4no taka se slu4va propuskam prozorzite i 4akam .piq mnogo voda i zelen 4ai mnogo go obi4am.tova za sega leka sedmiza na vsi4ki i da badem rejimni : Naughty

# 402
  • София
Момичета, взимайте доматите  Embarassed Embarassed Embarassed
Кака ви тотално омаза работата  Sick
Последните дни съм просто - безкоментарка, не интервалка ...
Ужас.

Но!  Naughty си имам оправдание, че няма да ям не знам колко време, така че  Mr. Green

Днес ви казвам чао, много прегръдки на всички и ми стискайте палци  Hug
Дано е по-безболезнено  Embarassed

Сега отивам на маникюр, да съм Убавица, ако ще мръ  hahaha

Простете идиотизма ми тая сутрин, явно напрежението ми избива във вид на глупости ...

После пак ще ви пиша  Hug

# 403
Вив стискам thumbsup Не се притеснявай, всичко ще мине добре  Hug

# 404
  • София
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт