Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL - 7

• 96 751
  • 756
  •   1
Отговори
# 165
Браво, Жасмин! Ти си голямо вдъхновение! Аз така като тебе си мислех, че не мога, но сега след като направих 7дена режим + 10 дена захранване = -5кг мисля си да продължа нещо като теб. От време на време ден на сироп, от време на време да замествам хапване със сироп. И това не за друго, а защото не искам да си връщам килцата. Между другото върнах вече 1кг  без кой знае какво да съм яла извън нормалното Confused , но пък съм в МЦ. Дано като ми мине да се махне и това килце, че ми е трън в очите.
Отивам до ДМ за още сиропче, щом е и на промоция, екстра!
Благодаря, че споделяте!

# 166
Мерси много, Fata!  Hug
В края на юни заминаваме към морето, затова дотогава никакво отпускане! Колкото повече, толкова повече!  goodscale
Аз се отпуснах зимата и качих, нищо не ми става от миналото лято, затова такива драконовски мерки!
Аз почнах Мадал бал-пречистването зимата, но го спрях, защото влязох на операция, после нещо хич не ми беше до гладувания, но сега си е супер-време за диета. Хем пия сироп, хем не се лишавам от плодове - сега идват ягоди, череши, направо виждам как само на това ще карам юни месец!
Успех и на теб!

А каква е тази промоция в ДМ? Че аз като гледам, поне още 1 литър сироп ще ми трябва, вече наистина скъпо ми идва; изпих 1 литър Мадал бал, сега си купих още половинка.

# 167
Днес ми е четвърти ден, изпила съм около 3 литра от сиропа...Не ми се пие, наблягам на чиста вода. Но имам ужасно главоболие днес...и други са писали че имат, но въпросът ми е постоянно ли ще е това .

# 168
Момичета, а какво ще кажете между клас А и клас Ц ? Какви са разликите и дали клас А има същия огромен ефект като Мадал Бал, защото се замислям дали след като не ми свърши половинката да си взема клас А, за да продължа 10 дневния режим.

# 169
Жасмин, малко по-нагоре МарТа пише, че са намалени сиропите в ДМ. Това имам предвид.

За различните класове 2-3 страници по-назад в темата има разяснения. Стана ясно, че най-добре е да е Клас Ц.
gala222,
За главоболието, не мога да кажа много, защото за мой голям късмет нямах, но според мен ако си пиеш точната доза сироп и поне 1.5-2л вода, не би трябвало след четвъртия ден да имаш. Пий повече сироп, дори пий неразреден по малко, да не би да ти е паднало кръвното. Обикновено главоболието е първите дни и после преминава. А тези 3 литра сироп какво точно означават - коктейлите от ден 1 до ден 4, предполагам. Ако е така, това си е малко количество. Ако е за един ден е повече от добре.
Пиши после как си.

# 170
Аз нямам никакво главоболие, а не съм и гладна, защото не гладувам, ям плодове. Точно преди малко ядох ягоди и череши. Но това е само веднъж дневно и по малко, но не искам да е пълен глад. Първо, защото така ми е по-леко психически, второ - страх ме е да не ми прилошава и трето - като почна да си ям нормално, не искам да се нахвърля като невиждала върху храната.
Но и по олекотената версия си свалям достатъчно, а мога да я правя 1 месец, без да ми тежи, докато по пълната максимум 10 дни щях да изкарам. И като общ резултат и по двата начина ще сваля еднакви килограми. Даже по моя може и да са повече, защото после няма да има рязко покачване на килограмите като след гладуване.

# 171
Здравейте на всички,пиша за да ви споделя моя резултат и да ви окуража в свалянето на килограмчета. Взех си миналата седмица от DM сиропче (клас Ц) и реших да направя сиропуването докогато ми свърши сиропа, и резултата е 5 дни-5 кг свалени,започнах от 75кг ,чувствах се много добре през цялото време,но това може би се дължи на факта че си стоях основно вкъщи и не съм вършила физически натоварвания,сега се чувствам още по-добре newsm68,започвам захранването,а след месец мисля да повторя и така докато достигна заветните 60кг. Успех на всички,има резултати,само трябва да има и силна воля! smile3521

# 172
Жасмин, за теб е ясно, че нямаш главоболие. Това за главоболието го писах на gala222, но понеже е в един пост, явно си помислила, че е обърнато към теб. Твоята тактика е много добра, но за някои не е достатъчно отслабването. Аз, примерно, освен сваляне на кг, целя и пречистване, а то се получава само с известна доза "гладуване", което на практика се усеща само в главата.  Wink За тялото и коремчето не е изпитание, а само за волята.
А тези месеци са наистина най-благодатни за пречиствания и режими. Не усещам никакъв глад за тежки храни и не се нахвърлям на друго освен на салати и плодове. Там наистина леко превишавам препоръчителните дози, но какво пък. Сега е времето да се прекали с череши и ягоди, кайсии и нектарини, краставици и домати. Другия месец - пъпеши и дини. От това кг са лекичко нагоре, но поне знам, че е от плодова захар и вода.

gala222, отпусна ли те главоболието?

# 173
Здравейте! Simple Smile След 10 дни на сироп и още 6-7 захранване, резултатът е -5кг (имам да свалям 10). След захранването нещо се отпуснах и си ядях всичко близо седмица - резултатът - нито грам качен  Hug Сега си взех друг сироп, който е на половин цена (не знам дали е позволено да се казват марки) и от днес започнах да го пия; ще направя още 10 дни ии ще видим отново резултати Simple Smile Успех на всички!

# 174
Аз мисля пак да мина на сиропче. Имам един литър, но понеже искам да е за по дълъг период ми се ще да комбинирам с плодове.  Не мога да преценя дали да пия сиропа за обяд или за вечера.

Чудя се и къде да пиша в тази тема или в плодовата  Simple Smile или и в двете  Simple Smile

За по новите ослабващи колежки да кажа правила съм сиропче и преди, къде за ослабване къде за прочистване 10 си ги карам без особен проблем, после се захранвам плавно. Килограмите ми винаги са 4  кг  +- 100 грама.  Та така сега пак с килца се боря, поради лакомия, каквото и да съм свалила си го казвам, че и отгоре.

Утре ще пиша какво съм решила за сиропа вечер ли обед ли ще е. Повече клоня към вечер да е, понеже понякога ми се е случвало да ми прималява на работа след 6-7 ден а сега планувам по дълъг период.

# 175
В ДМ има промоция ,клас Ц ,375мл е 16 лв .Литъра идва към 45лв .Уж по лошия клас А е също на промоция с цена към 52лв/литър някъде

# 176
Здравейте момичета, днес минах психологическия 5 ден. Когато човек мине толкова дни му идва волята. Вчера пих аналгин, днес сутринта се събудих /ма всяка сутрин вече / в 6,30 -отпочинала и свежа. Сутрин пия чаша топла вода / сякаш пия кафе / , спазвам си сутрешния ритуал  Simple Smile Не ми се пие много от този сироп, не ми е неприятен но много често се уринира . Затова пия повече вода.
Та да дам отчет:  5 дни на сиропуване , изпити 4 литра , свалени 3,00 кг . Малко ми се виждат свалените кг , сравнение с другите ....но така организма на всеки е различен.  Само да кажа, че днес бях изключително отпаднала, но понеже четох темата и от предни години, мисля че утре ще дойде енергията и тонизацията , ако ли не ще се спася с едно кафе ...успех на всички и дерзайте  Simple Smile

# 177
Само да кажа, че днес бях изключително отпаднала

И аз така.  Sick  Направо едвам ходя, боли ме главата, вие ми се свят.
Дръжте се, не сте сами в неволята!  Hug

# 178
  • София
Привет от мен , отново Simple Smile
След 14 дневното сиропуване , днес ми е 8ми ден от 14 дневното захранване. Свалените 6 килограма ту стават 7 , ту се връщат на 6 но това е нормално.Един - два килограма течности винаги варират.
Като обобщение - много съм доволна и от двете си сиропувания.Първото беше януари-февруари , пак 14 дни сироп , 14 дни захранване. Запазих сваленото(8, 500) .Тренирам и на тези киограми не съм била от годидни. Laughing
Днес ще се забавлявам като пробвам дрехи, в които от години не съм влизла Simple Smile Пркраен момент Peace
Надявам се с тези гладувания да съм уморила и изхвърлила всички токсини и болни клетки (ако е имало такива).
По отношение на честото повтаряне - При мен нещата стоят така:
Мисля да правя сиропуването веднъж годишно с цел пречистване и детокс, за да съм здрава просто.
Килограмите , за сега са ок.С тренировки и правилно хранене ще си ги задържа и дай Боже ще сваля още малко. Аз повторих сиропуването след 3 месеца и мисля, че трябваше да изчакам повече.Както казва Бланка по - назад натрупва се психологически глад.
Аз и сега го направих без никакви прегрешения- само сироп, вода и много рядко чай от мента или шипка, както си е написано. Но истината е , че накрая ужасно ми писна.
Сега по време на захранването се усещам, че много често мисля за храна и какво ще мога да ям утре или след два дни... Просто искам по-бързо да свърши. Снощи в 12:30 вечрта ядох домат със сирене Mr. Green Не е болка за умиране , просто правя паралел с първото сиропуване. Тогава бях абсолютно спокойна.Не ми беше нервно.Не мислех за храна толкова често.
Така че за мен не е препоръчително да повтарям често.Отделно, че организмът ми се адаптира към всичко и спира да му действа изключително бързо.
Сега ще работя за задържане на това тегло достатъчно дълго, че организма да свикне с него и да започне да си го пази. При това сиропуване тренирах през цялото време.Много съм доволна.Първите 2-3 дни беше доста гадно заради главоболието и сънливостта , но като цяло си тренирах.
Сега започвам да ям и да ми идва енергията и ми се тренира още повече Laughing
Е за сега толкоз от мен.Чета ви редовно и се радвам на резултатите ви, страхотни сте  Hug
Успех и слънчев ден newsm51

# 179
my_way, браво на теб!  smile3501

Това е голямо постижение! Тъкмо сега за топлото време си си на екстра килограми!

А аз, като ми се дояде нещо неудържимо, си гледам снимките, на които съм зле и ми се отяжда.
Нещо не мога да се организирам със спортуването, а трябва. Ще мина тези дни през някой мол да си купя екип и да се почвам, преди много ходех на пилатес, но от 1 година мързелувам и веднага трупнах кила, явно не трябва да спирам спорта.

На мен дотук ми се събраха окло 16 дни олекотен режим сироп + плодове, свалих 7 кг., но нещо не мърда кантарът последните 2 дни и малко ме е яд, но нищо - продължавам си. Днес ядох череши и ягоди, страхотни са вече, така че даже и да ми свърши сиропът, ще си продължа на плодове, докато мога и ми писне.

Последна редакция: чт, 30 май 2013, 13:16 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт