Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! ! Тема 28

• 92 239
  • 947
  •   1
Отговори
# 195
Кики    Praynig
besty днес ми звънна сестрата от кабинета на Ганчева. Естествено, че ми отложи часа за далечната дата 17,06  ooooh! Започва да ми писва......леко  Crossing Arms
Димяни  айде взимай хистологията и да свършва вече това нещо  Hug
Stefly няма какво да се повтарям - тя Джесика ти е казала вече

# 196
Момичета, съжалявам, ако вече сте отговорили, но сега сядам за малко на лаптопа, за да ви пиша и не мога да прочета по-назад. Искам да попитам  дали Ганчева се върна? И ако не е, има ли някой информация за нея? Трябва спешно да я посетя понеже пак ми започнаха проблемите с течения, а и вече зацапване  преди менструацията. Не знам дали е от противозачатъчните, или от вероятна дисплазия. Simple Smile Ако някой може да сподели ще бъда благодарна. Благодаря ви!

# 197
аз също имам зацапване преди менструация, и силни болки но пусти му средства...

# 198
Dados, на какво го отдаваш? Пиеш ли противозачатъчни или някакви лекарства? Аз пия Джас вече 4-ти месец. Три месеца всичко беше нормално, получавах зацапване на последната розова таблетка и после ми идваше. Но сега от няколко дни съм със зацапване и не ми се струва нормално. Чудя се дали може да е евентуална бременност или някаква реакция от хапчетата.

# 199
Besty, на мен това ми е забележката към Ганчева. Не пуска секрет за микробиологично изследване. Аз, доколкото знам (нека Али ме поправи, ако греша), по цитонамазката косвено може да се гадае за бактерии, гъбички и тям подобни. При Ганчева, на мен също ми бяха изкарвали гъбички, доколкото помня - на Плодово мляко също (все въз основа на цитонамазка).
Аз сега се чудя къде да пускам нова цитонамазка - за Ганчева (поради гореупоменатите причини). Имам чувството, че всяка лаборатория и всеки лекар си имат свой патент (за едни - цитонамазка 2В, за други - гъбички...)
Много позитивна енергия и от мен към Кики и всички момичета, които писаха напоследък с, за жалост, нехубави резултати. Кураж, момичета! Геройски да преминете през операциите и да не ви се налага повече!  

# 200
Лиа, не само при Ганчева, но и на много места масово ми пускаха цито, без да ми бъде направена микробиология, обясняваха ми, че нямало нужда. Май това е редовна практика на гинеколозите.

# 201
На мен обратното- имам микробиология, стана ясно, че имам и раничка, но нямам цито.  newsm78

# 202
Искам да попитам  дали Ганчева се върна? И ако не е, има ли някой информация за нея?
Не, не се е върнала, след 04,06 има свободни часове, но в ранният следобед са те  Crazy

# 203
Благодаряяяяя! Simple Smile

# 204
plodovo_mlqko, щом пиеш Джаз, изобщо не се шашкай! Първите 6 месеца е абсолютно нормално да имаш нередности в цикъла си, аз съм пила 4 години Ясмин и ми се е случвало и след първите 6 месеца да получа зацапване преди цикъл. Ама изобщо не си го слагай на сърцето Hug Е, разбира се, не бива да се повтаря всеки месец, защото това обикновено значи, че ти е твърде ниска дозата хормони и примерно ще ти изпишат Ясмин Simple Smile Ти си иди на преглед, разбира се, ама това е супер нормално и няма да се притесняваш Simple Smile  bouquet

# 205
lia_st Hug Hug Hug за мен е странно това предположение за гъбички, защото аз наистина нямам никакви оплаквания. След конизацията и течение нямам. А все си мисля, че ако имам гъбички ще имам някакви симптоми. Такива гадания от цито за мен са несериозни. Но за мен другото е по-важно.

nefertari30 не е приятно; на мен въобще не ми предложиха друг час, но както и да е; провалиха ми плановете, защото от другата седмица започвам нова работа и едва ли скоро ще мога да отида. Както и да е.

plodovo_mlqko на една позната така и не й пуснаха микробиология въпреки, че тя изрично искаше; няколко лекари обиколи и не й пуснаха, чак накрая се смяхме - луда работа; А ти с това зацапване си отиди на лекар да видиш от какво е. Тези хапчета не съм ги пила, пила съм други и когато за първи път ги пих имах зацапване първите месеци, после премина. Така, че е възможно, но все пак си виж; теченията също не са нормални. Peace

# 206
  • София
   Здравейте.
Сега звънях в Клиниката за потвърждаване на часа ми за утре,професора ще преглежда и утре ще пътувам.Имам един списък с въпроси....направих си го за всеки случай,че ще забравя все нещо.
Моите течения си продължават но ми казаха,че до месец след Хистеректомията са нормални,дано!
УТРЕ ВЕЧЕР ще пиша пак.Стискайте палци,дано Хистологията е добра  Praynig

# 207
Мерси за отговорите Hug Дамяни, стискаме ти палци! Hug Hug Hug

# 208
Момичета,стискам палци на всички,които чакат резултати!
Кики,Димяни  Hug всичко ще е наред

# 209
  • София
Отново благодаря на всички за отговорите Simple Smile

А относно:
И  още  един съвет ,ако приемеш - не си  "блъскай" главата с  тези анализи на тема  НРV ,  изследвания  на  мъжа ти и  ремисия  на  НРV , а  се заеми  с  пораженията ,които  вируса ти е нанесъл !  Т.е.  направи  изследванията и  според тях  действувай  с лечението !

Д-р Динева е в отпуск до 6ти юни, това е единствената причина да не съм отишла за следващите изследвания до сега..

Общи условия

Активация на акаунт