Аватарно - цитатна / Тема No 28

• 16 082
  • 699
  •   1
Отговори
# 465
И на мен ще ми е полезно да знам другите как събират, че може моя начин да е по труден Crazy аз съм си така малко мазохист си падам Joy Joy

# 466
  • КиТ
То и аз съм мазохист,ама ти бетер мазохист си  Crazy

# 467
la vida loca, честита годишнина! Много любов и разбирателство ви желая!   bouquet

Акаша, честит рожден ден! Здраве, късмет, любов, много усмивки и много сбъднати желания и мечти!   bouquet

# 468
Виолетка, и аз събирам като теб Laughing, в два прозореца и копи пейст в лс. Кати ги затрих веднъж всичките почнах да ги запазвам Grinning

# 469
  • В Космоса
Моята процедура по събиране е следната - събирам Урл адресите на един уърдовски файл и после ги копирам тук и след това центрирам и спойлирам(или обратното беше, това все го забравям).  Grinning

# 470
  • Петрич
Акаша, Честит Рожден Ден! newsm59
Скрит текст:
Ох тия телци големи инатчета. Mr. Green

# 471
  • В Космоса
Хахах, Сърчице, колко си права! Сама от себе си се възмущавам понякога. hahaha

Благодаря ви за пожеланията още веднъж! Hug

# 472
Акаша, честит рожден ден  Hug
Желая ти много здраве, щастие, късмет, любов и успехи  bouquet
Скрит текст:
la vida loca, честита годишнина Hug
Желая ви много любов, разбирателство и щастливи мигове заедно  bouquet

# 473
  • КиТ
Моята процедура по събиране е следната - събирам Урл адресите на един уърдовски файл и после ги копирам тук и след това центрирам и спойлирам(или обратното беше, това все го забравям).  Grinning

И аз така правя! Peace Май първо се спойлираше,после се центрираше,отдавна правих общ пост забравила съм  Crazy Joy Joy Joy

# 474
Обратното -  първо се центрира, после спойлер, иначе не искаше да излиза спойлера.
То и аз почти като вас, събирам си ги, ама не в уърд, а в ноутпад Crazy
И като съм почти готова си го пействам в ей тази тема за тестване на картинки, линкове и т.н.,  гледам с предварителен преглед какво съм направила и си го редактирам.

# 475
я, каква тема имало Grinning. Аз всичко си тествам на лични Grinning, големи диалози си водя Joy
Първо се спойлира, после центрира

# 476
  • В Космоса
Селенче, а защо в тази тема? То и аз гледам с предварителен преглед, но в нашата си тема? Нещо ми убягва ли? newsm78

Последно? Mr. Green

# 477
Ми знам ли и аз newsm78 за да не го публикувам тук погрешка по-рано. Обикновено си чета и пиша тук докато правя общия пост и ако съм отворила темата няколко пъти като нищо ще объркам кой прозорец за какво беше и ще цъкна публикувай не където трябва  Crazy

# 478
  • КиТ
Темата е за проби сега Mr. Green Joy Joy Joy,да не спами по другите  newsm78

Последно? Mr. Green

Joy Joy Joy Joy

# 479
я, каква тема имало Grinning. Аз всичко си тествам на лични Grinning, големи диалози си водя Joy
И аз така, като не се сещате да ми пишете на лични Joy сама си пиша.
Сега разбрах защо не ми се събра всичко в скрит текс. За друг път ще знам, като ме изберете пак мен Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт