Аватарно - цитатна / Тема No 28

• 16 081
  • 699
  •   1
Отговори
# 480
  • Петрич
Ох какъв заплес съм. ooooh!
la vida loca, Честита Годишнина! Пожелавам ви много любов и дълги годино заедно!  bouquet

# 481
  • В Космоса
Ми знам ли и аз newsm78 за да не го публикувам тук погрешка по-рано. Обикновено си чета и пиша тук докато правя общия пост и ако съм отворила темата няколко пъти като нищо ще объркам кой прозорец за какво беше и ще цъкна публикувай не където трябва  Crazy

Да, и на мен ми е минавало през акъла, ако по грешка го публикувам предварително недооправен... И си викам, ще се извинявам и ще трия бързо. Но по-добре там, наистина, да си черновираме (тва от чернова  Crazy). Grinning

# 482
  • Петрич
Аман от мъже с детски акъли писна ми. #2gunfire

# 483
Сърчице, тегли му една .. на всичко, сипи си питие и си запали цигарка (ако пушиш де). Да не ти пука много  Mr. Green че тия нерви не са ти за един ден

# 484
  • КиТ
Удряш му една тенджера и  Mr. Green Twisted Evil

# 485
  • Петрич
Сърчице, тегли му една .. на всичко, сипи си питие и си запали цигарка (ако пушиш де). Да не ти пука много  Mr. Green че тия нерви не са ти за един ден
Ох опитвам се, но това продължава прекалено дълго с този унуфри. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 486
  • Once there was a Hushpuppy...
Момичета Hug Hug Hug
имаме си празник в темата Wink

Акаша - Честит Рожден Ден!
       Пожелавам ти да си здрава, много щастлива, както и всички най-близки и обичани от теб хора!
                             И мноооооого любов, разбира се  bouquet

Скрит текст:

А, на Ла вида лока - Честит семеен юбилей! Да сте живи и здрави с мъжа ти и още много години да празнувате деня от сватбата ви!  bouquet  bouquet  bouquet

# 487
Ама и аз -писах,питах  и забегнах по седенки Embarassed
Това ,което е писала Акаша първо го разбрах.
Скрит текст:
Ура-имало мозък в моята глава Joy
Това центриране-спойлиране-хич не е ясно,но като дойде момента ще чета.
Селенче,мерси за темата-копнах си я за по-лесно да не ровя.Ще се упражнявам там.
Сърчице,стига с тези мъЖе Heart Eyes
Селенче,пак те чата-нали се разбрахме само на български цитатите EmbarassedМи много ме надценяваш-на няколко бири и на английски да взема да чета Embarassed

# 488
Сосче, това е куплет от песен, много ми е любима защото я свързвам с приятни спомени, тогава я чувах всеки ден, че даже и по няколко пъти. Сега всеки път като чуя тази и още една песен, се сещам за това време Grinning
Скрит текст:
Ето линк към английския текст и превода му, аз съм сложила ето това:
И както си лежим под звездите,
осъзнаваме колко сме малки,
ако те можеха да обичат като теб и мен
представи си какъв щеше да е света.

# 489
О,мила благодаря-това се казва културно просветяване Hug

# 490
Няма защо Hug
Аз си мислех да сложа и един линк към песента в подписа, но забравих Blush

# 491
Честит празници на празнуващите!!! Да сте живи и здрави!
Акаша, умирам от смях като ти погледна подписа Simple Smile

# 492
Май съм най-ранобудна Heart Eyes
Акаша-мноГо яка дрешка Peace
По дрешките реших,че е Ройс ,а то Hushpuppy LaughingЯвно имате еднаква слабост Wink

# 493
  • В Космоса
Hushpuppy,  Hug

Сосче, благодарение на Селен съм се барнала така. Тя ми предложи този чуден подпис. Laughing

# 494
Я,то имало и друг оцелели след съботните разпивки Hug
То сега като се затопли времето и само на открито питиета разливаме.Една приятелка ме научи и бира да пия JoyПросто защото хич не пия EmbarassedНо има и здравословен ефект Laughing
Иначе четох,че Селен ги майстори едни дето като гледам и  Shocked
МногО си е свежо Joy

Общи условия

Активация на акаунт