Аватарно - цитатна / Тема No 28

• 16 065
  • 699
  •   1
Отговори
# 495
  • España (Плевен)
Аз рано, рано се преоблякох с красиви турски улици..  Peace

# 496
Представям Ви green eyes ,тя днес пътува за това я слагам аз Laughing

Kahve, традиционното турско кафе, се запарва в  джезве, смляното кафе се бърка заедно със захарта. Когато то е достатъчно силно, се изсипва в миниатюрни чашки, често  без дръжки. Има 3 начина да си поръчате кафе -  sekrali - много сладко, orte - с малко захар и sade - горчиво.

# 497
  • Сопот, Пловдив
По дрешките реших,че е Ройс ,а то Hushpuppy LaughingЯвно имате еднаква слабост Wink

A, не съм аз, Джой е фен на Том, намен м ие симпатичен, но още не ми е влязъл под кожата.  Grinning

Преобличам се и аз. Като ми кажат Турция, първо за това се сещам и това слагам - един от моите любими фурболисти Хакан Шукур, дълги години звезда на турския национален отбор, играл в отбори като Интер, Парма, Галатасарай. Вече не се съзтезава и също като друг мой любим и вече неактивен спортист, е депутат. Избрах снимки, които са ми много любими и го показват със жена му и трите им деца.

# 498
О,сори грешката е вярна Embarassed
Хакан гознам-случайно вече не съм спортен фен,но чета...

# 499
Добро утро от мен Mr. Green днес си поспах добре  Laughing
Акаша, нямам думи за подписа ти Laughing  Joy Joy Joy

# 500
  • КиТ
О вече се преобличаме,а  Thinking

Акаша е върха  Crazy Joy Joy Joy Joy

Днес има един човек рожден ден,а то тоя месец били телците,та ми просветна лампичката  Crazy

# 501
Здравейте момичета,аз идвам за помощ Grinning
Кой е тук?

# 502
  • Сопот, Пловдив
Аз, засега.

# 503
  • КиТ
Давай на сам  Hug

# 504
И аз съм  тук Hug

# 505
Аз съм вече облечена. Участвам с едно традиционно изкуство - ебру, рисунка върху вода.
За който му се чете и има време за губене http://muslims50.hit.bg/arhiv/ebru.htm
Артемис, и аз съм тук

# 506
О,Хриси-темата за ебрутата ми е любима особено изработването им.

# 507
Сосче, да не би да си се пробвала

# 508
Не ,но в момента на ограничен брой места все още се правят и е интересно да се видят.Сложила съм го като точка в последваща туристическа обиколка по тези места. Hug

# 509
И аз се преобличам за играта. Flutter

Общи условия

Активация на акаунт