Плодчето хапни, чайче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 47

• 39 924
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
  • Sofia
Прочети хубаво всичко от самото начало и когато си готова тогава направи 2-3 дни...Това не е гладуване,а плодуване...Ако спазваш всичко и ядеш плодове,пиеш чай с мед и фрешове,няма да усещаш глад

# 61
  • София
Мииии,за мен 800 гр.плодове си е глад,не че ям кой знае колко....но това ми се струва малко,а и лично аз не мога да се нахраня с плод ooooh!
Може би,ако издържа няколко дни,после ще стане по-леко newsm78

# 62
Amberra, благодаря ти от сърце за хубавите думи Hug Успех с плодуването!
tzvety26, добре дошла отново!
k@li, първите дни евентуално може да се появи някакво неразположение, но
то бързо отшумява. Следващите дни ще имаш енергия и тонус и да после става по-леко,
но и няколко дни имат смисъл, дори и само по един веднъж седмично, успех!
За мен днес 5-ти последен ден захранване мина на краставици, зелена салата,
филия пълнозърнест домашен хляб, няколко капки зехтин и ябълки.

# 63
Здравейте плодчета, на мен ден първи ми мина доста леко, но изобщо не се заблуждавам, че ще е все така. Мерих се по обяд, че си писах наизуст в предния пост. Знам горе-долу как стартирам и мисля да се премеря след 10 дни например. Не искам да се вманиачавам с грамчета, макар че ще ми е супер любопитно.
Днес бях на чай, череши и ягоди. Пих вода, хапнах мед. Мисля, че добре се справих.
Вие как сте?  Heart Eyes

# 64
  • София
Ммммммм, съседите готвят нещо вкусно, мирише ми на печени чушки  Mr. Green, може ли сега такова нещо!!! Simple Smile
Иначе да се отчета с първи успешен ден - около килограм череши на 3 приема, чай и малко мед и около 1,5 л. вода, че голям глад ме налегна, особено сега, та продължавам по малко да се наливам. Утре мисля на ягоди да го ударя.
Много е хубаво, че темата е така пълна. 

# 65
Здравейте отново    Hug . Аз последно време все почвам и прекъсвам режима на втория - уж все нещо се случва или по скоро си търся оправдания за се наям, но както и да  е. Тази седмица за 3-ти ден си казвам почвам от днес  Embarassed и ще видя и днес докъде ще я докарам. Виждам много нови попълнения в групата и много се радвам. Относно въпроса дали има някакви неразположения когато се започва режима ще си позволя да се повторя , но Лидия Ковачева казва че онези които най - трудно понасят режима,имат най голяма нужда от него. А това кой колко плодове ще яде според мен си зависи изцяло от човека- дали иска само да отслабва  или и да се лекува. Аз понякога съм изяждала и по два килограма плодове, а друг път само една ябълка. Няма да ставам досадна - стана много дълго,затова  Hug и успех на всички!

# 66
Здравейте и от мен. Аз изкарах 3 дни, но хич не ми е лесно, а и се притеснявам за объркването на цикъла, защото живот и здраве, ще мислим за друго бебче. Първият път мина много време в опити, а сега искам да не е така.
Мисля, да си правя поне по един плодов седмично и занапред, но сега ще прекъсна. Успех на вас и още много минуси! Ще ви следя и надявам се скоро пак да ме приемете в редиците си!

# 67
  • София
Аз все още се чудя дали да се пробвам newsm78
ще изчакам цикъла(тези дни) и после ще решавам Whistling

# 68
Здравейте,аз не съм точно на този режим засега,но бих искала да ви попитам нещо,ако може?!От 20 дни съм на диета,като ям предимно плодове,от време на време месо и яйца,а и по някое бадемче..За тези 20 дни съм свалила само 2 кг.,което не е присъщо за мен,защото тези кг преди ги свалях само за първите 3 дни.От около година не съм била на диета и мислех,че организмът ми се приспособява,но прекалено много време мина вече Sad Каква ли е причината за това според вас?Благодаря предварително!

# 69
Да ви почерпя момичета

# 70
MaRiNaAaa, защо не опиташ диета, която засилва метаболизма? На мен ми се струва, че ти се е забавил и тялото ти запасява и се е приспособил с малкото храна, която му даваш. Лично мнение, нека и другите да кажат.
Аз съм много зле и много съм объркана. Първият ми ден мина супер, втория вечерта имах излизане, на което се подхлъзнах, но след това, извинявам се, повърнах. На третия ден ми беше много трудно, изкарах си го, но някак нямах сили и вечерта хапнах, но пак върнах, този път нарочно. ooooh! Ужасно е, проблемът е в главата ми, не мога да се настроя, че е за хубаво, че е здраве, а не, че се лишавам и съм изтерзана. Днес мисля, да си продължа плодуване, не знам какъв ден ми е и не искам да го мисля, но искам пак да опитам и надявам се да имам възможност и сили да изкарам освен плодуването и захранването. Хубав ден на всички!

# 71
Здравейте. Реших и аз да започна това плодуване. Днес ми е първи ден. Пих чай, вода, ядох един банан. После до края на деня може би ще ям ананас и кайсии. Аз лично пия зелен чай, такъв имам. Мисля да карам без мед, ама ще видя. Идеята ми е да направя десет дни на плодуване и пет дни на кленов сироп. С плодовете по си мисля ще издържа, но със сиропа ще видя как ще е, може да съкратя дните на три примерно, защото все пак и захранване после ме чака. Искам да сваля 12 кг и разбира се да ги задържа, но трудна работа. Тези килограми ги качих за два месеца, защото преживях емоционален стрес и сега искам да се въстановя изцяло - и психически и физически. Стискайте палци да имам силна воля и да се справя, иначе успех и на другите плодуващи.

# 72
  • София
Здравей Водно цвете,би ли споделяла как вървят нещата при теб...аз все още се колебая,но съм в твоята ситуация...докарах си и здравословни проблеми от стрес,ще се радвам ако споделяш как върви Hug

# 73
Привет, k@li. Ами ям си плодовете и се чувствам добре. Пия и много вода. За един ден съм - 0,5 кг. Имам енергия, поне на мен ми се отразява благоприятно плодуването.

# 74
Ей сладуранки-плодоранки нещо много замря темата. Къде сте всички?Само две девойки си бърборят от време на време. Аз несериозната -  Embarassed един ден бях на плодове после пак ядох и днес отново първи ден  Banghead . Ходих със сина ми на пазар и си накупих различни плодове- сега имам повече  стимул с толкова любими плодове. Хайде пишете да се подкрепяме.

Общи условия

Активация на акаунт