Плодчето хапни, чайче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 47

• 39 906
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
Аз съм -6кг за сега.  Simple Smile
Като отдавна съм на това захранване,не карам само на плодове.Имах и малко прегрешения де..
Искам още 2-3кг да сваля поне..Висока съм към175-6 и 60 кила мисля,че са  ми множко..
На мен вече ми е много лесно с малко се наяждам. Party

# 46
Здравейте момичета,доста четох за този хранителен режим и за това че организма много се прочиства по този начин. Исках да ви попитам вие забелязахте ли нещо по-различно докато я правите,нещо  " очистително" Simple Smile Аз от една седмица съм със запушен нос и ми тече бяла и гъста слуз от носа,направо ужас,няма оправяне,имам чувството че постоянно да се духам ,слузта не спира  Shocked

# 47
Здравейте, днес ми е втори ден от захранването въведох сварен, пасиран картоф и отново домат.
Чувствам се ок дори още не ми се е появил зверския апетит.... Shocked
Amberra, действаш както на теб ти е удобно с часовете, просто да не са на едно ядене.
sunshinebg, страхотни резултати   bouquet
alexipoli, аз понеже съм си блондинка, а в момента съм и гладна блондинка не мога да ти разбера въпроса.....сега гладуваш и ти излиза тази слуз или си ти излиза слузта и се чудиш дали с гладуването ще ти мине Rolling Eyes Иначе има много ползи зависи на кой какви са  му оплакванията, аз имам много алергии от какво ли не, от 3 години поне по 2 пъти в годината минимум правя дълги гладувания и от тогава проблеми нямам. Излизаше ми и една екзема и от нея спомен няма, кожата лъсва и се изчиства, зависи какво те интересува. А лично за тази слуз бих те посъветвала да видиш тази статия  http://www.zemianazaem.com/archives/190

# 48
Engel^^  в момента правя диетата,14-и ден ми е. Споделям какво забелязвам при мен,защото определено ми е достра странно.Исках да разбера и при вас ли е така  и има ли някакви подобни странности  Thinking
Съжалявам ,може би не съм формулирала правилно въпроса си  Confused
Много благодаря за сайта,вече съм попадала на него и наистина има доста интересни и полезни неща Simple Smile

# 49
Engel^^, благодаря за отговора.
Браво за резултатите и за издръжливостта. Аз от понеделник съм при вас!

# 50
Engel^^  в момента правя диетата,14-и ден ми е.....
Ами може ти така да се чистиш....имаш ли синузит по принцип? Иначе браво за 14 дни  bouquet
Колко още смяташ да правиш?
Amberra, мерси и успех и на теб    bouquet

Днес ми е 3-ти ден захранване хапнах си постна супа  (описана е в захранването на 1-ва страница)
и домати. Добре върви за сега като да не повярва човек  Mr. Green

# 51
Момичета, от утре и аз съм с вас,
имам да свалям 5-6кг 💋

# 52
  • София
Момичета, от утре и аз съм с вас,
имам да свалям 5-6кг 💋

И аз съм точно така!
Поздравления на всички за упоритостта и добрите резултати!

# 53
Asssi, Енита, добре дошли  Hug
Днес ми е 4-ти ден захранване. Минавам вече на три кратно хранене.
Сутринта бях на фреш от грейпфрут,
на обяд салата от домати и добавих 3-4 капки зехтин, а за
вечеря ще си направя зелена салата и пълнозърнест хляб 1 филийка.

# 54
Engel ^^ Попринцип да,имам синузит,но никога досега не съм имала подобни секрети.А за това колко дни ще правя диетата - ами.. незнам наистина,но поне 20 дни,защото имам да свалям мн килограми.Досега съм свалила 10 кг но имам още поне 20 кг. ( така е като си похапвах когато бях бременна  Naughty ) Ти колко време изкара на тази диета и колко кг свали? На мен от всичко прочетено не ми стана ясно колко време след като приключа със десетдневното захранване мога да повторя пак диетата и дали и при повторното правене се сваля толкова бързо или е като вс останали диети,като се прави за втори път не е толкова ефективно като първия?
Последните няколко дни спрях да свалям и това направо ме смазва smile3518
Браво на всички момичета за постигнатите резултати  smile3501 Вярвам че като се подкрепяме и си помагане тук ще ни е по-леко и килограмите ще си заминат (да се надяваме безвъзвратно)  newsm17

# 55
Здравейте, момичета. Записвам се и аз. От утре съм с вас за трети пореден курс на плодове. Успех на всички плодуващи.  Hug

# 56
alexipoli, значи няма нищо притеснително, просто ти се лекува синyзита и за това са
тези секрети. След 8-мия ден на плодуването започват оздравителните процеси в нашето тяло
и всички болежки и тревоги започват да се лекуват като се започва от последно появилите се.
Аз правя плодуването по няколко пъти в годината по 20 дена и веднъж седмично имам плодов ден.
Винаги свалям килограми, но при мен целта е друга (да държа алергиите далеч от себе си). За 20 дни съм сваляла м/у 7 и 10 кг.
Този път за 10 дена плод и 3 дена захранване имам -6,100 от 58,700 на 52,600 тази сутрин.
След като приключиш 10 дневното захранване можеш да повториш най- малко след два месеца като през тази почивка спазваш някои основни правила и избягваш месо (най-вече тлъстото). Преди(1-2 години)  на първа страница имаше много хубав план за почивката, но явно се е изгубил някъде в темите. Той беше в Понеделник: воден ден; Вторник: плодов; от сряда до събота за закуска плодове или чай с мед, за обяд салата с нещо готвено(постно) и за вечеря салата; неделя към вечерята се добавя риба. Тази програма е хубава и от нея се свалят килограми също. Пробвала съм я и говоря от личен опит.
А това, че си в застой е нормално не се обезкуражавай, след няколко дена ще отмине и ще се отчетеш с тлъст минус.
Mila Mila, добре дошла и успех!

Последна редакция: пн, 27 май 2013, 01:04 от Engel^^

# 57
  • София
Добро утро, момичета. Дочаках черешките и се вклучвам и аз от днес с по-дълго гладуване. За сега 20 дни съм планирала, ама ако мога 25 да ги направя ще бъде екстра!
Усмихнат и минусов ден!

# 58
Engel^^, няма нужда да казвам колко си ни полезна в темата! Аз искам да ти благодаря, за доброто отношение и подкрепата!
Аз от днес съм на линия, още не съм яла или пила нещо, но скоро ще ме налегне глад.
Успешен ден на всички плодчета!  Hug

# 59
  • София
Здравейте,мислите ли ,че има смисъл плодуването да се направи само няколко дни newsm78
Много ми се иска да опитам,но не мога хич да гладувам....не ви ли става лошо? Ще се радвам на вашите съвети Hug

Общи условия

Активация на акаунт