Плодчето хапни, чайче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 47

• 39 897
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
Engel^^ тук съм вече!
Почвам с идеята за 12 дни + 5 дни захранване.
При нас черешите узряха  Laughing

# 31
Някой взимал ли си е вече череши?
Гледах вчера на пазара при нас, но не ми изглеждаха добре, за вкус не знам, и не посмях да взема.
А и 2,5 лв. за половинка струваха, че съвсем се отказах.

# 32
  • Sofia
Да,вече няколко пъти...някои бяха много вкусни и сладки.Вече и цената им спадна,вчера си взех за 3лв/кг.Вносни са,макар да твърдят,че не са

# 33
junia-eli, много се радвам, че почна Hug Поне няма да съм сама. Утре ми е 10-ти ден,
но мисля да продължа до 20 пък да видим.
инсп. Гаджет, и аз си взимам череши, много са вкусни нищо,че са вносни, то кое вече не е вносно.
janica25, добре дошла и успех.

# 34
Ами,да ,тук съм след втори успешен ден.Не съм се теглила,но се чувствам добре.Карам на череши.Хубав ден!  bouquet

# 35
Здравейте, момичета!
Утре ми е 20-ти ден и започвам захранване. Така като чета коментари и мнения стигам до извода, че може би не съм провела курса с най-голяма точност. Първата седмица се чувствах добре, не изпитвах голям глад, справях се само с малко плодове на ден. След 7-8ия ден обаче нещата се промениха, започна да ми се яде много, на Великден бях в ужасно настроение, но слава Богу отмина бързо. Последната седмица увеличих плодовете, защото не ме засищаха. За целият период съм свалила 2-3кг максимум. Нямаше голяма промяна и с проблемите, които мислех,че имам.  Утре започвам 5-6 дена захранване. Може би след месец, два ще направя едноседмично плодуване и после както дойде.
Това не мога да го подмина - само 2-3 кг. за такъв период от време??? Звучи нереално дори. Аз съм фен на плодолечението, прилагам го от 2 години, но такъв резултат чувам за първи път. Изненадана съм. Може би имаш какво да коригираш, но се чудя как може да се подлагаш на толкова много дни глад и да не спазваш стриктно, в крайна сметка 2 пъти в годината човек е нормално да се лишава от всякакви храни в името на здравето, не толкова кг. Знам колко е трудно като цяло, но моля помисли и не се мъчи, в крайна сметка резултата е най-важен. Успех на всички, за мен това е начина, да се поддържам здрава и жизнена. Разбира се и спорта.

# 36
  • Sofia
Момичето е с нормални кг.,но иска да сваля още,затова не се получава...явно тялото си знае работата

# 37
Здравейте момичета, скоро мисля да съм при вас, само още няколко дни искам да минат да се настроя психически.
Имам 20кг за сваляне, 173см съм, 82кг. И 15кг да сваля ще е чудо, но да не започвам отзад напред. Не знам колко дни ще плодувам, искрено се надявам да изкарам 20+, но да не казвам голяма дума. Определено имам нужда от прочистване, а и е крайно време да се взема в ръце. Дъщеря ми вече е на 2 год, а още не съм върнала кг от преди бременността, че и даже имам отгоре. Лошото е, че човек свиква с кг и като много време няма радвижване ти е ок. На 26 години съм. Ще се радвам да ме приемете и да не ми се ядосвате на глупавите въпроси, които сигурна съм ще има. Хубава вечер!

# 38
Да, прочетох. Значи всичко е наред, лечението е на лице! При мен последното плодолечение 10 на 10 дни захранване започна с 56 кг. и завърши 50кг. Истината е, че  моята цел е само лечение, не толкова кг.

# 39
Да, прочетох. Значи всичко е наред, лечението е на лице! При мен последното плодолечение 10 на 10 дни захранване започна с 56 кг. и завърши 50кг. Истината е, че  моята цел е само лечение, не толкова кг.
До 6 месеца, ще се справиш. Много упоритост, търпение, воля, и спорт! Истината, че тотално се променя храна с която се храниш. Повече от 20 дни е нежелателно. Всеки месец имай поне 3 дни последователни плод+чай, и 3 дни захранване, и веднъж седмично (с изключение на седмицата с 3-те на 3 дни), само на чай и плодове, на следващия поне до обяд отново на плодове и чай с мед, при мен този ден е понеделник, а във вторник както ти писах закуска по режима, и вечеря риба. През останалото време се храня с това което приготвям за семейството си Simple Smile))
Успех!!

Последна редакция: ср, 22 май 2013, 16:46 от icyangel

# 40
Здравейте на всички   bouquet  ,бих искала да се запиша и аз в темичката. Нова съм тук, но ви чета от доста време. Аз също съм от плодогладуващите и засега устоявам на изкушенията но имам да свалям цели 25 кг и затова немога да си позволявам волности. Днес ми е 13 ден и засега съм -9кг.
Колкото повече време минава толкова по-не ми се яде. Последните няколко дни съм на по 2 ябълки на ден. Оххххх пак се заплеснах в обяснения   smile3505
Поздравления за тези които засега спазват диетата стриктно и успех на тези които прегрешават понякога.  newsm10 
Ще ви следя с интерес Simple Smile
Хубав ден засега   love001

# 41
  • Sofia
Браво,много добър резултат до сега   bouquet Успех !

# 42
  • Костандово
Много хубава темичка и аз се записвам и ще ви следя с голям интерес много е приятно тук в форума.Момичета браво на вас за свалените килограми аз искам да сваля поне 5-6 кг.

# 43
Аз си мислех да изкарам 20 дни, но от днес захранвам след 10 успешни дни.
По принцип правя режима за профилактика на едни екземи, от които се оттървах благодарение на плодолечението,
 но този път смъкнах и доста килограми и положението взе да изглежда зле. Mr. Green
От 58,700 в началото тази сутрин бях 53,200кг, което на моя ръст не изглежда много добре.
Днес ядох ябълки и 2 домата плюс чай от коприва с мед. Смятам да направя 5 дни захранване.
Ще пиша всеки ден до края на захранването, че то ми е проблема в много от гладуванията.

# 44
Страхотни резултати, момичета.
Как ще ми препоръчате да започна през 2 часа редуване на плод и чай, или просто да не са по едно и също време чайчето с плодовете.
Много ме надъхвате, чакам да мине на мъжа ми РД-то утре и предполагам от понеделник ще съм на линия.
Успех и много свалени килограми!

Общи условия

Активация на акаунт