Плодчето хапни, чайче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 47

• 39 889
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
Алекс,нещо в нулите ми се вижда объркано newsm78
На кг. тегло по 0,030 мл. вода. Аз съм 50 кг - трябва да приемам до 1,5 л. течности на ден. Тук малко с изваждането на плодовете не ми стана ясно защо се прави, но...

Аз именно за изваждането се позачудих,защото:
50х0,03= 1,5 литра,но ако си изяла 2 кг.плодове... - 2х0,8=1,6,и излиза,че не трябва да пиеш вода изобщо... newsm78

# 16
barfly:
Цитат
На кг. тегло по 0,030 мл. вода. Аз съм 50 кг - трябва да приемам до 1,5 л. течности на ден. Тук малко с изваждането на плодовете не ми стана ясно защо се прави, но...

Поне едно 80% от плодовете е вода и затова се изважда. 50 x 0,03 - 0,8( според Л. Ковачева) x 0,8=
1,5 - 0,64 = 0,86 литра чай+вода на ден. Това е приблизителното, ориентировачното количество в твоя случай.

junia-eli:
Цитат
Аз именно за изваждането се позачудих,защото:
50х0,03= 1,5 литра,но ако си изяла 2 кг.плодове... - 2х0,8=1,6,и излиза,че не трябва да пиеш вода изобщо...

В диетата пише да се приемат около 800 грама плодове на ден. Аз приемах около 1 кг на ден. Ако изядеш 2 кг значи, че практикуваш някаква друга диета...

# 17
  • Sofia
 Naughty Никога не меря колко плодове ям...Такива ограничения не трябва да има,особено през първите дни,при хора които за първи път правят режима....а и колко може да прекалиш,те бързо засищат.Като правя режима в сезона на дините как да се огранича до 0,800-1кг....яла съм и до 4-5кг./ден,но тогава не пия чай с мед,а и вода рядко ми се препива в тези дни.При черешите и там не меря,но до повече от 2кг.не съм приемала.

# 18
Цитат
Никога не меря колко плодове ям...Такива ограничения не трябва да има,особено през първите дни,при хора които за първи път правят режима....а и колко може да прекалиш,те бързо засищат.Като правя режима в сезона на дините как да се огранича до 0,800-1кг....яла съм и до 4-5кг./ден,но тогава не пия чай с мед,а и вода рядко ми се препива в тези дни.При черешите и там не меря,но до повече от 2кг.не съм приемала.

Диетата си има основни изисквания и параметри, които трябва да се спазват, за да се постигне оптимален резултат. Според мен ако не можеш да се вместиш в тях, по-добре е да не се прави, за да не се постигне нежелан резултат.

# 19
  • Sofia
Има,но всеки си я приспособява според собствените си вкусове...
И ти си имаш своя версия с неприемане на мед и смесване на плодове,но ти е подействала

# 20
Важното е да не се нарушават основните принципи на диетата. Като какво и колко( в какви граници) да се яде и пие. От там нататък всеки би трябвало да си модифицира режима по собствен вкус.

# 21
Ден 3-ти мина успешно на ягоди и мурсалски  чай с мед.
Настроението ми е добро, не ме боли глава и други оплаквания нямам за сега.
Дните ми минават леко и приятно, пу-пу да не се урочасам сама.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 22
  • Русе, у дома
Ограничението в количеството на приеманите плодове, чай и мед е че това все пак е диета. И ако целта е сваляне на кг. ОК, може да се промени нещо, но когато целта е здравословен проблем и неговото решаване е добре да се спазва точно. Все пак за да оздравее организма не трябва да бъде натоварван, защото едни 4, 5 кг. диня е много като течности и натоварва бъбреците допълнително, а целта е друга. Аз поне така разсъждавам. При мен е факт, че за ден не мога да изям повече от 800 гр. плод на ден, просто се засищам с 200 гр. на прием...

# 23
  • USA
След Великден пак при вас-за 5 дни от петък  Embarassed

# 24
Ограничението в количеството на приеманите плодове, чай и мед е че това все пак е диета. И ако целта е сваляне на кг. ОК, може да се промени нещо, но когато целта е здравословен проблем и неговото решаване е добре да се спазва точно.....
Абсолютно и аз съм на същото мнение, когато режима е за пречистване трябва да се спазва много точно.
tumbi999, добре дошла и успех!
Днес ми е 4-ти ден на ябълки и мурсалски чай с мед.

# 25
Аз май си пиша и си плодувам сама  Laughing Laughing Laughing Всички ли чакат черешките?
Днес ден 5-ти, ще съм на чай от коприва с мед и ябълки.
Много съм доволна кожата на лицето видимо ми светна, изчисти се,
почти е безукорна, а имам едни тъмни петънца, които избледняват.

# 26
Здравейте, момичета!
Утре ми е 20-ти ден и започвам захранване. Така като чета коментари и мнения стигам до извода, че може би не съм провела курса с най-голяма точност. Първата седмица се чувствах добре, не изпитвах голям глад, справях се само с малко плодове на ден. След 7-8ия ден обаче нещата се промениха, започна да ми се яде много, на Великден бях в ужасно настроение, но слава Богу отмина бързо. Последната седмица увеличих плодовете, защото не ме засищаха. За целият период съм свалила 2-3кг максимум. Нямаше голяма промяна и с проблемите, които мислех,че имам.  Утре започвам 5-6 дена захранване. Може би след месец, два ще направя едноседмично плодуване и после както дойде.

# 27
Аз май си пиша и си плодувам сама  Laughing Laughing Laughing Всички ли чакат черешките?
Днес ден 5-ти, ще съм на чай от коприва с мед и ябълки.
Много съм доволна кожата на лицето видимо ми светна, изчисти се,
почти е безукорна, а имам едни тъмни петънца, които избледняват.

Колко мислиш да изкараш,защото ще се включа в понеделник за 12 дни + 5 захранване и може да се засечем? Simple Smile

# 28
Колко мислиш да изкараш,защото ще се включа в понеделник за 12 дни + 5 захранване и може да се засечем? Simple Smile
Мислех си за 10 дена, но ако след десетия ден се чувствам толкова добре, колкото сега сигурно ще направя отново 20 дена. Много ще се радвам да се засечем  Hug
Jenny177, поздравления за упоритостта да изкараш Великден на плодове. Знам какво, аз един Великден преди 2-3 години го бях изкарала на жито.

# 29
  • София
Запис от мен, мисля от утре 5 дни плодуване следпразнично, в началото на постите направих 10 и се чувствах много добре, свалихи и килограми.Успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт