Дила ханъм и Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~стари участия и нови проекти тема71

• 29 431
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте...   bouquet
Айдън, не го изчакахме..този път и ето...разминаването..моето със неговото...
Тук, като го изгледах и вадех..репликите...така съм го чула и превела... Thinking
...поправям го...макар, смисъла да е ..налучкан и от мен....но, все пак... newsm78

DİLA RIZAYA''HAYATINA SENİ ÖLDÜRECEK ZEHİRLİYCEK BİR YILAN SOKMUŞSUN SELÇUK''DER.RIZA DİLA'YA ŞAŞKIN ŞAŞKIN BAKAR

Дила на Ръза.../последните кадри са/..."В живота ти...допуснал си до себе си...да те убие, отрови...една ЗМИЯ....Селчук!...". hahaha
Ръза...гледаше Дила, учуден...
newsm78 newsm78

Кралице, разминаването не е проблем - нали разбрахме, че Дила е разбрала, че Селчук ще се опита да убие Ръза....или да го отрови. За мен това е много сериозна улика относно Селчук. Това означава, че Дила от някъде е разбрала за истинското лице на Селчук, за отношението му към Ръза. Когато тръгваше да се предава Ръза се довери на Селчук и повери едва ли не семейството си и любимата жена на приятеля от детинство. Сега Дила му казва - той не ти е приятел....той иска да те убие, отрови.....Напълно нормално е Ръза в първия момент да не може да приеме, че това е истина.....Но мисля, че Селчук в този епизод ще бъде разкрит. Интересно е как ще се случи това..... Thinking
Разминаването...е в изразните средства, Мамче...иначе смисъла съм го доловила...аз, помислих че...тя му говори, както Селчук има предвид...в затвора, че нещо ще му направят..и то, така ще ..стане, ще видите....
Сега за ...другото, това че Ръза е поверил...уж, на Селчук..грижата за семейството си...за втори път го чета от теб....аз, не съм ....видяла това у епизода...
Телефонният разговор...бе, Ръза просто му се обади....и каза, че отива..и мисли да се предава...това е!Навярно за един и същи момент..надявам се говорим..пътувайки и прибирайки се от къщата...на Торосите..говориш, нали? Наближавайки, конака...Ръза, набра Селчук... newsm78
А, иначе...изненадата му е пълна...или ще бъде, когато Дила ще му го каже..виждаме... newsm78

# 526
Давайте ..да изясняваме...нещо от епизода..че няма време...по-важното, моля... newsm78

# 527
Да наистина аз останах с такова впечатление. Не зная дали съм права. Когато пътуваха с колата Ръза не само се обади на Селчук, но мисля, че говореше на Дила за него...Дори той спомена Селчук, когато се разделяха пред следствието. Може да се заблуждавам, но ако Ръза има някакви съмнения за Селчук едва ли би му се обадил...и той незабавно пристигна в конака...Когато се сбогува със всички със Селчук се прегърнаха....
Е там при това сбогуване ме изкефи, когато се дръпна след като Арзу понечи да го прегърне и целуне...малко като опарен беше.... Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

За обсъждане на епизода - всичко е много важно и интересно. Разказвай по твоя преценка. А ние ще се включваме с въпроси, ако нещо не ни е ясно....

# 528
     ЗДРАВЕЙТЕ, МОМИЧЕТА,
      КРАЛИЦЕ, ЕЛИЗАБЕТ, прости ми....да не би да те карам да разказваш втори път - когато отидоха в горската хижа....вечерта Хайдар им донесе дрехи и храна.....Ръза беше седнал на дивана...Дила легна и си сложи главата на бедрото на Ръза - какво си говореха,....после сутринта....разговора на Дила с Джанан и после на каменната стълбичка отзад. Мислим, че Ръза убеди Дила да се съгласи да се предаде.

И....кога и как Дила каза на Ръза, че иска да се оженят и тя да го чака като негова съпруга?
    Много благодаря..    Обичам те  Сиси

Последна редакция: пн, 20 май 2013, 22:30 от sisi55

# 529
Тази обработка...off...Аз вече сънливи  Tired

# 530

НАЙ-ВАЖНАТА РОЛЯ, КОЯТО СТЕ ИЗИГРАЛИ...КОЯ Е ЗА ВАС?
  -" ТАКА СИ МИНАВАШЕ ВРЕМЕТО" ФИЛМА, УЧАСТИЕТО, РОЛЯТА МИ Е НАЙ-ВАЖНАТА МИ РАБОТА ЗА МЕН,....КОЯТО ВЕЧЕ СТАНА   К У Л Т О В А      Р О Л Я.........
В ТОЗИ ФИЛМ МНОГО ИСКАХ И ДО ПОСЛЕДНАТА СЕРИЯ ДА ИГРАЯ,...ДА УЧАСТВАМ....НО.....ПО СЦЕНАРИЙ....."ХВАНАХ" МОРЕТО.....УМРЯХ ЛИ ИЛИ НЕ.....НИКОЙ НЕ ЗНАЕ.......
ОТ ТОЗИ ФИЛМ, ПРЕД ТАЗИ РОЛЯ НА    К А П И Т А Н    А Л И ......НИКОЯ ДРУГА НЯМА ДА БЪДЕ.....ДА Я ИЗПРЕВАРИ!

Няма две мнения -" КАПИТАН АЛИ"  Е КУЛТОВАТА МУ РОЛЯ!!!!

# 531
лека нощ  newsm46 55

# 532
Бягаха...гонеха ги...Хайдар, как бе на него път..незнам..може би си обикаля ...имотите на Селямоглу, случайно....но, нямаше престава...когато ги срещна..и Ръза му подвикна...направи нещо...демек, забави ги..някак...
Видяхме...набързо Хайдар..какво, измисли....
Дръпни я тая кола, бе...човек...освободи го този път...
.....де, да беше така лесно...първо, кажете едно...разминали ти се е...камък ли беше, що ли...вижте на какво ми направи....гумата, как да стане...
Видяхте ли....една кола?
Каква ти кола..стоя си тук...от часове....отговаря, кехаята....
Ръза, после..разбра, отървахме..жандармите, говореше на Дила...Хайдар е успял, нещо е измислил..
Сега, какво....питаше, Дила...
Ти, тука слез...такси, нещо може да си вземеш..и прибереш....аз, ще бягам...известно време...колко, незнам...немога да ти кажа..
Никъде, не отивам..без теб, Ръза....където ще ходиш и аз...идвам с теб!
Немога да те забъркам в това, Дила...търсят мен, аз съм...мене, търсят...
Онзи, маниак ще приключа с него и тогава ще се предам и ще си понеса...наказанието...чак, тогава..
Особено, така....като говориш, такъв гневен и ядосан...съвсем, никъде...не отивам, оставам с теб...
Тогава..аз, някак....ще тръгвам...ти, вземи колата...
И аз..идвам, щом казвам..ще го направя, знаеш...
Прегръща я....разбра, знаеше..че говори...и ще го направи..
И...какво, сега...накъде..къде ще е добре..да идем..
На торосите...най-отгоре им...на върха....отиваме...
Пристигат в къщата...там! Като се изкачват..Дила, му говори...без теб, ако се предадеш...аз не бих могла да живея, не разбираш ли..без теб, не бих....издържала..
Запалиха...огън, вътре..да се стоплят...Дила й беше...все, студено...
Покле той я пита..дали, вече е огладняла...е, не съм гладна още...
Да се обадим на Хайдар, да му кажем къде сме...и да дойде, направи нужното..да донесе храна, дрехи..каквото ни е нужно...
Пристига, той....донесе бельо, спално...дрехи за двамата...и храна!
Е, кажи..хаберите, какви са..Хайдар, разказвай...
Азер, арестували са го....по подозрение, че е отвлякъл Фатма...
Потвърдиха се..подозренията им, след обаждането на Джанан...тя, нали се опита да ги предупреди...за отзоваването й от раследването...твърде е възможно, като пътуваха още...Дила, изрази ...това си съмнение, че може би Азер е дал показания...затова, вече ги търсят...демек, че той ...евентуално е обвинил, искаше да каже..назовал е...онзи, който го е направил на "решето"...демек, Ръза...
....нямаше, откъде да знаят...точно, какво ставаше...знаете... newsm78..и Хайдар, също... newsm78

# 533
Кралице, така се получава много добре - разказа. Това, което си спомняш и което според теб е най-важното, ако имаш възможност ни разкажи. А пък до петък, може пак да питаме.

Когато пътуваха имаше един забавен момент...Стадото кози като им се изпречи на пътя...Бърза Ръза, не може да чака животинките....много добре изигра този момент.... Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning - както винаги много естествено....Беим трябва да може всичко, дори и със стадо кози да се справи.....да ги разгони и да си разчисти пътя...Е полицаите се направиха на важни.... Naughty но те нали все пак са на държавна работа...почакаха в колата......
Незначителна дреболия, но толкова истинска....Държавните служители никога не бързат....всеки ден се сблъскваме с това.....Карат я агаля, агаля...и утре е ден.... Wink

# 534
Нямам муза да правя колажи....но не мога да пропусна един момент.....В него има толкова много любов....дори и повече от истинска целувка  Peace

# 535
Забравих, след като заблуди..жандармите...Хайдар, потърси и се обади на Мелике...каза й, че едвам..е измислил..как да забави ..бягството им...без малко че е успял...с Дила...
Сега е възможно, чакай ги..може би ...идват към конака, само ..не се панирай...като дойдат, да предупредя....реших...засега, само..толкова...
Добре, Хайдар..разбрах..
...и те ..вече, влизаха....жандармите, идваха...Хайдар бе...познал! bowuu
Претърсиха..навсякъде, дори ...оборите и конюшните...заповядваше, онази....която ги командореше..
Накрая ,предупреди...Мелике, че укривайки ..евентуално сина си...може да се счете за възпрепятстване на правосъдието и да я обвинят, дори в това....
Предайте на сина си, най-доброто за него е....наистина, да се предаде...и остави, нещата...в ръцете на закона... newsm78
Мелике, без грам..да покаже...друго, ги изслуша.....просто ги, изслуша...докато си тръгнат...дума, не обели..
newsm78

Последна редакция: пн, 20 май 2013, 23:51 от KraLeva66

# 536
Но, всичко това..надявам се ..разбрахте, още като гледате...не идваше, както те си мислеха от Азер...
Всичко бе...запланувано и подредено...така да стане, да се случат..събитията....дето бе сигурен...от Селчук...
Някъде, за нещо ако му се...вметваше, че неможе от...протежето му, съдията от Анкара....кариерата ти е в моите ръце...щом, така казвам...значи, така ще стане....действай...за другото не мисли, му се заповядваше... newsm78
Арзу, пък го играеше....връзката му със ставащото у конака....за новини, около ..избягалите, нали се ослушваше...Селчук, постоянно я притесняваше...там, ще стоиш....следя те...

# 537
    КРАЛИЦЕ, аз какво забелязах....за козите.....тук в България - поне в Централния Балкан няма такива черни кози с големи рога....това пък видях.....нашите кози са бели,...някъде малко сиви....някъде малко шарени...разни но.....точно черни не съм видяла.
   Ако има някъде из Родопите....може....

# 538

Сиси, няма да харесаш предишния колаж - няма да ти излезе добре, когато го принтираш. Направих ти един чист - за колекцията ти....

# 539
  На същото място, когато сутринта Дила изпържи в тигана яйцата....тъкмо го сложи на масата и  налива чай...Ръза излезе от вилата и от към гърба започна да я прегръща...ама...как....сложи си и двете ръце върху цицките на Дила...секс....умее ги тия работи Еркан...идват му отръки.

Мамче , ти видя ли този момент?

Общи условия

Активация на акаунт