Айдън, не го изчакахме..този път и ето...разминаването..моето със неговото...
Тук, като го изгледах и вадех..репликите...така съм го чула и превела...

...поправям го...макар, смисъла да е ..налучкан и от мен....но, все пак...

DİLA RIZAYA''HAYATINA SENİ ÖLDÜRECEK ZEHİRLİYCEK BİR YILAN SOKMUŞSUN SELÇUK''DER.RIZA DİLA'YA ŞAŞKIN ŞAŞKIN BAKAR
Дила на Ръза.../последните кадри са/..."В живота ти...допуснал си до себе си...да те убие, отрови...една ЗМИЯ....Селчук!...".

Ръза...гледаше Дила, учуден...

Кралице, разминаването не е проблем - нали разбрахме, че Дила е разбрала, че Селчук ще се опита да убие Ръза....или да го отрови. За мен това е много сериозна улика относно Селчук. Това означава, че Дила от някъде е разбрала за истинското лице на Селчук, за отношението му към Ръза. Когато тръгваше да се предава Ръза се довери на Селчук и повери едва ли не семейството си и любимата жена на приятеля от детинство. Сега Дила му казва - той не ти е приятел....той иска да те убие, отрови.....Напълно нормално е Ръза в първия момент да не може да приеме, че това е истина.....Но мисля, че Селчук в този епизод ще бъде разкрит. Интересно е как ще се случи това.....

Сега за ...другото, това че Ръза е поверил...уж, на Селчук..грижата за семейството си...за втори път го чета от теб....аз, не съм ....видяла това у епизода...
Телефонният разговор...бе, Ръза просто му се обади....и каза, че отива..и мисли да се предава...това е!Навярно за един и същи момент..надявам се говорим..пътувайки и прибирайки се от къщата...на Торосите..говориш, нали? Наближавайки, конака...Ръза, набра Селчук...

А, иначе...изненадата му е пълна...или ще бъде, когато Дила ще му го каже..виждаме...