Дила ханъм и Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~стари участия и нови проекти тема71

• 29 429
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
няма никой тук ? какво се е случило?  newsm78
ви, че винаги сте били активни
Ако това е така, през лятото, Ани ще направи една тема веднъж на всеки два месеца...
Добре ли си? Надявам се, че не са добре  Wink

Вече съм тук. Направих лятната тема....Ще ни стигне до новия сезон.
Наложи се да оставя лаптопа да си почине, защото много загрява. Трябва да мога да изгледам епизода в петък и след това ще го занеса на профилактика. Затова не бях в темата.

един объркан малко Confused .....Наистина не знам какво се случва....
в глоба ...Надявам се не сте ми ядосана
лека нощ

Никой не ти е ядосан миличка. Не се притеснявай. Най малко на теб можем да ти бъдем ядосани.
Ядосвам се на Стар тв, че не ни пуснаха снимките. Вече съм нетърпелива. Ако ще ги пускат в петък няма смисъл...да си ги държат....

Благодаря за новите снимки извън сериала. За какво ли става въпрос...Къде са били нашите хора. Трябва да потърсим хабер от Адана.....

Лека и спокойна нощ и сладки сънища  Hug Hug Hug Hug Hug

# 586
En iyi kadın oyuncu ödülü Hatice Şendil ..
 Tebrikler

# 587

Браво на арабките. Качили са субтитри и на последния епизод....Ако знаехме арабски нямаше да имаме проблем  Grinning Grinning Grinning

# 588
# 589
Фатма, нали...по настояване на Мелике, обвини..Азер, само за отвличането.....
..сега, спомняйки си разговора им...в болницата....изпитваше, угризение...тъжно си спомняше, Азер какво й бе...казал, тогава...
Фатма, както знаете..Дила, поиска от нея...този път, да дойде и ..види Азер...знаете, защо...
Какво си сп омни...Фатма, коя част от...разговора им...
Аз, съм ви предала....как е дошла и Азер как я посрещна...че, не защото го обича е ..там, а за да спаси..брат си....й, каза....Да, няма да те лъжа...така е, Азер...
Ти, така хубаво ме обичаше....
Но, всичко...провалих, нали...погубих?
Да, направи го....
Няма ли, някакъв...начин, да поправя..стореното...дори ако спася, брат ти...ли?- попита..Азер.
Няма...Това, че ще спасиш...брат ми, няма да изтрие...какво, направи....
Ето, затова съм луд по теб..затова, до полуда...те обичам, съм влюбен...защото, си такава....затова цял живот...ще те обичам...каквото и да решиш, каквото и да направиш...иди, сега...спаси брат си...аз, пак цял живот ще те обичам...
..но, ако беше казала...ако, кажеше....бих, веднага скочил...но, нищо ..не казваш...не би го направила, няма...да го направиш...
..това си спомни Фатма...докато не дойде Мелике и й прекъсна...терзанията...
Сердар пък..получи обаждане, съдията...протежето му докладваше..че Азер, вече е задържан....сега, може..да обявим..и Ръза...за издирване...
Много добре, всичко е както...искахме, върви....отървахме се, значи от единия....другият, като чуе...че е задържан..сам ще се предаде...ще видиш...тогава, вътре...двамата, сами ще ни улеснят....ще се ..избият!
Радостен, от чутото...затвори, Селчук...обръщайки се..към Сердар...казва, сега е времето....да се сближиш, отново с Фатма...Азер Баразоглу...вече е задържан, когато ...не е пречка...какво ..по подходящо време..от това, сега...нали?...го питаше, нареждайки му...какво трябва да направи...отново, Сердарчо.. newsm78
Мелике....идва при Фатма...разтревожена..нямал новини от брат й, предадохме го...онзи, но няма...нищо не става....нищо, не знаем...
Дила, поне..възможност за нея...да се отърве от него....
Виж, докъде..паднахме...от нея, да зависим...демек..
Неможа ..друг да го защитава, да си намери..брат ти, нали...защо, тя трябва да е...нямам й вяра..на тази ..понеже!
Знаеш, брат ми..не би приел..друго...
Знам...поне да бяха...се обадили, нещо..да разберем...по този начин...недоволстваше, Меликето...
През това време, Хайдар...пристига при Ръза и Дила...и носеше им...исканите, дрехи, храна и....новините, разбира се...
Ръза и Дила от него..научиха и за обвинението на Фатма...
Дила, питаше..в какво друго....освен, отвличането...знаел ли е, да каже Хайдар...не, Дила...толкова..набързо говорихме с Мелике, преди да тръгна...за друго, не каза....
После, остават....двамата, пред огнището....
Ще си говорят....тъжни неща...там! ooooh! ooooh! ooooh!

# 590
Здравейте Hug
Видях снимката на Хатидже с наградата ....За какво е наградена?

# 591
Дила..е до огнището, става и отива при Ръза...казва, че .още й е студено...ляга на коленете му...той я милва и гледа....
Да ..избягаме ли?....пита, изведнъж..Дила...
..въздиша, като чува това Ръза...усмихвайки се, тъжно..пита..как, къде...ще избягаме, Дила?
..в горите, наколо...по-нагоре ..високо..и там, ако дойдат....още по-нагоре ще се изкачим....по върховете, ще идем...
Гората...би била скривалището ни, би станал..дома ни....тъжно, реди..тя...
...И Ръза, тъжно...отговаря, с въпрос...А, онова след нас...което, оставяме...с тях, с това какво ще стане..ще правим? В...твоя чифлик, работата ти..на Сеит бей, обещаното..ти...дадената ти, онази..дума....майка ми, Фатма...сестричката ми...онзи маниак..Азер...и стотиците хора, на които...хляб, давам..Дила...затова, съм роден...затова, възпитаван...години, това ме учиха....наистина е невъзможно, не бихме...го направили, знаеш...не можем!
Колко неща...преживяхме, преглътнахме....и това, ще преживеем....ще видиш..какво ли не преживяхме, но се справихме...нали ...и тогава, се срещнахме....се видяхме, и него ден..още се...влюбихме...
Ръза..се усмихва...тук, като го чува..това...
Няма..няма да има минало...няма да има никой, и нищо...само аз, ти и утре....бъдещето, имаме...не се отказва, Дила!
Една колиба...да имаме, нощите...ще са студени, навярно...така, като сега...бихме се стоплили, само...сами да сме, двамата...
Прегърнати, бихме ..се стоплили, една ..малка нивичка, бихме си ...имали....животни, навярно...бихме..имали..нито ти ханъм-ага, нито аз..бей...преди..изгрев, бихме станали....окосили, малко трева...сами, бихме се издържали..работили...или гласовете на децата ни....
Нима, не искам и аз..всичко..това, Дила?????
Дано, нито ти....ханъм-ААА..нито ..аз, бей...да бяхме...Децата ни, и аз..много ..го исках...много...
Дила, се обръща...разплаква..
Ти..ако заминеш, деца...няма да имаме, нали?
Да, така е....- едвам, отговори, Ръза...
Нито аз..ще стана..майка, нито ти баща...нали? Няма да имаме..това щастие?
Дила..му обръща гръб..съвсем се разстройва..
Ръза, понеже тя...вече не може да го види...стиска очи, и той да не..заплаче...
А пък аз...как си мислех, мечтаех...казва, Дила..
Какво си...мислила, мечтала???....или, по-добре...не ми казвай!-казва, Ръза! ....не ми казвай, така ще е най-добре...
Дила, едвам вече..несдържаща..сълзите си...само, кима....съгласявайки се, че така ще е..най-добре! ooooh!
И тихо си плачат, някак.. и двамата...Ръза, пръв се..някак, опита...спря...погледна, Дила...върна се....да си я милва...ръката му, обаче...потреперваше, толкова бе....тъжно...
...всичко, беше...тъжно...безнадеждно, защото...беше.. ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! smile3518 newsm45 newsm45 newsm45

Последна редакция: ср, 22 май 2013, 01:07 от KraLeva66

# 592
Здравейте Hug

Привет, Ети...драго ми е...добре дошла! Hug
За "Най-добра женска роля...на годината"!

# 593
Лека нощ...

# 594
Здравейте Hug

Мерси, Кралева Hug
Браво на Хатидже  smile3501 smile3501 smile3501
Наистина си заслужи награта  ....Играе страхотно  bouquet

# 595
Добро утро
Днес при нас се очаква рекордна майска горещина   Nature Sunny  Nature Sunny  Nature Sunny Дано да оцелеем  Praynig А на вас пожелавам хубав, положително емоционален и прохладен майски ден  Hug Hug Hug Hug Hug

Кралице благодаря за разказаното от 32 епизод  smile3525 Отново се омъчних  smile3518, след като разбрах какво си говориха там на диванчето. Дила в началото на сериала се възмущаваше как с пистолет в ръка се решават въпросите в този край....говореше за правосъдие....Сега тя правистката е готова да погази всички писани закони, следвайки законите на любовта.....Да бягат нагоре, нагоре....до върха  Cry Много тъга има в този на пръв поглед изглеждащ статичен момент.... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 596
Здравейте Hug

Мерси, Кралева Hug
Браво на Хатидже  smile3501 smile3501 smile3501
Наистина си заслужи награта  ....Играе страхотно  bouquet

Ети  Hug

И аз се радвам за нашата ханъм  Peace Но мисля, че не само Хадитже е получила награда, Еркан също държи статуетка. Май и самия сериал има награда..... Peace

# 597
В дизито една дама е написала сценария до края на сериала.
Дила и Ръза ще имат 3 деца - две момчета и едно момиче. Имената на момчетата ще бъдат на името на първия съпруг на Дила и на Сеит бей....за момичето не разбрах. Ще се докаже, че детето на Султан не е от Азер и така двамата ще се разведат. Султан ще влезе в затвора за убийството на Ерен... Дила ще върне  на Азер  наследството, но Азерчо май ще умре от алкохолно отравяне. Фатма ще замине за Истанбул и май там ще срещне любовта. Дила и Ръза ще обединят двата конака....Нещо пише, че Сеит бей ще бъде много доволен от това.....
Хареса ми този сценарии  Hug Жалко за Азерчо....ще умре от несподелена любов..... ooooh!

# 598
# 599

Dila & Riza - Ruya

Клип на Дилаханъм  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт