Дила ханъм и Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~стари участия и нови проекти тема71

• 29 364
  • 736
  •   1
Отговори
# 705

ARZU

SELÇUĞUN BÜTÜN BİRİKİMİ

# 706
# 707
# 708
# 709
На снимките гледам някакви дискове....Кой кого записва и за какво ще ги използва не знам....Много "криминален" става сериала..... Thinking

# 710
Здравейте  Hug

# 711
  • Разград

Здравей DilaHanim    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 712
Здравей миличка. Хайде ела си у дома  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 713
моля, прочетете  Praynig

Скрит текст:
вие ме разбрахте / Снощи не можах да се кача на форума, защото тя ми не даде разрешение / така че просто е публикувал снимки на Facebook  Sad
Извинявам се! / прости ми, но аз не съм направил никаква вреда / За първи път се случи да не ме пуснеш .
Обещах "къде си, пък аз" и не може да наруши защото ме е грижа за теб / Аз много уважавам / и дори  обичам те  Heart Eyes
Моля те, прости ми, ако правя нещо нередно / Ние сме хора и правим грешки/
Обичам те и моля те, прости ми  Hug Heart Eyes

# 714
  • Русе
Здравейте!  Hug

Минавам набързо, че нали съм на кино, ама...  ooooh! какви са тези снимки? Фрагманът още ли е невидим? Май ни очаква доста екшън в следващият епизод.   Thinking

Гледайки този кадър ми се струва, че е имало изстрел,  Thinking поне реакцията на Дила ми го подсказва.  Peace

Дила ханъм  Peace снощи и аз имах проблем с форума, много трудно ме пускаше.  Peace

# 715
моля, прочетете  Praynig

Скрит текст:
вие ме разбрахте / Снощи не можах да се кача на форума, защото тя ми не даде разрешение / така че просто е публикувал снимки на Facebook  Sad
Извинявам се! / прости ми, но аз не съм направил никаква вреда / За първи път се случи да не ме пуснеш .
Обещах "къде си, пък аз" и не може да наруши защото ме е грижа за теб / Аз много уважавам / и дори  обичам те  Heart Eyes
Моля те, прости ми, ако правя нещо нередно / Ние сме хора и правим грешки/
Обичам те и моля те, прости ми  Hug Heart Eyes

Дилаханъм  Hug

Скрит текст:
В скрития текст това, което си написала към мен ли се обръщаш. newsm78 Ако е така, ето моя отговор....
Аз не ти се сърдя за нищо. Нали знаеш, че аз съм на 61 година, а ти на 16 - еднакви цифри, но с разменени места. Знам, че понякога се случва да допускаме грешки, понякога ни се налага да направим крачка назад, за да сме едно цяло отново, като едно семейство. Всички грешим, затова искаме прошка и даваме прошка. Това е най-голямата добродетел.
Няма значение какво се е случило от снощи до днес. Аз моля да ми простиш, ако с нещо съм те обидила и ти прощавам, ако ти искаш това.
Ела си отново в нашата къщичка, както наричаме темата. Нека всичко да бъде, както беше до сега. Ще липсваш на всички и ние ще ти липсваме.
Не само аз, а всички момичета от темата те обичат - ти си нашето момиченце.

# 716
Здравей Цвети  wavey

Ще конкурираме минутите  Grinning Криминални истории ще стават у филмчето....И аз мисля, че има изстрел...май Селчук стреля в Ръза. Е в такъв случай картите са разкрити. Ръза вече ще знае, че Селчук не е приятеля от детинство, а човек, който го мрази и иска да го убие.....
Само не знам Арзу на чия страна ще застане  Thinking
Приятно гледане на "киното" тази вечер. Дано да имате преводач  Praynig

# 717
обещанието, обещание остава  Hug  Heart Eyes

# 718
# 719
Riza & Dila пародия  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт