Дила ханъм и Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~стари участия и нови проекти тема71

• 29 408
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
Hatice Şendil @Twitter

35. Bolumde sezon finali yapicaz.

# 721
обещанието, обещание остава  Hug  Heart Eyes
Разбира се, че ще останеш и няма да се сърдим....Това е форум, различни сме, не само по възраст, а във всичко. Общото е, че всички харесваме сериала Дила ханъм, харесваме едни и същи герои, ненавиждаме други......Надяваме се Дила и Ръза да бъдат щастливи, надяваме се лошите да получат, това, което заслужават. Относно сериала сме всички на едно мнение - почти нямаме различие.
Да бъдем отново заедно както до сега  Hug Hug Hug Hug

Скрит текст:
Струва ми се, че понякога може би езиковата бариера ни пречи ти да разбираш нас, а ние теб. Няколко пъти ти предлагах, когато пишеш за сериала да пишеш на румънски - така ще бъде по-лесно за теб, а ние ще си превеждаме написаното през преводача и съответно ти ще си превеждаш написаното от нас на български през преводача.

# 722

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Не зная дали съм гледала същото видео, но е много забавно.... Peace

# 723
# 724
Ани

Скрит текст:
Аз го добавя rukiye като админ  Grinning Надявам се нямате нищо против
Сега тя може да пусне снимки на Dila HaniM 

# 725
# 726
  • Разград

Nice yıllara Oktay Gürsoy-Set ekibi doğum günü kutlama pastası

# 727
Ани

Скрит текст:
Аз го добавя rukiye като админ  Grinning Надявам се нямате нищо против
Сега тя може да пусне снимки на Dila HaniM 

Скрит текст:
Разбира се, че нямям нищо против. Във Фейсбук ти си водеща и сама преценяваш какво да правиш. Аз не ти се меся.  

# 728

Nice yıllara Oktay Gürsoy-Set ekibi doğum günü kutlama pastası

А така  Peace За какво ни черпи Октай  newsm78
По-добре той да беше останал, този Селчук вече не го трая....Селчук има нужда от специално заведение....Луд за връзване  Grinning

Скрит текст:
Малко трябва да изключа компа, че отново загря. След малко ще пусна новата тема, каквато е станала.....

# 729
Скрит текст:
Исках да знам и ти /  Simple Smile защото и вие сте админ  Hug

# 730
# 731
# 732
# 733
# 734

Общи условия

Активация на акаунт