Мързеливи красавици - 24

• 38 733
  • 745
  •   1
Отговори
# 705
  • София
 Здравейте милички!Настанявам се с чашка кафенце да чета Simple Smile
Днеска станах в 6 и как ми се спи сега,прозявам се като лъв,ама няма за кога да лягам да дремя.Разкрасително ... смятам да сложа някаква маска на косата,млечната на Милк шейк например.
vanichka75 и pumpal ,добре дошли!
Естел ,спирта го хващаш и го засилваш с всичка сила към най-близката кофа и далеч от лицето подобни медикаменти.Това буквално ти изгаря горният слой на кожата и е най-лошото нещо,което можеш да направиш за лицето си,особено лятото.
 Вземи си мицеларна вода.
polito_87 ,мисля че се сетих къде се намира,виждала съм го със сигурност,много ми е познато Simple Smile Не е ли голяма дандания от близките заведения,миналата година едно момче от сладоледите Рафи събираше подписки срещу чалгата,която дънеше денонощно от всички кръчми,както си вървиш от лявата страна ти звучи хит на Ивана от преди 15 години,от дясната последния хит на Преслава  Joy И естествено някой се опитва да ги пее на живо и обикновено хич не им се получаваше.Затова предпочитаме и заведенията на централния,колко коктейли сме изпили в Бар Елвис на плажа ...
*Мария* ,дано се оправи до морето ти!Там поне бързо се оправя Simple Smile Къде ще почиваш?

# 706
  • варна
Ехо  Hug
Естел , от нещата които си изброила - аз съм твърдо ЗА мицеларната вода Peace
pumpal, vanichka75 - добре дошли Hug

И аз в отбора на сдуханите Joy Днес цял ден не съм седнала и ако ви кажа, че нищо не съм и свършила hahaha Не мога да се организирам нещо ooooh!

# 707
  • София
Здравейте!
Мина зъболекаря,боли си ме още но каза,че е нормално хм  Rolling Eyes Пия АБ в петък пак ще ме види и в понеделник ще запълваме канали на кучешкия  Mr. GreenПлакна се с води,специална четка като за след операция и паста всичко ново направо аман  ooooh!

За днес като гледам временце какво е планирам маникюр ,маска на косата иии..... прав сешоар!  Crazy
Чакам мъжленце да си дойде,че го нямаше няколко дни и нямам търпение много ми липсва като не е тук  Heart Eyes
Сутринта водих дечица в детски клуб с една приятелка,а ние пихме кафенце и побъбрихме  Grinning

Естел, аз си почиствам лицето само с Мицеларна вода през последните няколко месеца и съм най доволна от тази на Биодерма най- ми допада Peace

Не съм показвала моето богатство Simple Smile
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 12 юни 2013, 17:30 от ♥ Димяни ♥

# 708
  • Велико Търново
Димяни,седнах само да прочета,но не мога да се стърпя прекрасни са ти децата HugЖиви и здрави да са ви и вие да им се радвате Heart Eyes
Бързо да ти минават всички здравословни проблеми Hug

Добре дошли на новите момичета Hug

Борянка,с огромно закъснение да ти благодаря за предложеата помощ за Мак ванилата Hugако решиш,че искаш лосиона за под душ на Нивея само пиши Peace

Мими, Hug

Аз имам сметка от 215 лв към Виваком,а лимита ми е 70.Това е от нет CryПознат адвокат обеща съдействие,ако той не успее ще вадя тежката артилерия-милото Blush
Както нямам пари така се сдобих с въпросния прасковен руж и глос от МАС и като ми звъннаха да ми кажат,че са ми ги купили викам я и ФДТ да ми вземе ooooh!Слаб ангел,слаб Mr. GreenНа път към нас пък един бял панталон ми викна от витрината и утре ще отида да видя дали е моя Simple Smile

Искам да ви похваля новия дневен крем от СПА серията на Виши,нощния също ми хареса,но дневния е лек,флуиден,абе за нормална към смесена кожа е идеален.

Връщам се да прочета предната страница!

# 709
  • Велико Търново
Естел,мицеларната Peace
Спиртът го забрави.Мицеларната вода-почиства,хидратира и стяга порите Peace

# 710
  • София/Горна Оряховица

Борянка,с огромно закъснение да ти благодаря за предложеата помощ за Мак ванилата Hugако решиш,че искаш лосиона за под душ на Нивея само пиши Peace

А ако знаеш как се притесних, че си ми се обидила  Blush .
Тоя лосион ми го навирайте под нослето, малко ми трябва  Crossing Arms . Шегата настрана, забравила съм си лосионите в София, тука има само един на Балеа ... хм  Laughing .

Как така ще ти надвишат лимита бе  Shocked . Тия са откачени, не трябва ли да те спрат.
Преди време от Мтел упорито ми начисляваха разговори и смс-и от мен ... към мен. Така, по 10на лв на месец да плащам за удоволствието да съм шизофреничка.

Естеловна, спиртът - с хиляда към кофата! Остави си кожата да почине - вземи й една мицеларна вода. Биодерма - себиумната или бебешката, от svr бебешката също съм много доволна. Имай предвид, че тия 25лв, дето ще ги дадеш за 500мл себиумна Биодерма ще я ползваш поне 5-6 месеца.
И си вземи хидратиращ крем, или пък масло от гроздови семки. Хидратирай я тая кожа, не я лющи  Laughing .

Димяни, не му завиждам на тоя батко  Mr. Green . Някой ден цели две гаджета ще трябва да строява  Whistling . Шегата настрана, страхотни са.  Hug

# 711
  • София
Нали не се гримирам та не ме блазните да тичам да си взимам разни такива мазилца  Mr. Green Laughing

Сиска,заинтригува ме към  серята спа на Виши  Peace ще видя в една аптека дали няма някой и друг тестер  Rolling Eyes
Мерси за пожеланията да ви се връщат  Hug

Борянче,и аз не му завиждам Simple Smile пък и разликата им е много малка няма и 3 г и ще си досаждат много  Joy Mr. Green

Ох... аз готвя и пуснах една прахусмакачка.След това влизам в банята  Crazy

# 712
  • Велико Търново
На спа серията би трябвало да имат тестери,но на идеалията на ББ крема и в склада нямат Peace
Има страхотни комплекти на Уриаж два продукта и термална вода и интимен измивен гел подарък,в много хубава бяла чанта.За пътувания са перфектни Peace

Аз както никога не съм се гримирала така се "запалих" от гримовата тема,че чак ми е едно съвестно,че давам луди пари  Simple Smile

Нямам търпение да видя какъв нюанс ще ми докарат с Матрикс-а утре Simple Smile

# 713
Понеже мислех че спирта почиства най-дълбоко, затова карам с него. Едно минаване на лицето и памука става черен. На второто е сив.  ooooh! Tired
Каня се да започна да се мажа с крем, уж да ме предпази от мръсотията ама си оставам с каненето.
За пъпките нЕма да говоря.  ooooh!

Мицеларна - имам Кауфландската. По-скъпа в момента не мога да си купя.  Confused

Оф, готвя нЕква пилешка супа.  Mr. Green Я да ида да видя дали не изкипва.  ooooh! Laughing Blush

За к'во пусках пералня?  ooooh! Пак заваля.  Confused
Абе ... не'ам думи просто.

А!  Party Наздраве с водка Аляска!  Blush

# 714
  • Пловдив
Здравейте.
♥ Димяни ♥ , много хубави деца! Да са ти живи и здрави!
siska79, егати мизерниците. Преди малко четох статия, в която пишеше, как на сметка на детенце с Айфон за една вечер станала 1200лв.
Чета, че всички ползвате мицеларна вода и аз утре ще мина да си взема. Сега ще допрочета, каква точно и от къде.

Лека вечер на всички. cheers

# 715
  • варна
siska79, с тези сметки направо ужас ooooh!
Естел, щом си казала Наздраве - не мога да не те уважа - слагам си чеша бяло винце Hug
♥ Димяни ♥, много са сладки малките Hug
Оф , моята дъщеря другата седмица има РД и е поканила 27 деца - направо ужасссссссссссссссссс Crazy

# 716
  • София
 Направих маска на косата,млечната на Милк шейк,стоях с нея около половин час,после изплакнах,май това ще е за днес.Утре пак ще трябва да ставам в 6 и ще се постарая да легна рано.

Естел ,мръсно си е в София,трябва си някаква защита за лицето.
Ти си минала на тежко,а? Mr. Green
siska79 ,ако знаеш как идеално те разбирам!Съвсем малко ми трябва и се навивам,а продавачките веднага ме надушват и се възползват от слабите ми ангели   Laughing
♥ Димяни ♥,много са сладки дечицата  Heart Eyes Прекрасна разлика имат
Скрит текст:
тайно си мечтая и аз за подобно стечение на обстоятелствата един ден  Mr. Green

siska79, егати мизерниците. Преди малко четох статия, в която пишеше, как на сметка на детенце с Айфон за една вечер станала 1200лв.

Shocked Ужас!
 Аз като си взех сегашния телефон и преди да пусна нов план с неограничен интернет не посмях да си сложа картата в новия телефон поради същата причина,мои приятели си изпатиха,е не с чак толкова голяма сметка,ама пак си беше стряскащо.

# 717
  • варна
Е , явно освен мене е естелчето никои друг няма да пие тази вечер Sad

# 718
Е , явно освен мене е естелчето никои друг няма да пие тази вечер Sad

Аз пак съм на сладолед, Мими. Обаче съм тук.  Hug

Днес беше ползотворен ден. Направих кюфтета от тиквички, почистих. Епилация.  Tired Косата стоя 2 часа със зехтин, бадемово масло, масло от жожоба, от авокадо... каквито масла имаше вкъщи, всичките ги сложих, втасах  Laughing и после си подарих една дъълга баня. Ексфолирах лице и тяло. Направих маска с йогурт и после една с кафе, купена съвсем на шега, повече заради аромата, на Ален мак  Rolling Eyes , но се оказа симпатична. Омазах се с лосиони и сега мириша на плодова салата.  Laughing

Димяни  Heart Eyes , страхотно ти е богатството. Да са ти много здрави!

Изморена съм, мисля да почета мъничко и после да си лягам. Хубава вечер!  Hug

# 719
Димяни, страхотни дечица!  Hug
Колкото до айфоните- за това съм си още с антиката  Mr. Green Peace
На мен ми е много нервно. Ядосах се на ММ. Затвори ми под носа! #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт