Анджелина Джоли претърпя двойна мастектомия

• 56 332
  • 1 713
  •   1
Отговори
# 1 080
Ако това е заради ПР можеше доста по-добре да се справят и доста повече полза да извлекът от ситуацията. Можеше още преди да го направи, да пусне писмо че смята да го направи. Тогава щеше да има много повече медийни прояви. Тва ако беше Кардашиян щеше да излъчи на живо самата операция. Нали се сещате какво можеше да е ако наистина целта и беше да си прави ПР.

Да си чувала израза "less is more"?

В случая нещата са минималистични и стилни, а ефектът
на културно ниво е огромен, буквално влиза в съзнанието на
хората без излишен кич и шум.

Мисленето на пиара не е вдигането на шум, а постигането на
комуникационната цел. Тя може и с една дума да се постигне.

# 1 081
  • София
Judy, аз знам, че е доста рисково отстраняването на бенките, колкото и самоуверено да разясняват лекарите, и е много важно как и какво се изрязва. А премахването с лазер си е направо опасно и може да се прилага само за някои видове бенки. Пък при него няма и материал за хистология впоследствие, а масово се практикува из разни козметични центрове. Rolling Eyes

# 1 082
  • София
А за бенките не ща и да споменавам, вече писах за човек, който след "така" премахната превантивно бенка е на химиотерапия.
Защо, хистологията е показала проблем с бенката или заради некадърно рязане е възникнал проблем?

Заради безпричинно рязане явно е възникнал проблем.

# 1 083
Judy, аз знам, че е доста рисково отстраняването на бенките, колкото и самоуверено да разясняват лекарите, и е много важно как и какво се изрязва. А премахването с лазер си е направо опасно и може да се прилага само за някои видове бенки. Пък при него няма и материал за хистология впоследствие, а масово се практикува из разни козметични центрове. Rolling Eyes

И аз знам, сега съвсем "го знам".
При татко беше в кабинета на кожен лекар.

Александрия, лично мен и безпричинното рязане ме притеснява не по малко от високия процент вероятност. Аз затова пиша тук и се интересувам от въпроса, особено за процента вероятност.

# 1 084
  • София
Ако това е заради ПР можеше доста по-добре да се справят и доста повече полза да извлекът от ситуацията. Можеше още преди да го направи, да пусне писмо че смята да го направи. Тогава щеше да има много повече медийни прояви. Тва ако беше Кардашиян щеше да излъчи на живо самата операция. Нали се сещате какво можеше да е ако наистина целта и беше да си прави ПР.

Да си чувала израза "less is more"?

В случая нещата са минималистични и стилни, а ефектът
на културно ниво е огромен, буквално влиза в съзнанието на
хората без излишен кич и шум.

Мисленето на пиара не е вдигането на шум, а постигането на
комуникационната цел. Тя може и с една дума да се постигне.

Естествено че съм чувала този израз (един режисьор тука много го обича Simple Smile ). Подходи много, резултати също.

# 1 085
  • Пловдив
Чела съм тук за позната на Бу (извинявам се, ако бъркам), която беше кърмила последователно трите си деца, и пак се беше разболяла, така че... Божа работа, има ли риск, само рязането е решение...
И рязането не прави рискът нула. Свежда го до 5%. И ако си в тези 5% ...

# 1 086
  • София
А защо да разполага с повече информация? Защото е богата и живее в САЩ и може да си плати на всички, селебрити е и всички лекари ще се чувстват като богопомазани, че е отишла при тях? Богатите и те имат страхове и са уязвими, и в повечето случаи са също толкова манипулируеми, колкото и стрейнджъра от улицата. Просто тях ги баламосват за много нули.

Аз съм убедена, че Джоли се е подложила на мастектомия, защото е била забаламосана от "най-добрите световни специалисти". И ми е жал за нея, защото я харесвам. На фона на ужасната вреда, която си е причинила, обвиненията в позьорство и организиране на ПР-кампании ми се струват нелепи.

Александрия, лично мен и безпричинното рязане ме притеснява не по малко от високия процент вероятност. Аз затова пиша тук и се интересувам от въпроса, особено за процента вероятност.

Ако знаеш, че процентът вероятност е изчислен по спекулативна и хазартна методика, ще продължи ли да те притеснява?

# 1 087
  • До хладилника, който обичам
Добре де, всички възмутени от публичността, която Джоли има заради мастектомията и какъв ПР е,
всеки от вас е свободен да се консултира с лекар, да пусне тестове и при 'правилните' лоши шансове да отреже телесна част, след което да го обяви на всеослушание с ПР Tired
Изумява ме начиннът на мислене на някои в дискусията.

# 1 088
Съвсем, Александрия.
Хазартът не се връзва със здравеопазването при мен.

# 1 089
  • Варна
Аз съм убедена, че Джоли се е подложила на мастектомия, защото е била забаламосана от "най-добрите световни специалисти".

ooooh!

Защо? Защо биха я "баламосвали" тези лекари? Какво печелят от това? Липсва им достатъчно "материал" за рязане ли?

# 1 090
Аз недоумявам защо изобщо трябва да се оспорват  едно лекарско и пациентско решение. Все пак превантивната мастектомия не е нещо ново, хит, екзотика страшна, нито пък може да се говори за хрумка. Аз не познавам хора, които биха взели такива драстични мерки от единия каприз.
По света има хора, които превантивно си махат и стомаха, тъй като в семействата им се предават определени гени. Ако майка ти, баща ти, леля ти, баба ти и всичките ти близки са си отишли от определена агресивна форма на рак на стомаха, ще е лудост да пренебрегнеш генетичната си обремененост и да се уповаваш на молитви и позитивно мислене.
Тук много от вас се изказват, че било въпрос на случайност, че никой не знаел как ще се развият нещата...но всъщност не е точно така. Носителството на някои мутации е почти равнозначно на присъда.
Нека не си мислим, че сме по- големи капацитети от лекарите, от учените, от всички. Точно в тази област и лекарите у нас са доста "боси", а за обществото да не говорим....

# 1 091
  • София
Александрия, цялата шумотевица е след като се е оперирала! Позьорството е след действието.

# 1 092
  • София
Значи направо не знам как Анджелинката не е пуснала тема да се допита до вас. Веднага ще и обсъдите резултатите от изследванията(които не сте видели ). Веднага ще нахраните докторите и (които не сте срещали). Ще и направите анализ на риска (без да сте даже лекари). И те така. Мисля да и пусна едно писъмце другия път да пита тука какво да прави и каквото реши бг мама, това е!

# 1 093
  • София
Аз съм убедена, че Джоли се е подложила на мастектомия, защото е била забаламосана от "най-добрите световни специалисти".

ooooh!

Защо? Защо биха я "баламосвали" тези лекари? Какво печелят от това? Липсва им достатъчно "материал" за рязане ли?

Защото е отишла да се консултира и сама е пожелала да си прави генетични изследвания, заради заболяването на майка си. Те са започнали да й разиграват разни сценарии, въз основа резултатите от изследванията й. Не казвам, че са го правили със зъл умисъл и нарочно са я заблуждавали. Най-вероятно и самите те си вярват, че рискът й е 87%. Просто методиката на изчисления им е такава - несигурна, хипотетична и хазартна.

# 1 094
  • София

ooooh!

Защото е отишла да се консултира и сама е пожелала да си прави изследвания, заради заболяването на майка си. Те са започнали да й разиграват разни сценарии, въз основа резултатите от изследванията й. Не казвам, че са го правили със зъл умисъл и нарочно са я заблуждавали. Най-вероятно и самите те си вярват, че рискът й 87%. Просто методиката на изчисления им е такава - несигурна, хипотетична и хазартна.

Значи ли че си била там и си видяла какво е станало? Или това звездите ти го говорят? Чак пък и точен сценарий имаш как са протекли нещата.

Общи условия

Активация на акаунт