Почивка на о-в Крит

• 2 325
  • 4
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте,

Тази година сме решили да почиваме на о-в Крит. Предлагат ни хотел Astir Beach в селище Гурес за периода от 13.07 до 20.07 2013. Някой почивал ли е там или въобще имате ли някакви впечатления от острова (парите не са никак малко)? Ще съм благодарна за всякакви мнения. 

# 1
Има. В темите за Гърция от миналата и (може би) по-миналата година.
Островът е интересен и има страшно много за гледане, но си струва главно ако се вземе кола под наем и се обикаля неуморно - защото е огромен и разстоянията между забележителностите са големи.
Това Гурес най-вероятно е Гувес - защото както ти си го написала, такова място в Крит няма. Доста на изток е - източно от Ираклио, което означава, че ако искате да видите хубостите в западната част (поне според мен повечето са там), ще се убиете от път.

# 2
Има тема за Крит от миналата година, там има споделени впечатления за острова, чартърната програма и хотелите по нея.
Заповядай: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=663444.0

# 3
  • София
Благодаря и на двете. Сядам да чета.

# 4
Ние бяхме през септември. Останахме изключително доволни. Бяхме наели кола под наем и обиколихме почти всички по-големи градове и забележителности. Определено има доста какво да се види и къде да се отиде. Островът е доста голям, разстоянията са големи, но пътя е идеален и изобщо не се усеща. Навъртяхме близо 1000 км, като отделно един ден бяхме на Санторини.
Ако има нещо конкретно питай Peace Аз миналата година не намерих подробна информация тук, но доста се порових, така че ако има въпроси Blush

Общи условия

Активация на акаунт