Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е новата тема във форума?
Какви са някои от често срещаните здравни проблеми, обсъждани във форума?
Какви са някои от темите, които се обсъждат във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е новата тема във форума?
-
Какви са някои от често срещаните здравни проблеми, обсъждани във форума?
-
Какви са някои от темите, които се обсъждат във форума?
-
Какви са някои от предложените съвети и препоръки във форума?
-
За какво служат пелените?

шийката на матката при преглед се оказа, че леко се е разтворила. Все още не било особено тревожно, тъй като шийката е твърда, но на момента ме спря от работа и ми даде болнички за 2 седмици. На 27-ми съм пак на преглед да види проклетата шийка и да реши може ли да ме остави вкъщи. Заплаши ме да кротувам и да пия поне по 3 л вода на ден (щото пак бактерии), щото иначе на 27-ми ме пращал в болница за 10 седмици. ММ се опули и двамата се чудим какво ще правим, че детето има училище до 5 Юли и трябва да го караме на 55 км. ММ не може да го прави това упражнение всеки ден, сега призовах бабите, но не са се наредили на опашка... Бе гадост, ама ще ни стискате палци да го добутаме до края и ако може без да висим в болница....

Няма как природата да е оставила нещо толкова естествено като спането по гръб да бъде опасно за бебето и да няма регулатор за това (дискомфорта). Аз за момента спя всякак (само от спането по корем се лиших вече и то пак, защото бебето протестира и ми е дискомфортно, а не защото си мисля, че не е добре), само с изправянето имам проблем, че трябва настрани да се изправям от легнало положение. Ама и тепърва по -зле ще става 
Единият от тях беше в църквата!!! Всеки път, когато ми се случи питам: "Преча ли Ви? Ако е така, ще се преместя." Винаги смутено ми отговарят "Не" и тогава им казвам да се извинят. Правят го. С глупаците трябва да любезен и възпитан. Това винаги ги смущава, защото не знаят как да реагират.
. Докато не пробвам няколко на живо, няма да стане. Аз по принцим взимам решение много трудно, от две неща да имам да избирам и ще се побъркам. А при количките, както ти викаш избора е огромен.