Отговори
# 690
  • Gone with the wind
Лече, да ви е жива и здрава Елена!

# 691
Лече-Буболече да ви е честита рожденничката! Много да е здрава и само да ви радва!   bouquet

# 692
Шамс,благодаря зя обяснението. Ще се лежи,ако трябва ,само бебчо да е добре. А тук само се изцепват и заминават,а аз след тях естествено се вкарвам в някакви филми...ужас съм. Стискам палци при теб всичко.да е наред. Стига са се отваряли разните му неща. Аз колко.ги.стискам тия.кълки,пък то... Гледай го.,прави си каквото си иска....  Hug

# 693
Привет на всички  Heart Eyes  Аз най после имам работещ лаптоп(съвсем на време Mr. Green)
Днес остарявам с една година  -скромна почерпка  party023
Лече да ти е жива и здрава малката голяма Ели и много да ви радва,да расте умна и красива! newsm67  bouquet

# 694
Честит рожден ден и на теб tuitito !!! newsm51 newsm59

# 695
Лече-Буболече, да ви е жива и здрава, рожденичката! Слънчево и безгрижно детство!

Tuitito, Честит Рожден Ден - бъди здрава, много щастлива и обичана! През септември здрави пухкави бебчета!
[/size]

# 696
Честит рожден ден на Елена и на tuitito!

# 697
Здравейте мацки   bouquet
лече Честит рожден ден на малката адашка, да ви е жива и здрава и много да ви радва и най-вече да е послушна кака  Hug
Туитито честит и на теб мила   bouquet, жива здрава и много обичана бъдии през септември най-големия подарък  Hug
Ох момичета сега да ви кажа че аз от вчера съм стакива рабити нерви че постоянно рева , направо немога да се позная Rolling Eyes ужас направо и друго някоя мама забелязала ли е да и се е смъкнало коремчето, че аз забелязвам моето леко е слязло надолу и незнам трябвали да се притеснявам  EmbarassedИначе съм добре не ме боли нищо , само дето нервите ме тресет жестоко  Close

# 698
Лече-Буболече  nbirthdayна малката кака newsm51
Туитито,честито и на теб и здрави бебчета на финала smile3525 newsm51

# 699
Честито на рождениците и от мен! Момичета искам да ви питам - снощи около 8-9 часа започна да ме свива корема. Доста боли, но не е нетърпимо де... Нещо като стягане и придърпване усещам, като и тъпа болка в кръста. Появява се и изчезва, но я има и когато лежа. Според вас възможно ли е да се свързано с храносмилателната система и.. нередовното ходене до WC? Не съм се преуморявала тези дни, но не съм се и движила колкото обикновено.

# 700
Честито на рождениците и от мен! Момичета искам да ви питам - снощи около 8-9 часа започна да ме свива корема. Доста боли, но не е нетърпимо де... Нещо като стягане и придърпване усещам, като и тъпа болка в кръста. Появява се и изчезва, но я има и когато лежа. Според вас възможно ли е да се свързано с храносмилателната система и.. нередовното ходене до WC? Не съм се преуморявала тези дни, но не съм се и движила колкото обикновено.
Според мен може да е и от разтягането на матката , както и от натежаването на плода .
Но не изключвам и нередовното ходене до вс.
Аз като усетя нещо такова си пия нош-па и всичко отминава Peace

# 701
RAQSVETLINA, благодаря ти! За Но-шпа не се бях сетила, а имам и са ми казали да си пийвам в такива случаи... Много съм смотана #Crazy Иначе дребосъчка е добре. Не ме оставя - голямо кунг-фу пада Simple Smile Като се бунтува вътре и по-леко понасям болката Simple Smile

# 702
Лече, честит рожден ден на малката! nbirthday
newsm59 и на Туитито, само хубави неща да ти се случват Simple Smile

Ох момичета сега да ви кажа че аз от вчера съм стакива рабити нерви че постоянно рева , направо немога да се позная Rolling Eyes

RAQSVETLINA
, явно е общ ревлив период. И аз от няколко дни на няколко пъти изпадам в нервна криза, без причина. Сещам се за нещо тъжно (ни в клин, ни в ръкав) и очите ми започват да се пълнят със сълзи. По принцип съм от хората, които много рядко плачат,но от няколко дни... newsm45 Ужас е, ММ се вижда в чудо с мен. Дано скоро мине този ревлив период, че се чувствам като психопатка понякога.

Да ви кажа, аз нямам ни най-малък проблем със съня. Стане ли 21-22 часа и вече мощно ме влече към леглото. Тъй като по цял ден тичам насам натам и отделно на това съм си и още на работа и нямам една свободна минута, като с легна вечер и се чувствам на седмото небе. Мисля , че Памперс беше дала преди съвет срещу безсънието - да си намери всеки по някакво хоби или нещо, с което да си запълва времето, защото май от недостатъчното изразходване на енергия идва безсънието  Peace

За килограмите- аз съм + 11кг и направо ми става зле като се сетя. Гледам да не ям много, да ям повече плодове и зеленчуци, но пак си качвам по 2-3 кг на месец. Само се моля по края да не стана като кит. ooooh!

Раждането и аз не го мисля. Много ми се иска да е нормално, но на последната ФМ (преди 4 седмици), докторът каза, че пъпната връв минава зад вратлето и ако се увие още повече, трябва да се внимава при раждането. Не спомена нищо, че задължително трябва да е секцио, но аз съм чула, че ако пъпната връв е увита около врата, лекарите препоръчват секцио. Дано да не се налага  Praynig Както каза док, нищо не се знае, може и да се отвие до края, защото бебето непрекъснато се преобръща. Затова не се панирам, все си мисля , че ще се оправи от само себе си.

Онзи ден научих, че една приятелка също е бременна и терминът и дори е края на септември. Много се радвам, че ще бременеем заедно и после ще гледаме заедно бебоците Simple Smile

Пак изписах роман. лека вечер на вас  Hug

# 703
Много станахме ревлите. И аз съм в числото. Освен това съм станала зверски агресивна. И изпадам в едни психофилми... мога направо да пропиша трагедии.

# 704
Тутито, Лече, весело изкарване на празника!

Общи условия

Активация на акаунт