Отговори
# 75
zvezdi4ka* то нека простака се набута да намачка бебето, пък после може да си навре извиненията отзад. Аз почнах да си оставям културата в къщи като излизам. Вече няколко пъти блъскам налитащи ме хора, размахващи некоординирано с ръце. Здравето на дедтето ми е по-важно от културата в този момент. Тука са такива олигофрени, че се налага често да ходя с двете ръце отстрани, с готовност да отбивам. Освен това живея срещу циганска махла, мангалите не са като хората, кучето ми се дължи по-човешки от тях. Просто се отдръпвам, оставям сурията простотия да се изниже и тогава продължавам. Лошото е, че не само циганите са простотия. Гледаш го бяло, облечено, гримирано, парфюмирано, пък ще кажеш, че расло в купа сено и в коптор възпитавано.
Абе пази се. Катко се роди детенце, живо и здраво, ще ги учиш на култура. И аз обичам да ги карам да не могат да всемат решение простаците, но точно сега да ти кажа, предпочитам да не ги срещам въобще.

# 76
Здравейте коремчета!

И аз съм много неориентирана, къде да раждам - в Пловдив или в Асеновград, но има доста време, за да реша. Предният път раждах в Добрич, защото аз съм от там и затова сега ми е много трудно да избера. Иначе в А-д живея до болницата, само пресичам и съм там, а до Пловдив имаме 15 км и незнам дали ще успея да стигна до там, понеже първото дете го родих много бързо и с мъжът ми все се шегуваме, че този път може и да родя вкъщи. Simple Smile

So^Amazing и аз пия магнерот 3 по 2 на ден и от време на време имам тежест ниско долу. Трябва да си почиваш повече. Аз лежа по цял ден.

# 77
За количката още не съм окончателна, но за сега клоним към Jane Muum.Единственото, което не харесвам е, че половината Морска градина и изобщо Варна е пълна с такива. Но...след дълго обикаляне стигнахме до извода, че е най-удобна за нас. Чудя се, ако взема друга- например Inglesina AVIO (тя съшо ми харесва), но е с бебешки, зимен кош, летен кош и столче за кола. След 3-4 месеца, когато няма да ми е нужен зимен кош- какво да го правя? Докато този на Jane се трансформира в столче за кола и ето ти влиза в употреба. Това ме навива все повече за нея.
Иначе сега съм на вълна дрехички Simple Smile Започвам с пазаруването Simple Smile

Лемонче, аз също почти се навих за тази количка, но като ходих да я гледам останах ужасно разочарована от коша, дето се трансформира. Две неща не ми харесаха - първо ужасно малък и тесен, не го мерих, но според мен бебе над 3 месеца няма как да се събере в него. Продавачът беше ужасно неадекватен и отсече уверено, че всички кошове са до 6 месеца. Викам "до толкова пише, ама вие виждали ли сте колко голямо е бебе на 6 мес", на което той ме гледа супер тъпо  Crazy Другото, което не ми хареса в коша е, че трябва да караш детето в пълно легнало положение първите месеци - ако се повдигне става много висок.

А бебе в кола, когато не можеш веднага да спреш не бих карала в пълно легнало положение. Ако има рефлукс ще е много опасно - ще вземе да се задави и не можеш да спреш. От друга страна на дълъг път така или иначе трябва да спреш за да го нахраниш, след като е яло пак не бих посмяла да го сложа легнало по гръб и да потегля  Crazy

И сега се връщам отново в изходна позиция - каква детска количка Simple Smile

# 78

но според мен бебе над 3 месеца няма как да се събере в него. Продавачът беше ужасно неадекватен и отсече уверено, че всички кошове са до 6 месеца. Викам "до толкова пише, ама вие виждали ли сте колко голямо е бебе на 6 мес", на което той ме гледа супер тъпо  

Ха ха ха ха много ме разсмя Grinning  При мене се получава подобна ситуация почти при всяко влизане в магазин, било за колички, било за кошари. Тука нямат наличности, имат по 1-2 модела и ти дават каталози, а аз искам да пипна, да бутна... не обичам да избирам по картинка.

# 79
Добро утро, коремчета Hug Днес си поспах доста добре, за разлика от предните две нощи, в които се будех по 100 пъти. Сега съм заредена със сили...само едно ми липсва - закуската hahaha
Veseloto дано всичко е наред с бебчо и спискам палци за сини гащи hahaha
Отивам да папкам и после ще се оправям за излизане, че ММ ще ме води на разходка Crazy
Хубав ден на всички!

# 80
Добро утро, аз сега се събуждам  Embarassed
Оправяме се и излизаме с милото по задачки и разходки  Heart Eyes
Кога ще се приберем, не знам
Стискам палци на всички, които са на преглед, всичко да е наред и да си разберете гащите  Praynig
Лек и усмихнат ден   bouquet

# 81
Ето ме и мен дами, да се разпиша и аз тук, че да ви следя в последствие Wink
Отне ми доста време да ви изчета и да разгледам новите ви придобивки. Радвам се за всички вас,
Запалихте ме и започнах и аз да поръчвам разни неща. Аз съм от все още работещите, затова за сега наблягам на онлайн пазаруването
Някой спомена за оферта на шишетата на Томи в Асда и аз направих сравнение, действително излизат малко по евтинко от онлайн магазините тук, понапълних кошницата и какво да видя... Половината неща не са разрешени за международен шипинг, е махнах ги... Прежалих се и какво да видя, не фигурираме изобщо в списъка от страни за доставки. Разочаровах се и изгубих време доста
Как поръчвате от там в такъв случай
Одеалца има всякакви сладурски в ebay Wink в случай че има и други, които пазаруват онлайн, съпоставка на цени не мога да коментирам, нямам идея какви са цените тук
Чаршафчета ще взема от тук, но не стигам все до тези магазини - със стандартни размери ли са тези комплекти спални за бебчета
Инъче съм на док чак на 23 и нямам търпение вече
Страхотен слънчев ден желая на всички

# 82

Чрез посредник. пак излиза евтино, особено за големи неща като столче за кола или количка  Peace

# 83
  • Пловдив
Добър ден и от мен. Наспах се уж. Вчера си оправях педикюра и маникюра и да ви кажа честно много се изморих. На педикюра предимно. Такива асани заемах, че направо взех да си се самовъзхищавам.  Mr. Green Успях, ама ММ се смя много и аз такова пъшкане му ударих...
Шамс, почивай сега и всичко ще е наред. Стискам палци за 27.
tania_tsvetanova, то 15 км, ама до табелата на Пловдив. Оттам всички болници са ти в другия край на града. Ако са ви добри специалистите в Асеновград, защо ще се разкарваш до Пловдив?
Амели, много сладък тоалет. Иначе Ива вече е голяма, моят дребният е на 7 почти. Не са толкова смотани, колкото си мислим. Ще се справи детето, а и няма как да разбереш, ако не я пуснеш да отиде.
Веселото, стискам палци да разбереш пола. fingerscrossed
Имам много косми по корема аз и четох, че са характерни при бременност с момченце, ама пък с двамата юнаци не съм имала. newsm78
Стискам палци на всички, които са на преглед днес.
Опитвам се да си проверя в НОИ дали поне ми се обработва болничния, ама не мога да вляза. Грешка в нещо си ми дава и тва е, а едната стр. въобще не ще да я отвори. Няма ПИК, няма МИК-държавна работа. Пари от нея като от умрял писмо. Стой, та си чакай. Явно счетоводителката ги е внесла в последния момент и кой знае кога ще ми ги платят, ако въобще ги е внесла, де.

# 84
Петя то сега с тея празници ще си почакаме за болничните. И аз проверявам ама нещо им е натоварена системата Simple Smile

# 85
  • Пловдив
hixxy, ей сега чак ми го отвори. Вчера са внесени и двата болнични листа, обработват се, което означава, че има надежда да ги платят до края на месеца.  Praynig  newsm44

# 86
А дано стискам ти палци  Praynig. При мене още нищо няма, ама ще си го почакам де друг избор нямам  Mr. Green

# 87
Мацки,къде си проверявате болничните  newsm78

# 88

Чрез посредник. пак излиза евтино, особено за големи неща като столче за кола или количка  Peace

Яснооо, е то не си заслужава, аз дребни нещица исках за проба, бодита и гащеризони, не съм поръчвала до сега от там, а цените ми се сториха добри
По-големите неща исках първо да набележа и след това да сравнявам с онлине цените

Някой да има наблюдение върху кошарите на graco?

# 89
  • Пловдив
 Ени-тка, ходих до НОИ и си извадих ПИК. Стана за 2 минути. В сайта на НОИ се проверява. Ако имаш ПИК, ще ти дам линка, ако искаш. Вади се лично от НОИ с лична карта.

Общи условия

Активация на акаунт