Отговори
# 90
Ени-тка (Милена Ив) ,трябва да има PIC код,за да ги провериш в страницата на НОИ.
аз имах гости на кафе тая сутрин,та до сега ми мина доста бързо деня.
 fingerscrossed за всички по прегледи днес.
Звездичка,направо ме разсмя.Аз преди все отстъпвах на всички и всичко,ноо в последните обръщам отношението си към некултурни и нахални хора.
Аз все забравям да се похваля,че от 2-3 дни усещам бебка вече с по-силни удари и все ниско долу,удар под кръста ми прави  Laughing

# 91
аха,мерси Пете,ама не съм си изкарала ПИК

# 92
Оф, и аз ги чакам тия болнични, с такова нетърпение не съм си чакала и мензеса в студентските години!
Моите също още не са внесени, влизам по 4 пъти на ден в системата  Sad
Ама иначе пазарувам, както виждате Simple Smile Де що видя намаление, гледам да го хвана, пък после ще му мисля как ще си връщам борчовете.

# 93
Цитат
Имам много косми по корема аз и четох, че са характерни при бременност с момченце
, а аз се чудих защо имам косми  newsm78

Относно дали има специалисти в Асеновград ще поразпитам и ще реша.

# 94

Puffy1988, и аз към ОБ съм се насочила. Макар че с тези медицински консумативи от задължителните списъци, избора на екип и т.н.  се заформя сума, която е близка до тази за раждане в частна клиника. Единственото, което ме спира за Майчин дом, е че при извънредни ситуации родилките пак ги карат в ОБ, заради животоспасяващата апаратура.

maria_magdalenna, милата, пази се Hug

Аз днес приключих с фолиевата киселина и вече нищо не пия, та се чудя дали да взема витаминчета. Всички ли пиете?
Имам рецепта от док., защото преди месец настоявах да ми изпише (тогава ми ставаше лошо от месо), но не ги взех. Месо проядох, малко насила след като четох статия, че на вегетарианките бебета се скъсвали от рев, заради липса на витамин Б (някой номер). И си мисля, гледай сега какви глупости, и разказвам на свекърва ми....а, тя ме гледа и казва, че ММ първите месеци се е съдирал от рев, а тя през бременността месо дори не е помирисвала Shocked Още същия ден хапнах свинско Mr. Green

malina07, детенцето на сестра ми много малко ползва столчето за кола именно, защото и утесня преждевременно.  Аз няма да купувам. Ще взема нейния.

Палчета за всички, на прегледи днес Praynig

# 95
Айде мамчета, аз се обличам и се изтрелвам към докторката и да видим какво ще каже, чакам  и веселото да каже какво е станало на нейия преглед Tired

# 96
  • София
zvezdi4ka* За какви задължителни списъци става въпрос #CrazyМоята приятелка като ражда там преди 2 месеца един лев не е дала за нищо.За избор на екип сигурно се плаща както навсякъде,но за друго незнам да има,ти ме хвърли в шок направо  newsm78

# 97
Има списък с консумативи, някои от тях медицински (като конци и т.н), козметика - точно определена за бебо и разни други неща. 

# 98
  • София
Има списък с консумативи, някои от тях медицински (като конци и т.н), козметика - точно определена за бебо и разни други неща. 
Ааа за такива списъци ли става въпрос  ooooh! То тези неща общо взето трябва да си ги носиш във всяка болница.

# 99
 Привет отново!
 Сега се прибрах, тежки сме 450гр. Добре сме. Новината е, че гащите са  stork-girl . Не ми се вярва.  Joy
 Утре ще пускам изследвания.
 Ани , успех на прегледа!

# 100
В майчин дом, мисля че няма такъв списък.

# 101
  • София
Извинявам се, че се намесвам, но забелязвам че Звездичка и Пъфи са от различни градове и да не се окаже недостоверна информацията, относно болниците. За София определено не ги карат родилките в ОБ при нужда. Иначе, Пъфи, доколкото съм чувала държавните болници наистина си имат списък с неща, които трябва да си носиш като постъпваш. По-добре иди в дните на отворените врати за да си наясно къде - какво.

Веселото, браво за момиченцето!

# 102
  • София
Извинявам се, че се намесвам, но забелязвам че Звездичка и Пъфи са от различни градове и да не се окаже недостоверна информацията, относно болниците. За София определено не ги карат родилките в ОБ при нужда. Иначе, Пъфи, доколкото съм чувала държавните болници наистина си имат списък с неща, които трябва да си носиш като постъпваш. По-добре иди в дните на отворените врати за да си наясно къде - какво.

Веселото, браво за момиченцето!
Ами да нито аз съм видяла нито zvezdi4ka* че сме от различни градове  Joy Аз знам за тези списъци че трябва да се носят разни неща.
Ето това е горе долу списък необходимите неща за ОБ София които намерих Simple Smile
    * Нощници
    * Чехли
    * Джапанки за банята
    * Хавлиена кърпа за ръце/лице
    * Хавлия за тяло
    * Жилетка или нещо подобно
    * Дамски превръзки за родилки
    * тоалетни принадлежности
    * мокри кърпи за бебето - 1 неотворен пакет
    * памперси за бебето - 1 неотворен пакет
    * монети за телевизор от 10 ст. до 1 лв.
    * Прибори за хранене
    * Чаша
    * зарядно за телефон
    *помпа за кърма
    * шоколад
       залъгалка и ръкавички за бебето.
еднократни подложки за легло / преповиваве

# 103
Здравейте мамички,

да се включа и аз, че нещо се отплеснах и два дена не съм писала.

Благодаря на КолдАйс за пореден път за страхотната тема - заглавието е страхотно!! И снимките на 1-ва страница за супер  Peace Тъкмо ми е станало едно морскоо, само да видим кога ще е, може след два месеца някъде.

Нещо не съм много с всичкия си тия дни, та няма и да се включа адекватно по темите.

Снощи бяхме на злополучния концерт, бебо явно така се беше уплашил, че не помръдна през цялото време. Горе долу към края ми би един шут и това беше Simple Smile

Хубав ден, красавици!

# 104
soho dol, l Joy бременна работа  Joy
 А за ОБ във Варна към този списък има още консумативи.  но затварям темата, че станахме за смях Joy

Общи условия

Активация на акаунт