Любовта към конспирациите

• 12 117
  • 308
  •   1
Отговори
# 300
Не използвам.  Mr. Green

# 301
Понеже напоследък чета разни неща за Стенли Кубрик, та искам да попитам колко от вас вярват, че той е режисирал 'кацането' на Луната на Аполо 11 и въобще колко от вас вярват, че такова кацане въобще не е имало?  Grinning

# 302
  • Варна
Понеже напоследък чета разни неща за Стенли Кубрик, та искам да попитам колко от вас вярват, че той е режисирал 'кацането' на Луната на Аполо 11 и въобще колко от вас вярват, че такова кацане въобще не е имало?  Grinning

А може и друга възможност - имало е кацане на Луната, но показанато на света видео е правено в студио, а не е истинското кацане.

# 303
Хексе, и аз си мислех същото. Кацнали са, но поради техническа или друга невъзможност не са могли да заснемат никакви доказателства, пък как така няма да се изфукат... И затова - студио. Обаче Кубрик /уж посредством кодове във филмите му/, а и жена му - директно, твърдят, че кацане въобще не е имало...  Confused Аз, честно казано, не вярвам в тази конспирация.

# 304
Ами може би, защото наистина има конспирация.  Laughing

# 305
  • София
Аз определено вярвам, че популярното видео за Луната е заснето в студио.
Как и защо - не знам.

Ахаа, я да се върна да видя къде е екшъна!

# 306

А може и друга възможност - имало е кацане на Луната, но показанато на света видео е правено в студио, а не е истинското кацане.

Спускаемите апарати си седят там и всеки ден могат да се видят от Земята с по-мощен телескоп.  Mr. Green

# 307
https://en.wikipedia.org/wiki/File:Buzz_salutes_the_U.S._Flag.jpg
Попадам на много инфо за извънземни, които работят с правителството- Американското, естествено.
Roswell case - http://serpo.org/releases.php,  имало обмяна на хора с извънземни, дори описват няколко раси извънземни - сиви, рептили..
В крайна сметка светът какъвто е днес е невъзможен, в какво да вярвам, когато виждам деца да умират от рак, и да е доказано, че пилешкото месо причинява рак, после пък ходи търси пари за лечение, защото държавата няма...
Има все повече инфо, че ще започнат имплантация на чипове и парите ще изчезнат...
Всъщност самите ние си причиняваме всичко е това е най- голямата конспирация.

Последна редакция: сб, 13 юли 2013, 11:16 от Z

# 308
В крайна сметка светът какъвто е днес е невъзможен

Rolling Eyes Доста реалистично изглежда като за невъзможен. Дали е приятен или не, е друг въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт