Петокласници

• 58 222
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Копирам си въпроса от другата тема:
Косьо сега си е наумил да си купува нещо такова - Запознати ли сте с тези "уреди". Точно това работи с някакви топчета, меки. Той беше харесал и вариант с други топчета, пълни с гел и течност. Но сякаш съм повече фен на тези, няма да цапат пък и си представям, че могат да се събират и ползват отново. newsm78 Ще съм ви благодарна да споделите опит!  Hug

# 106
  • София
Ние имаме нещо подобно, с оранжеви дълги "патрони", да меки са, не цапат. С баткото (който е на 22 и на 11.05 си получи дипломата за бакалавър от АУБГ) доста си играят с това Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Embarassed.

# 107
Бети, Честит Имен Ден на Косето! Да жив и здрав!   bouquet

# 108
...
П.С. Мими, вие къде бяхте? Hug

В Истанбул - бяхме три дами с три деца. Едната пише тук да си признае.  hahaha
Аз съм- да, почти напълно възстановена от Истанбул. Много ходене, малко спане, дълго пътуване.... но пък сме доволни. Сами си е ок, не го забелязах да е уморен. Но пък вчера го оставих да спи и не го пратих на училище. Утре има мач и ще съкрати наполовина учебния процес. Замириса на ваканция сериозно вече у нас.

Честит имен ден на Косьо и всички останали празнуващи!

# 109
# 110
  • най-шареното място
Честит празник!
Да са живи и здрави децата и все така ученолюбиви и четящи! Да имат много поводи да се гордеят, че са българи!

ПП Успех на Сами и другите математици, които ще се състезават на Деня на детето!

# 111
Имате ли вече представа как и кога ще ви дават бележниците? При нас няма никаква информация по въпроса. Също, идея си нямам какво да подарим на класната. Както обикновено половината родители не участват. За последен път се занимавам с това нещо. Оттук нататък който си няма работа...  Какво ще подарявате вие? Ние разполагаме с 50 лв. Rolling Eyes

# 112
  • у дома
На 31 май-ще има и официално тържество с програма от децата,на което директорката ще връчва удостоверенията,а класната бележниците  Peace
Аз с класа на Оги нямам проблеми-казах,че нямам време да вися и да се моля и точно за два дни събрах парите-обаче понеже ми е наистина натоварено с работа разпределих организацията на други  Peace Обаче в групата на малкия е страшно-от 25 деца са дали половината и изобщо няма да чакам и да се моля-приемам,че другите нямат възможности или желание и надписвам картичката отдолу с имената на децата,които са дали-а там е и по-сложно,защото са 2 госпожи и 1 леличка и хептем няма какво да се купи с тези пари...а събираме по 5-10 лв,не е да кажеш някаква невъзможна сума.

# 113
  • най-шареното място
Всичко е ясно от преди седмица поне - дата, метод, екстри, пари.
Винаги можете да подарите хубав букет, саксия или картичка от детето. Като не може всички, от който реши - лично.

# 114
  • Бургас
Ваканция си е вече откъдето и да го погледнеш  Laughing

На госпожата ще подаряваме часовник ние, така са предложили род. комитет. Имахме някой друг лев събран уж, но ни събраха сега по още по 5 лева, за да можело да е хубав часовник за около 200 лева.  Подготвя се някакво тържество, на което всяко дете има и думи в рими. А на самите деца ще правят детска дискотека в една от истинските дискотеки в града, но през светлата част от деня   Whistling
Във вторник вечер ще имат децата и открит урок по хореография, да ги видим какво са научили за четири години  Laughing

Последна редакция: нд, 26 май 2013, 20:36 от magare

# 115
Някакво бижу май ще купуват. Аз намерих снимки на класа от първия учебен ден, мисля да проявя и да й я дам.
Дали е добър вкус да подарим нещо отделно, за да е лично? След като вече няма да им преподава, няма дасе изтълкува като натягане, нали?

# 116
  • дядовата ръкавичка
Бележниците ще им раздават на екскурзия в Плевен. За подаръка при нас е пълна дезорганизация, родителите се ослушват, много неприятна ситуация. Предложението е - ваучер за екскурзия. Смятам, че е чудесен подарък.

Преди 2 години синът ми завърши 4 клас. Класната му беше прекрасен човек, влагаше сърцето си в работата, обичаше децата. Раздялата с нея беше много трогателна. Чак моят непукист тогава ме питаше "Мамо, ние нали пак ще я виждаме?"
С класната на щерката май няма да е така. Не успя да създаде хубав контакт с децата, въпреки че беше с тях по цял ден.

# 117
  • Бургас
и при нас с класната нещо не се получи, така че няма драми от раздялата, събирахме по 7 лева, доколкото разбрах бижу ще се купува, тържество не съм чула дали ще има или само ще се раздадат бележниците, ние от днес до сряда сме на екскурзия до Плиска, Преслав и В.Търново, така че поне това ще остане като спомен от края на 4 клас

# 118
  • най-шареното място
Неприятно е, че не е била специална госпожата, но точно при раздялата това е плюс. Очаквам плач на нашата раздяла. Няма да присъстваме големите на раздаването, но вероятно ще има натъжени деца.

Анде, не, нищо лошо няма. Подаръците са лични. А това е нещо като пенсиониране на класната спрямо класа. Simple Smile

# 119
  • Варна
На 29 са на екскурзия - Разград, Омуртаг, Демир баба.
На 3 ще се раздават свидетелствата общо на 5-те четвърти класа в зала в Археологическия музей.
За учителката събраха по 10лв и ще купуват ваучер някакъв. Една инициативна майка организира нещата и събра по 13 лв за албум на децата.
Това ще е.
Гледах списъка с книги за 5 клас и не съм особено очарована. Моето не харесва да чете твърде приказки и ще е трудна задача. Затова пък първата част на Хрониките на Спайдъруик ги глътна за няма 2ч.

Общи условия

Активация на акаунт