Петокласници

• 58 190
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • София
И аз като Бети мисля да процедирам - да взема сборника и да решава у дома редовно.  Mr. Green

# 631
  • най-шареното място
Kогато имат само учебник децата, откъде им дават домашни?
Или решават всичко от ученика - половината в час, половината вкъщи?...
Това да нямат сборник за домашно е като да се подготвя пазар за частни уроци.
Сборникът на Архимед наистина е обемен и подбрано домашно е много по-добре, от родител лутащ се какво да даде или дете решаващо наред. Недоумявам защо си спестяват това усилие. За родителите ще е много по-голямо. Да не говорим за колко на брой родители, вместо един учител.

# 632
Домяшното им е от учебната тетрадка и съответно той решава задачите от сборника, които отговарят на този раздел - това е практика, която сме въвели от 1 клас и вече не се налага аз да определям задачи

# 633
Аз може би за първа година няма да купя нито един сборник допълнително.  Mr. Green

# 634
Домяшното им е от учебната тетрадка и съответно той решава задачите от сборника, които отговарят на този раздел - това е практика, която сме въвели от 1 клас и вече не се налага аз да определям задачи
В този сборник обаче, на Архимед, задачите към съответния раздел са доста. Ще ми бъде трудно да се ориентирам кои и колко точно да реши. Едва ли ще има време за всичките...
Забравих да кажа, че ще ги водят на екскурзия в петък до "Вазовите пътеки" - 10 лв, които включват път и обяд. Тръгват след третия час и се връщат към 17.00 часа. Сигурно ще бъде нещо като team building с новата класна. Ще го пусна.

# 635
  • най-шареното място
Deny e, не е към теб горния ми въпрос. BettyL ще има описаната ситуация ако не бъркам.
Докато вие имате учебна тетрадка, която също недостатъчна, когато няма нищо освен учбник, на практика няма как да има домашно.
Оснаталото за неудобството и неефективността BettyЛ също преди малко го е написала.

# 636
Досега домашните са от учебника, то няма от къде другаде. Има доста задачи във всеки урок, част от тях решават в час, за домашно дава по 3-4-5 задачи.

# 637
Deny e, не е към теб горния ми въпрос. BettyL ще има описаната ситуация ако не бъркам.
 .

smile3518 - виноват, ама и аз да се обадя де  Embarassed

# 638
  • най-шареното място
Чак пък виноват Simple Smile
Важното е, че се намира домашно. Simple Smile

Betty L., при нас домашните са по Архимед и 8 задачи май не са прехвърляли. Явно ще трябва да преглеждаш по типове визуално и по една от тип. Повече само ако препъват.

# 639
  • у дома
Kогато имат само учебник децата, откъде им дават домашни?
Или решават всичко от ученика - половината в час, половината вкъщи?...
Това да нямат сборник за домашно е като да се подготвя пазар за частни уроци.

Само да каже,че ние сме в МГ,но нямаме нито един задължителен  сборник -само препоръчани,като домашно съответно от там не се дава , #Cussing out За домашно са задачите след урока и задачите в учебната тетрадка-в час решават от самия урок,а те хич не са малко-ние сме по Просвета и понеже имам поглед над учебниците този на Просвета не ми харесва,ама никой не ме пита...

# 640
Аз може би за първа година няма да купя нито един сборник допълнително.  Mr. Green
Тъй ами! Като си даде всичките пари за флейта!  Grinning

# 641
  • най-шареното място
Мимии не си сама.  Макар да не сме купували флейта Simple Smile Обаче ми хареса идеята:)
Но не се заричам де - ако не сборник, може флейта Simple Smile
ПП Не сме в СМГ и никой не ни иска.

# 642
И ние сме без сборник по математика. Само учебник (Просвета) и учебна тетрадка. До сега не съм виждала домашно от нея, все от учебника - по 4-5 задачи.

# 643
Аз може би за първа година няма да купя нито един сборник допълнително.  Mr. Green
Тъй ами! Като си даде всичките пари за флейта!  Grinning

hahaha
Смейте се вие с флейтата, но не знаете какво желание имат и двамата да я надуват из къщи.  Mr. Green

Освен от сборниците, получават и разпечатки със задачи. Днес за пръв път домашното беше от малко задачки.
Да не помислите, че гледам какви са задачите - просто отчитам отнетото време.  Joy

# 644
Дишайте спокойно, и ние взехме флейта. Може да се наложи и палки за барабан. Абе, моето дете къде го приеха, че нещо се обърках с тези музикални инструменти. hahaha

При нас положението със задачите е абсолютно поносимо. Днес не е писал/ учил и 1 минута у дома. Работили са нещо в клас и домашното е било да се довърши в къщи, за тези които не са успели в час.

Аз по принцип никога не съм купувала допълнителни сборници освен "Математика за бързонапредващи" във втори клас. Даже ползвахме тогава на Меги учебника./как сте,Меги?/ Моя син не обича допълнително да се занимава,освен ако не трябва да се готви за състезание и да решава задачи от минали състезания.
Момичета, да похваля класната на Сами. Великолепен човек. На 16 -ти ги събраха за 20 минути след, което нашия излезе и каза, че е супер готина, пееше и танцуваше. Как успя за 20 минути да ги накара да се отпуснат, незнам. Беше им написала много мило писмо, което аз четяйки се разплаках.
А днес са празнували рождения и ден/да е здрава и пожелавам/, с предложение и надежда това да стане традиция в класа.
Сами дружи с Иван и лека- полека се запознават и с другите деца. Прибира се сам с метрото или с баща си, тренировки, английски започна днес...абе влизаме в ритъм. Сега си мисля, че докато е хубаво времето е  супер, ама после като се смени часа и завалят дъждове/ снегове ще е зор късното прибиране, но няма начин. Спокойна съм сега, защото и той е спокоен.
Ще се видим ли преди Рс на 25-ти?
Аз към 17,30 мога да се класирам към СМГ. Ако някой иска да се видим предварително ми пишете лс и ще си пратя телефона.

Общи условия

Активация на акаунт