Поморие- лято 2013

• 65 096
  • 650
  •   1
Отговори
# 300
  • В.Търново
Sunny:),приятна почивка! Simple Smile
Ще чакам отзивите ви за този хотел.

# 301
Здравейте момичета, имате ли представа дали има частна детска кухня в Поморие?

# 302
  • Пазарджик
Здравейте,момичета!
Нещо да ми кажете за това място http://www.spaholiday.bg/?page=offer&id=1394&lang=bg.

# 303
  • В.Търново
Здравейте,момичета!
Нещо да ми кажете за това място http://www.spaholiday.bg/?page=offer&id=1394&lang=bg.

Това не ми изглежда да е 20м от плажа,както пише в обявата,ако има значение за вас това.Според мен легло от 15лв. на човек за двойна стая не си заслужава тук,понеже няма климатик.За тази цена има доста места и то до плажа с климатик.Но вие си решавате. Simple Smile

# 304
  • Пазарджик
Здравейте,момичета!

Това не ми изглежда да е 20м от плажа,както пише в обявата,ако има значение за вас това.Според мен легло от 15лв. на човек за двойна стая не си заслужава тук,понеже няма климатик.За тази цена има доста места и то до плажа с климатик.Но вие си решавате. Simple Smile
Има климатик!

# 305
20 не са, но са 120. Близо е. Росина, от ляво на снимката е оранжевата сграда, за която говорихме преди. Мястото е според мен много добро. Срещу сградата има пресечки, които водят директно на Крайбрежна.

# 306
  • русе
Аз да се самоцитирам с въпросчето си

За Интерхотел Поморие ,ако може някой да сподели как е хотела, харана ,плаж ,къде точно се намира и колко е до плажа такива неща както и за още един хотел също се интересувам Хотел Феста Поморие

# 307
  • София
Здравейте, тази година и ние сме се насочили към Поморие, но не съм ходила от 7-8 години и предполагам, че много неща са се изменили. Искам да попитам как е нощния живот, има ли достатъчно хубави барове, дискотеки, заведения, става ли за по-луда компания, че тази година сме без деца.  Относно купонясване май Приморско ми допада най-много, но ми се иска да сменим малко, та какво ще кажете за тази страна на Поморие?
Мерси    bouquet

# 308
Здравейте,момичета!
Потвърждавам, от лични впечатления, че къщата е много близо до морето, според мен са не повече от 50м.
Справка- картата, все пак е пресечка на ул.Крайбрежна, която е опасана от плажната ивица.

# 309
Здравейте, тази година и ние сме се насочили към Поморие, но не съм ходила от 7-8 години и предполагам, че много неща са се изменили. Искам да попитам как е нощния живот, има ли достатъчно хубави барове, дискотеки, заведения, става ли за по-луда компания, че тази година сме без деца.  Относно купонясване май Приморско ми допада най-много, но ми се иска да сменим малко, та какво ще кажете за тази страна на Поморие?
Мерси    bouquet
Привет, за купонясване може да отидете в дискотека Месалина, пролетта мисля че направиха Най клуб, в същата сграда-Атриума, има хубаво заведение с автентичен ритуал за поднасяне на турско кафе с всчките му табиети, това е на централния плаж, също така заведенията по Крайбрежна работят до късно, бар Ред на главната улица също.

# 310
angala,имаше и кисело и прясно млеко и двете бяха с много добро качество.Да има зърнена храна за закуска,риба има почти всеки ден,пилешко месо също,но са ни предлагали и телешко и свинско.Скара  сме имали ,но кюфтенца и не всеки ден.Сладоледа си го купуваме.Пясъка цапа,но има чешма където да се измиеш и а не го вкарваш по стаите.Относно недостатъка му не бих казала,че има такъв,просто като се напече от слънцето пари повечко и трябва да ходиш по него с джапанки.Няма детска дискотека,нито анимация за възрастни.Плажа е точно пред хотела и е дълбок точно срещу стълбичките,но малко в страни става по-плитко.Плодове има всеки ден,също и десерти,зеленчуците са пресни,правят страхотни салати.
Ако искаш разгледай и тези снимки за а придобиеш по-ясна представа
https://www.facebook.com/rusanka.najdenova/media_set?set=a.10200 … 492786&type=3
\
Роси е описала подробно Simple SmileМога да допьлня,че има билярд и джаги за по-големи деца.Храната наистина беше добра-винаги прясна и разнообразна. Peace

# 311
  • София
Мерси    bouquet
Привет, за купонясване може да отидете в дискотека Месалина, пролетта мисля че направиха Най клуб, в същата сграда-Атриума, има хубаво заведение с автентичен ритуал за поднасяне на турско кафе с всчките му табиети, това е на централния плаж, също така заведенията по Крайбрежна работят до късно, бар Ред на главната улица също.

Много благодаря!   bouquet  bouquet

# 312
  • В.Търново
20 не са, но са 120. Близо е. Росина, от ляво на снимката е оранжевата сграда, за която говорихме преди. Мястото е според мен много добро. Срещу сградата има пресечки, които водят директно на Крайбрежна.
За хотел Диана ли?
Ако е за него,още 2011г. като бяхме в Поморие последно и все му хвърлях по едно око,нали бяхме през една сграда до него.

# 313
Не Росина, не Диана, а това на снимката на Славинков. Албатрос, по училичката отпред са наистина малко метри, аз като писах 120 имах предвид плажа пред Съни бей, демек пътя до там по улицата на снимката  Wink Някой пита за интерхотела и не получи отговор. Аз нямам впечетления за него, но съм почети сигурна, че имаше мнения назад в темата, прегледай.

# 314
Ето ви моите впечатления от Поморие 2013 и от хотел Манц-2. Влюбих се в Поморие, много приятен градец, много добре уреден откъм устройство на територията. Навсякъде улиците са чисти, еднопосочни, без излишни сергии по тях, а предимно малки магазинчета. детските развлечения бяха изнесени в лунапарка и така спестиха много време и нерви за търсене на забавления. Отделно от това по крайбрежната улица до пристанището има няколко бараки за морски деликатеси, които предлагат много вкусни риби, миди и друго. За съжаление бяхме в един хотел Манц-2, за който не мога да се изкажа така добре. Двойните стаи са тесни. А закуската под всякаква критика. за 5 закуски имаше единствено домати, краставици, шпек салам, салам закуска, варени яйца 92 пъти), бъркани яйца (2 пъти), топено сирене, кашкавал и млечен деликатес тип сирене дунавия. и хляб бял. на два пъти искахме да вземем сандвич -единия път един, а втория път два сандвича от краставица и кашкавал - позорно ни взеха и предполагам са ги изхвърлили. а имахме 3 деца в групата (и 4 възрастни). възмутена съм издъно, не съм предполагала, че това може да  е проблем. имаше една жена коята за всичките 5 дни ходеше с едни и същи черни бермуди и една и съща бяла тениска. хигиената в ресторанта беше под всякаква критика - мухи пълно. сервираха ми кафе в чаша си с липсващо парче от ръба на чашата. просто сякаш бяхме отишли да им пречим да ни вземат парите свободно. с изклюение на хотела, Поморие е страхотен град. Препоръчвам ви да си вземете квартира или хотел (но не Манц-2) в старата част.

Общи условия

Активация на акаунт