Поморие- лято 2013

• 64 893
  • 650
  •   1
Отговори
# 525
Вече сме в Поморие, квартирата ни е на 2 мин от плажа и 5 от центъра, много удобна за нас.

# 526
  • Пловдив
Здравейте! Върнахме се от Поморие току-що и искам да дам отзиви за "Далас". Бях предплатила 10 нощувки в двойно бунгало, но за съжаление едва издържахме 5 дни и се наложи да поискаме парите си обратно и да напуснем. Преместихме се на квартира в стария град за 10лв на легло - апартамент с общо 6 легла, баня, тоалетна и кухненски бокс на 3 минути от плажа и от центъра (близо до 5-те кьошета, ул. "Хан Крум"). Искам да предупредя тези, които свързват почивката с тишина, спокойствие и релакс, че "Далас" не е тяхното мястото (или ние не случихме на "съседи").
Бяхме настанени в двойно бунгало точно до детската площадка и прекарахме 5 дни в нерви и обикаляне из града, защото пред и в бунгалото не се издържаше. На площадката е едно непрекъснато викане, тропане, писъци, рев и прочие. Ние също сме с дете (на 4 г.). Всичките ни молби към родителите и управителя да прибират децата си от площадката между 14 и 16 часа следобед, както и след 22:00 вечер бяха посрещнати с присмех... Казаха ни, че такъв ни бил късмета... Точно зад нашето бунгало имаше шумна компания с разпивки и чалга до малка часове, които си разполагаха барбекюто на пътеката, без да се интересуват, че не може да се минава и си пращаха децата да играят на площадката (т.е. да викат на нашите глави), за да се веселят спокойно. Бунгалата са сносни, но като сравня цената с апартамента, който наехме след това - скъпи. Храната е евтина, но оскъдна и с не особено добро качество. Персонала е любезен, базата е добре поддържана, но плажа е с тясна ивица и много мръсен (фасове, пластмасови отпадъци и прочие). С две думи - напуснахме "Далас" изнервени до крайност и обидени от арогантното поведение на почиващите в бунгалата непосредствено зад нас. За съжаление оставаме с крайно неприятен спомен.
Надявам се мнението ми да бъде от полза.

Последна редакция: нд, 18 авг 2013, 13:09 от esperanca

# 527
  • София
За първи път ще ходим в Поморие и бих искала да ми помогне някой.Не знам колко плажа има и кой е най-хубав,имало плаж с черен пясък, но аз не искам на него.

# 528
  • В.Търново
esperanca, съжалявам за почивката ви, но истината е, че не може да се забрани по време на почивка на който и да е да не вдига шум в определени часове.Все пак не сме през комунистическо време или на ученически лагер.
И ние сме смалко дете и като сме били дори в хотел на ол инклузив никой не спазва тези часове, гърми оная музика, онези игри с аниматорите също...точно в пиковете часове за почивка, но си затваряме прозорците.Не може на никой да се забранява.Всеки сам разбира почивката си по различен начин, за едни е тишин и спокойствие, за други събиране на маса, танци...и т.н.

# 529
  • Пловдив
Така е, rosinau, всеки има различни схващания и навици. Мнението си публикувах точно заради това - да предпазя от разочарование хората с разбирания за почивка като моите.
По-горе някой беше питал за плажовете. Препоръчвам Чайка -  намира се след Интерхотел Поморие, в посока езерото. Ивицата е широка, плитко е, не е пренаселено и има къде да се паркира.

# 530
За първи път ще ходим в Поморие и бих искала да ми помогне някой.Не знам колко плажа има и кой е най-хубав,имало плаж с черен пясък, но аз не искам на него.

трета година ходим на Поморие, ползваме южния плаж - в началото, в кв.Св.Георги, след хотелите- Марина Палас и Сънсет Резорт

в сряда се завърхахме, на квартира бяхме недалеч от плажа

тая година ми направи впечатление, че имаше много хора в сравнение от предните години  Flutter

# 531
Ние май извадихме голям късмет Sunglasses В "Синьо лято" имаше да го нарека вечерен час за градината,в която всички си почиваха и в дейсвителност след 22.30 хората се прибираха по стаите.Собствениците още като пристигнахме ни казаха за това "правило" и ни помолиха ако е възможно да го спазваме,което е много  хубаво.Следобедната дрямка също не беше никакъв проблем....тишина и спокойствие...В крайна сметка тия шумни компании да ходят по заведенията-в базите е редно според мен да има някакъв режим. newsm78

# 532
esperanca точно в тия бунгала зад това срещу площадката (те са две двойни едно срещу друго) винаги има някакви многолюдни шумни компании, ама да чукна на дърво не са ни притеснявали по малките часове и следобедите. Само за храната не съм съгласна, беше хубави големи порции и според мен с много по добро качество от един ол инклузив например  Peace

# 533
  • България
Момичета има ли влакче в Поморие?Септември ще сме там за по-малко от седмица и искам да сме подготвени какво да разгледаме,кои ресторанти предимно с морски деликатеси да посетим вечер.Кои музей си заслужава да се разгледат?

# 534
  • София
Момичета има ли влакче в Поморие?Септември ще сме там за по-малко от седмица и искам да сме подготвени какво да разгледаме,кои ресторанти предимно с морски деликатеси да посетим вечер.Кои музей си заслужава да се разгледат?

И ние живот и здраве така  Peace Решила съм да заведа каката до Музея на солта, вкл. е в 100-те национални туристически обекта, но не съм била...

# 535
  • Пловдив
Влакчето в Поморие не работи от години-поне 4-5 сигурно

# 536
Кой плаж е по хубав, във новата или старата част на града? Въобще къде е по хубаво , за да си търсим там квартира, в новата или старата част на града?  Peace

# 537
Кой плаж е по хубав, във новата или старата част на града? Въобще къде е по хубаво , за да си търсим там квартира, в новата или старата част на града?  Peace

новата част  Peace

# 538
Славче, за разходка и развлечение старата, за плаж- новата.

# 539
Влакчето не работи от две години, а старата част е по добра и за плаж и за разходка, казвам го със сигурност защото родом съм си от Поморие. В новата част няма абсолютно нищо, има малък плаж, който става пренаселен, няма къде да се разхождаш. Старата част има дълга плажна ивица и за това не е толкова пренаселено, а и има къде да се поразходиш.

Общи условия

Активация на акаунт