Поморие- лято 2013

• 64 911
  • 650
  •   1
Отговори
# 510
А в съседната база до Далас няма ли места? Той каза че винаги препраща хората в съседната база когато при него няма места, ползват неговия стол за хранене и детския кът, реално между двете бази няма никаква преграда.

# 511
  • БГ
Къде се намират безплатните паркинги? Искам да ги покажа на картата на мъжа ми.  Simple Smile
на лесно място, посока Стадиона. Много ме впечатли, че има много свободни места . Peace

# 512
Ние ще сме там от 1 септември но заангажирах още юни когато бяхме там.Днес се обаждах и за още места за едно приятелско семейство но няма,има все още от 6 септември де или три бунгала.През септември времето там е рай.Така че и по късно да отидете там е супер.В съседната също е добре но управителката  е куче,затова хората бягат от там.

# 513
..........................В съседната също е добре но управителката  е куче,затова хората бягат от там.
Какво имаш предвид с това?

# 514
Къде се намират безплатните паркинги? Искам да ги покажа на картата на мъжа ми.  Simple Smile
на лесно място, посока Стадиона. Много ме впечатли, че има много свободни места . Peace
Много благодаря!

# 515
..........................В съседната също е добре но управителката  е куче,затова хората бягат от там.
Какво имаш предвид с това?
Лили се казва собственичката на съседната база, кято се казва Подкрепа. Ами просто е дърта, злобна кучка, това е. Преди 10г тя държеше цялата база от всички бунгала, която сега е разделена на две. Почивали сме при нея, гаднярка е. Щом излезнем и тя влиза веднага след нас на оглед, непрекъсна мрънка за нещо, било то и несъществено, като да речем защо сешоара стои непрекъснато включен в контакта Crazy или защо масичката и столовете не са преместени на сянка, ами стоят на слънце и прегаря пластмасата им blahblah doh Да ти е кеф да си тръгнеш без да платиш за развалената почивка и стреса, на който си подложен.

# 516
  • България
така зациклих от сайтове и реклами....уф...е нищо не мога да харесам.....
искам бунгало или хотелче за около 40лв за трима възрастни и  дете на 9г от 2.09 и да е близо до плажа в стария град
има доста оферти,но все нещо не ни харесва....
ако сте доволни от някое местенце помагайте момичета

# 517
Здравейте! Бяхме в Поморие от 5 до 11 август. Прекарахме си страхотно, невероятен град, атмосфера всичко. Горещо препоръчвам на всички, които искат една хубава почивка. Ние бяхме в този апартамент http://www.bedtime.bg/bg/pomorie/apartments/apartments-stefchevi Намира се на ул. Солна на 5 мин от плажа; до сградата е сладкарница Захаро, а в близост е супермаркет Мега и българската кухня (препоръчвам ги).
На всички, които отсега ще почиват пожелавам приятна почивка и море! Grinning

# 518
От много чудене май накрая се спрях на Поморие.Не съм ходила от детските си години,но от тогава съм с хубави впечатления.Исками се алл инклузив по възможност,но съм и склонна да е само спане и отделно да ходим по ресторанти.Това,което ме притеснява,че ще сме за първи път на море с детенце,и ще съм доста мнителна към заведенията.От тук прочетено разбрах за ресторанта на база релакс,е с прясна и хубава храна.
Какво бихте ми препоръчали?Всеки ден разглеждам оферти и нищо не ме грабва,все съм мнителна.Или където си харесам,почвам да чета отзиви и се отказвам от критиката.
Някои бил ли е тук?
http://www.vipoferta.bg/оферта-pochivka-namore-pomorie-hotel-rodos-house-2600.html

Последна редакция: ср, 14 авг 2013, 22:29 от ell_ell

# 519
  • БГ
така зациклих от сайтове и реклами....уф...е нищо не мога да харесам.....
искам бунгало или хотелче за около 40лв за трима възрастни и  дете на 9г от 2.09 и да е близо до плажа в стария град
има доста оферти,но все нещо не ни харесва....
ако сте доволни от някое местенце помагайте момичета
бяхме в х-л с. Никола , има големи стаи за 4ма, доволна съм .Избирах по нет-а .Зависи какво търсиш все пак .За нас с дете беше ок  Peace

# 520
  • Пловдив

Безплатни паркинги има на светофара и преди стадиона-за него да предупредя има 3 места за инвалиди,ако сте без стикер закопчават или вдигат-36лв.скоба/66 вдигане.Нещо от сорта беше и никой да не се лъже да спира под дървото до инвалидните места-като капан са го оставили местото и собственика на барчето до паркинга работи с тия по скобите-види ли кола звъни и всеки гори с по една скоба-заради спиране в тревна площ,нищо,че няма 1 тревичка там.

# 521
  • БГ
за паяка там- работеше по малките улички около центъра редовно  Peace

# 522
От много чудене май накрая се спрях на Поморие.Не съм ходила от детските си години,но от тогава съм с хубави впечатления.Исками се алл инклузив по възможност,но съм и склонна да е само спане и отделно да ходим по ресторанти.Това,което ме притеснява,че ще сме за първи път на море с детенце,и ще съм доста мнителна към заведенията.От тук прочетено разбрах за ресторанта на база релакс,е с прясна и хубава храна.
Какво бихте ми препоръчали?Всеки ден разглеждам оферти и нищо не ме грабва,все съм мнителна.Или където си харесам,почвам да чета отзиви и се отказвам от критиката.
Някои бил ли е тук?
http://www.vipoferta.bg/оферта-pochivka-namore-pomorie-hotel-rodos-house-2600.html

Привет!
За спане не знам, но за хранене мога да препоръчам ресторант "Парадайс" към едноименния хотел, както и срещу ресторанта има 2 заведения точно на алеята покрай морето за риба.
Също така ресторант "Съни Бей" - срещу третия вълнолом на плажа, на главната "Св. Георги", както и ресторантчетата по улица "Крайбрежна".
Приятна почивка и хубаво време!

# 523
  • Пловдив
Оооо да ресторант Парадайс-супер яки пици правят там.Всяка вечер трудно си намирахме места там. а също препоръчвам за рибка заведението след Парадайс посока лятното кино-което е точно на ъгъла-на няма и 30м.от хотел-ресторант Парадайс

# 524
А аз мога да ви препоръчам да НЕ купувате от магазин Стип до общината, защото те гледат в очите и те лъжат най- нагло  Twisted Evil. Купих панирани кюфтенца, на които пише 2,85, но ми взеха 5,55. Върнах се и попитах защо, обясниха ми, че са на цената на пилешките хапки и етикета с цената бил грешен, паднал от някъде си ... Същите днес ги видях в отсрещния магазин Гранд Централ за 2,70.  Naughty
Ресторанта, от който съм много доволна е Орфей, но е написан на латиница, намира се от долната страна на Крайбрежна, вчера бяхме в Нептун, малко кръчме, но вкусна храна, супер обслужване и народни цени  Peace ( намира се също в долната част на Крайбрежна, първият от Съни бей нагоре).

Общи условия

Активация на акаунт