Поморие- лято 2013

• 64 918
  • 650
  •   1
Отговори
# 495
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Това,че сте споделили мнение за Синьо лято е перфектно,че относно стаите има лека подробност.Това е хубавото на хотелчето,че е на спокойна улица и има къде да си оставиш колата.

# 496
happy mama не разбрах за кое хотелче ме питаш-за това в което бяхме отседнали или това в което се хранехме Simple Smile

# 497
За храненето . Wink

# 498
Това,че сте споделили мнение за Синьо лято е перфектно,че относно стаите има лека подробност.Това е хубавото на хотелчето,че е на спокойна улица и има къде да си оставиш колата.
Ако нещо друго ви интересува за "Синьо лято"-питайте Simple Smile но аз мисля че вече написах-направено е уютно и много приятно...

# 499
Говорим за новата част на Поморие-ние бяхме там..хотелчето е на лесно място, но не е на главната улица..трябва да питате и да ви опътят-пак е на ул.Ангел Кънчев-lне говорим за хотелския комплекс Релакс-това е по-скоро малко семейно хотелче.Ако трябва да бъда точна обедното и вечерното меню е 5.55лв Simple Smile

# 500
Говорим за новата част на Поморие-ние бяхме там..хотелчето е на лесно място, но не е на главната улица..трябва да питате и да ви опътят-пак е на ул.Ангел Кънчев-lне говорим за хотелския комплекс Релакс-това е по-скоро малко семейно хотелче.Ако трябва да бъда точна обедното и вечерното меню е 5.55лв Simple Smile

Много ти благодаря !  Hug bouquet
Ще питаме . Peace

# 501

Ще питаме . Peace
За нищо-приятно изкарване Simple Smile

# 502
Къде се намират безплатните паркинги? Искам да ги покажа на картата на мъжа ми.  Simple Smile

# 503
  • Пловдив
Момичета, моля за съвет. Тази година сме решили да отдем в Поморие, за да използваме калолечението. Въпросът ми е как да осъществя тази идея? Има ли от къде да си вземем кал? И къде наблизо можем да отседнем?

# 504

Ще питаме . Peace
За нищо-приятно изкарване Simple Smile

Мерси ! Hug
Ще пиша после . Wink

# 505
Здравейте,

Искам да изкажа мнението си за Почивна станция Еlly / Ели .
Прекарах в нея около седмица, на пръв поглед много прилично хотелче, но до там  ooooh!
Администратора на рецепцията около 20г. се събира с приятелите си вечер и стоят до  02:00-03:00ч., говорят на висок глас, викат  и цяла нощ няма спане! #Cussing out
Чистачката почиства стаите с прахосмукачка между 14:00 и 16:00  ooooh! Една вечер се сети да донесе тоалетна хартия в 23:15  ooooh!   синът ми тъкмо беше заспал и тя го уплаши  #2gunfire на 4,5г е.
Да не говорим, че не се почиства стаята, кърпите, хавлиите и чаршафите не се сменят за целия престой.  Crossing Arms
Не ангажирам никой с мнението си  Hug

# 506
Някой има ли впечатления от бунгала Сънрайс?

# 507
Има ли някой в момента в бунгала "Далас"?

# 508
  • България
до като се разберем за отпуските и в далас няма място за началото на септември....така ме е яд....
казвайте момичета какви други бунгала има и сте доволни
почвам да ровя

# 509
до като се разберем за отпуските и в далас няма място за началото на септември....така ме е яд....
казвайте момичета какви други бунгала има и сте доволни
почвам да ровя
Да беее, верно ли Twisted Evil От 1-ви септ. винаги е имало. Ми то и аз тогава исках...Пфу, да му се не види!

Общи условия

Активация на акаунт