Поморие- лято 2013

• 64 857
  • 650
  •   1
Отговори
# 555
 daniela.qnkova   bouquetбяхме ваши гости 2011 началото на септември , само приятни отзиви мога да кажа и за апартамента в който ни настанихте и за чудесното отношение Peace

# 556
Забравих да похваля бара на плажа "Скандало" с белите шатри, страхотен персонал от млади 19-20 годишни момчета и момичета, много точни и възпитани младежи, перфектно обслужване и страхотни коктейли  Peace
Изобщо като цяло Поморие ми хареса много повече от Созопол и Несебър, за пръв път почивахме и със сигурност ще повторим.

# 557
daniela.qnkova   bouquetбяхме ваши гости 2011 началото на септември , само приятни отзиви мога да кажа и за апартамента в който ни настанихте и за чудесното отношение Peace

Радвам се, че се срещаме тук   и благодаря   bouquet

# 558
daniela.qnkova , за ул. З. Стоянов , на коя спирка от Бургас трябва да слезем и далече ли е ?
Мисля , че номерът беше 5 или 8 , в началото .

# 559
Не съм съгласна с мнението на Еsperanca.Толкова години ходим в Далас и септември пак сме там,и не сме имали никакви проблеми.Имаше и  компании  тогава и всичко беше много весело.Все пак там е станция за почивка предимно със деца,много е трудно да озаптиш децата да не играят.За вашият случай разбрах от една приятелка която точно по това време е била там,бременна с малко дете ,бунгалата са и харесали много и догодина пак ще е там ,живот и здраве като роди.И от нея разбрах че всички почиващи са настръхнали от Вас.Постоянно сте влизали в конфликти със почиващите.Относно храната,всичко е супер,хубави порции ,прясно приготвено и народни цени.Плажната ивица е единствената пред Далас която се почиства и подравнява всеки ден.
Все пак всеки си има право на мнение но аз съм твърдо за Далас.Красноречив е факта че всеки който си тръгва от там се записва за следващата година.

# 560
  • у дома
Не ми хареса тая година,все едно не съм в БГ,на плажа само турски и руски... Twisted Evil

# 561
Аз да се похваля капарирах това студио за което ви казах и животи здраве на 29.08. сме там ,нямам търпение вече и само се надявам да сме здрави и да изкараме една хубава почивка.

# 562
Здравейте, тази година си правим резервация инфарктно експресно по независещи от нас причини, затова ще ми е нужно съдействието на всички познаващи Поморие.
ХАРЕСАХМЕ ЕДНО МЕСТЕНЦЕ, НО ВИЖДАМ, ЧЕ Е В НАЙ ЗАПАДНАТА ЧАСТ НА УЛИЦА АНГЕЛ КЪНЧЕВ. ИЗГЛЕЖДА МИ МАЛКО ОТДАЛЕЧЕНО ОТ ПЛАЖА. НАИСТИНА ЛИ Е ДАЛЕЧЕ???...
Ако да, удобно ли е да се ходи до плажа с кола? И до кой плаж точно? Като гледам картата южния плаж е по-близо. Там добре ли е за малки деца? А "лековит" пясък там има ли?

# 563
daniela.qnkova , за ул. З. Стоянов , на коя спирка от Бургас трябва да слезем и далече ли е ?

Тази улица е в новия град, зад бившия ресторант "Лазур". Трябва да слезете на автогарата /силно казано автогара, но ..../. Улицата не е далече от спирката - около 150 м по главната улица се върви , пада се вляво по посоката , в която вървите, точно до ресторанта се завива наляво и се слиза по няколко стъпала .Не съм сигурна в коя част на улицата са малките номера, но тя като цяло не е дълга . Peace

mamelitka, Ул . "Ангел Кънчев" е близо до Южния плаж и  нямате нужда от кола до там. Плажът е хубав и удобен за деца, пясъкът не е от черния, който е лековит. Черният пясък е на Централния плаж "Чайка".

# 564
Благодаря , Даниbouquet

# 565
  • у дома

Тази улица е в новия град, зад бившия ресторант "Лазур". Трябва да слезете на автогарата /силно казано автогара, но ..../. Улицата не е далече от спирката - около 150 м по главната улица се върви , пада се вляво по посоката , в която вървите, точно до ресторанта се завива наляво и се слиза по няколко стъпала .Не съм сигурна в коя част на улицата са малките номера, но тя като цяло не е дълга . Peace

mamelitka, Ул . "Ангел Кънчев" е близо до Южния плаж и  нямате нужда от кола до там. Плажът е хубав и удобен за деца, пясъкът не е от черния, който е лековит. Черният пясък е на Централния плаж "Чайка".
там излизате на 11 номер,по-добре да тръгнете ул.с/у автогарата и е 2та пресечка вдясно.

# 566

там излизате на 11 номер,по-добре да тръгнете ул.с/у автогарата и е 2та пресечка вдясно.

Ако става въпрос за ул "А Кънчев", тръгвайки по "Мусала"/ улицата с/у автогарата, както казваш/ , е първата вдясно, а не втората. Но mamelitka  не е казала на кой номер ще отседне. За номер 5 или 8, но на ул "З Стоянов", питаше happy mama. Да не объркаме представите  Simple Smile

# 567
Здравейте, Харесали сме си това място за почивка: http://pochivka.bg/o-12213-%D0%B1%D1%83%D0%BD%D0%B3%D0%B0%D0%BB% … 0%BA_%D0%B0%D0%B4 някой има ли впечатления от там?

# 568
Здравейте, и аз много харесвам Поморие като място за почивка. Почивали сме там преди 3 години и сега смятаме пак да отиваме нататък. Харесахме едно предложение на ул." Нео Анхиало", но за съжаление не мога да открия къде се намира, в коя част на града е - в старата или новата и в близост до кой плаж е? Моля, ако може да ме ориентирате... Много ми се иска да сме в близост до плажа с черния пясък, ако може нещо да ме насочите ....

# 569
Здравейте, и аз много харесвам Поморие като място за почивка. Почивали сме там преди 3 години и сега смятаме пак да отиваме нататък. Харесахме едно предложение на ул." Нео Анхиало", но за съжаление не мога да открия къде се намира, в коя част на града е - в старата или новата и в близост до кой плаж е? Моля, ако може да ме ориентирате... Много ми се иска да сме в близост до плажа с черния пясък, ако може нещо да ме насочите ....

Улица "Нео Анхиало" е в старата част на града. Започва от сградата на Общината в посока към плажа и хотел 'Хоризонт" /Соффарма .На картите ще я откриете със старото й име-  "Генерал Скобелев". Съвсем близо е  до Източния плаж и не много далече от черния пясък. Отличен избор на място  -  близо до всичко необходимо  Peace

Общи условия

Активация на акаунт