Поморие- лято 2013

• 64 844
  • 650
  •   1
Отговори
# 570
 pepkaa " Нео Анхиало" не е много близо до плажа с черния пясък , но пък като излезнеш до Крайбрежна бързо се стига до този плаж който искаш ти. Ако се ориентираш къде е общината тази улица се намира в близост до общината  по посока към плажовете. Дано ме разбра както го обясних Simple Smile

# 571
 Даниела , писали сме едновременно Simple Smile

# 572
# 573
  • у дома
за "З.Стоянов"
ул.,по която вървят автобусите за Несебър(не знам как се казва,но е според мен с/у автогарата)

# 574
Момичета, благодаря ви,но не мога да открия улица "Нео Анхиало" на картата, ако може да ми кажете някоя улица която е в близост на нея да мога така да се ориентирам...

# 575
Пепка, Даниела Янкова е писала, че старото име е Генерал Скобелев http://www.kartabg.com/ул-генерал-скобелев-поморие-street90396.html

# 576
Момичета, благодаря ви,но не мога да открия улица "Нео Анхиало" на картата, ако може да ми кажете някоя улица която е в близост на нея да мога така да се ориентирам...

pepkaa,няма да я откриеш, защото отскоро е с това име .На картата пише ул. Генерал Скобелев, . В тази й част, която е от Общината към плажа

https://maps.google.bg/maps?safe=off&q=%D0%BA%D0%B0%D1%80%D1 … p;ved=0CC4Q8gEwAA

Виж на тази карта - приближи и проследи пунктирната линия от ул Солна до ул Крайбрежна - това е Нео Анхиало

# 577
Благодаря ви момичета, сега се ориентирах....Simple Smile)

# 578
Влизам с един съвет към всички, които са решили да си изберат квартира в Поморие. 6 години подред ходя в Поморие и съм била относително доволна от настаняването, до последния път. С влизането хазяйката започна да плюе по предишните наематели как "не гасели лампата в коридора", стаята беше относително прилична, но при по-внимателно вглеждане, си личаха петна по раклата на леглото, които при желание от нейна страна, можеше да бъдат избърсани. Грешката, че не погледнах в "собствения" санитарен възел е моя - дамата явно не беше чистила WC след предните туристи, същото важи и за мивката. Госпожата (представила се като Ники), също така не беше ясно къде може да бъде открита, след като прибра парите, та се наложи аз собственоръчно да си купя един Доместос и да замия WC-то и мивката, защоте ме беше гнус да ги ползвам в този вид. Търпението ми преля, след като тя се появи сутринта в 8:30 на тръгване и заяви, че си иска стаята освободена в 10:00, не ме разбирайте погрешно, досега съм освобождавала в 12 и нямам нищо против да освободя, но да ме предупреди от предната вечер. Явно след като бяхме наели "апартамента" само за 2 дни, тя смяташе, че ние сме й длъжни, че ни е допуснала там.
Също така, на моята забележка, че банята е била мръсна, вместо да се извини, Ники заяви, че ние сме си я били нацапали сами и затова сме я били чистили  newsm78 #Crazy
Точният номер на къщата не мога да кажа, но е синя на цвят и се намира на улица Ахелой, точно на кръстовището с улица Бенковски. Моят съвет към вас - не ходете там или си изберете хотел. Аз също бих избрала друго, но моя приятелка поморийка предложи въпросното място, без да познава лично Ники, защото нейната къща беше пълна.

# 579
  • България
момичета бунгалата далече ли са от центъра,за разходка на колко минути са от музея на солта,от лунапарка,от местата за разглеждане в стария град

# 580
момичета бунгалата далече ли са от центъра,за разходка на колко минути са от музея на солта,от лунапарка,от местата за разглеждане в стария град

По мое мнение до Музея около 15 минути, до центъра на стария град - около 30 минути, без да сме бързали, нормално темпо, даже с малко дете.  Wink

# 581
  • В.Търново
Здравейте, тъй като за първи път мисля да почиваме в Поморие имам нужда от вашата помощ    Simple Smile
какво ще кажете за тази оферта http://www.vipoferta.bg/showMap.php?id=2678 заслужава лиси на удобно място ли е хотела, най- близкия плаж хубав ли е и колко е отдалечен от центъра на стария град ?

# 582
Отзиви за хотела и най-близкия плаж до него не мога да дам тъй като  се намира в новия град,   относно близоста му до центъра на стария град малко си е далеч.

# 583
  Родос Хаус е недалече от Южния плаж в кв. "Св. Георги"/ новия град/ . Плажът е хубав, хотелът - не знам

# 584
Нашата почивка приключи вече. Хареса ни в Поморие, но е твърде ветровито там, днес сутринта духаше особено силен вятър, дори на мен ми беше неприятно, а за детето направо ми беше притеснео да не я простудим. Слава Богу, болестите ни подминаха! Размина се само със сополи, но те са по-скоро в резултат на 2 новопоникнали кътника.

Плажът беше пренаселен, но ние ходим само от 8-10 и 18-19 часа, така че това за нас не беше проблем. Разочарованието ни беше по-скоро от непочистването на плажа. Сутрин минаваше една малка количка и почистваше само с един курс тясна ивица от не повече от 50 см.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт