Поморие- лято 2013

• 64 840
  • 650
  •   1
Отговори
# 585
Ми-ра , къде бяхте - в новия или стария град ?

# 586
Мира, други години не е така ветровито или поне не толкова дълго като сега. Наистина от почети седмица е постоянно силен вятър и червено знаме  Sad

# 587
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Моля ви,не ходете в Родос хаус.Коментирала съм,даже имам и снимков материал в по-предните страници.Ако не ги откриеш ми пиши на лични.Нито храната е храна,нито базата.

# 588
  • България
White_roses благодаря ти

# 589
Ми-ра , къде бяхте - в новия или стария град ?
В стария бяхме.

# 590
Момичета,  Simple Smile
имате ли представа, какви са бунгалата в Поморие? Далече ли са от центъра, имат ли добри условия, плажа хубав ли е, какъв е пясъка? Въобще всичко което знаете. Гледах оферти за "Мак АД Габрово" и Почивна станция" Далас"?  Peace

# 591
Момичета,  Simple Smile
имате ли представа, какви са бунгалата в Поморие? Далече ли са от центъра, имат ли добри условия, плажа хубав ли е, какъв е пясъка? Въобще всичко което знаете. Гледах оферти за "Мак АД Габрово" и Почивна станция" Далас"?  Peace

Назад в темата има мнения за бунгалата "Далас".

# 592
Момичета,  Simple Smile

Ние бяхме в Далас тази година, писала съм няколко страници назад, ако още нещо по конкретно те интересува - пиши  Wink

# 593
Искам да питам от скоро ходилите видях че има Аптека Марешки в Поморие та се чудя дали да купувам от тук лекарства или ако я има там направо от там предполагам цените са еднакви?

# 594
Искам да питам от скоро ходилите видях че има Аптека Марешки в Поморие та се чудя дали да купувам от тук лекарства или ако я има там направо от там предполагам цените са еднакви?

Има аптека Марешки в стария град, до Общината

# 595
Здравейте момичета.регистрирах се в бг мама,защото благодарение на сайта намерих най-после идеалното място за почивка  в Поморие.След дълги години лутане по Ахтопол,Царево ,Обзор в Поморие в бунгала Далас намерих това което търсих.Прекрасна станция с готин собственик,нормални цени,прекрасна храна,и най-важното ,близостта до плажа , и като общо всичко което е необходимо за една семейна почивка.Няма разкарване и мъкнене на багаж до плажа,не се притеснявам за децата,хубави и приятни бунгала и готин персонал.Обстановката е нормална.Четох по форума за бунгалата някъде едно изказване че е много шумно  и има шумни компании ,но не е така.И в момента има една силна компания от София,точно 6 бунгала ,но всичко е наред.Хората си се веселят и никой не пречи на никого.Направо рай,супер ни е готино.Най останах  изненадана като видях самият Орхан Мурад и семейството му в станцията.Точно срещу нашето бунгало.Поговорих с жена му Шенай  и тя ми каза че са в Поморие на фестивал и една седмица ще бъдат в станцията,където се чувстват прекрасно,почиват си ,ходят си на плаж,мажат се с кал,пълен релакс,даже са заангажирали за догодина пак да дойдат защото тук им е супер.Направо ударих благодарение на бг мама бингото с тези бунгала.Който отиде там няма да съжалява.Разрешиха ми да снимам Орах със жена му пред тяхното бунгало .
http://nelinda7676.snimka.bg/sea/orhan-murad-v-bungala-dalas.771529

# 596
Момичета,  Simple Smile
Само минах покрай бунгалата, не мога да кажа какво предлагат, но със сигурност са далече от центъра. Ние вървяхме бърз ход 40 минути в едната посока от ул. Йордан Йовков смяам.

# 597
В средата на септември ще бъдем за няколко дена в Поморие. Дали ще става за плаж? Резервирах в St. George. Според вас къде ще е най-удобно да ходим на плаж? Ще бъдем с кола, но ако има плаж, до който се стига пеша ще е по-добре.
Много се надявам вълната на вирусите да е преминала до тогава. Преди 2 години изкарахме някакъв ужасен летен вирус в Албена. От тогава не сме ходили на море.

# 598
Дали ще става за плаж?
И мен ме интересува, но по скоро за началното на септември  newsm78 И по-точно от гледна точка на водораслите - дали ще е пълна водата или би трябвало да се е изчистила вече  Thinking

# 599
Днес говорих с един помориец и той каза, че от сега до средата на септември водата се изчиства, времето е хубаво за плаж и е спокойно. Разбира се, че изключения има винаги, но общо взето е така.
Stryper, до плажа имаш около 7 мин.пеша. Сега са направили и една стълбичка наблизо от страната на хотела пред нарисуваните пейки, доста хора се къпят там, но не е за печене и не е за деца, в случай, че сте с такива.

Общи условия

Активация на акаунт