Поморие- лято 2013

• 64 809
  • 650
  •   1
Отговори
# 600
Благодаря ти за отговора. Ще сме с деца. 7 мин са идеално. До кой плаж се стига за толкова?

# 601
За хубавото море и водораслите - всичко зависи от времето и най - вече от вятъра- дали ще духа, в каква посока ще духа и колко силно. Понякога през септември е по- хубаво времето и морето, отколкото през август. Всичко е въпрос на късмет.

Stryper, хотелът ви е близо до Източния плаж. пресичате главната улица и все направо вървите.

# 602
Дано да е хубаво времето. Благодаря ви за отговорите.

# 603
  • В.Търново
Наши съседи се върнаха от Родос Хил и са останали доволни,били са със закуска и вечеря, стаите били прилични,храната също.

# 604
Наши съседи се върнаха от Родос Хил и са останали доволни,били са със закуска и вечеря, стаите били прилични,храната също.
Родос Хаус ли имаш предвид?

# 605
  • София
Някой знае ли какво се е случило с ресторант "Панорама"?   Rolling Eyes Много жалко, че го няма вече-обслужване, храна...всичко беше на ниво винаги.  Confused

# 606
  • В две мъжки сърца
Здравейте, ние изкарахме почивката вече и реших да оставя коментар за Семеен хотел Поли, защото лично аз не открих преди да резервирам! Никога повече няма да се върна на това ужасно място! Поредното разочарование от търгашчетата по родното черноморие!!! Мръсно, с оставено старо бельо по шкафовете, климатик, който тече върху опънатите за простор въженца и най-важното обща тераса с друга стая, което не беше споменато никъде! Като излезеш на терасата буквално все едно си в стаята на съседите! Можеш да седиш и спиш в стаята само на климатик, иначе няма усамотение, пък и как да оставиш отворено, като не познаваш другите какви са?!? В комплект с наглото поведение на собственичката, която още не разтоварили багажа и ни привика да платим, а на следващия ден направи грешката да ми направи забележка, че съм включила климатика и съм отворила терасата. Нямаше никъде кош и няколко дни преди да си тръгнем и дълго настояване от моя страна, постави. Съседите до нас се изнесоха веднага, като видяха какво е положението, а тези които останаха, се оплакваха, че им влиза в стаята (не за да сменя чаршафи или да почиства). Ние бяхме с дете и страшно уморени от дългия път, за да търсим нова стая. А и 4 август е точно разгара, въпреки, че ако бяхме отделили един ден щяхме да намерим! В Поморие си изкарахме страхотна почивка и попаднахме на много любезни хора, но никога вече в Семеен хотел Поли! Пътувахме чак от Благоевград, но май Гърция ще е предпочитаната ни дестинация за море вече!

Последна редакция: вт, 27 авг 2013, 23:09 от brambo5

# 607
Здравейте, ние изкарахме почивката вече и реших да оставя коментар за Семеен хотел Поли, защото лично аз не открих преди да резервирам! Никога повече няма да се върна на това ужасно място! Поредното разочарование от търгашчетата по родното черноморие!!! Мръсно, с оставено старо бельо по шкафовете, климатик, който тече върху опънатите за простор въженца и най-важното обща тераса с друга стая, което не беше споменато никъде! Като излезеш на терасата буквално все едно си в стаята на съседите! Можеш да седиш и спиш в стаята само на климатик, иначе няма усамотение, пък и как да оставиш отворено, като не познаваш другите какви са?!? В комплект с наглото поведение на собственичката, която още не разтоварили багажа и ни привика да платим, а на следващия ден направи грешката да ми направи забележка, че съм включила климатика и съм отворила терасата. Нямаше никъде кош и няколко дни преди да си тръгнем и дълго настояване от моя страна, постави. Съседите до нас се изнесоха веднага, като видяха какво е положението, а тези които останаха, се оплакваха, че им влиза в стаята (не за да сменя чаршафи или да почиства). Ние бяхме с дете и страшно уморени от дългия път, за да търсим нова стая. А и 4 август е точно разгара, въпреки, че ако бяхме отделили един ден щяхме да намерим! В Поморие си изкарахме страхотна почивка и попаднахме на много любезни хора, но никога вече в Семеен хотел Поли! Пътувахме чак от Благоевград, но май Гърция ще е предпочитаната ни дестинация за море вече!
трябва да се казват и кофти местата - сърдят се виждам местните, но пазарът е свободен - и ако искат повече доволни клиенти редно е да се постараят малко. все едно насила ги караш да те приемат в техния хотел, че даже и си плащаш. а има и много добри примери.

# 608

[/quote]
трябва да се казват и кофти местата - сърдят се виждам местните, но пазарът е свободен - и ако искат повече доволни клиенти редно е да се постараят малко. все едно насила ги караш да те приемат в техния хотел, че даже и си плащаш. а има и много добри примери.
[/quote]
Местните не се сърдят при основателни забележки, а при НЕ основателни такива.

# 609
  • В две мъжки сърца
[трябва да се казват и кофти местата - сърдят се виждам местните, но пазарът е свободен - и ако искат повече доволни клиенти редно е да се постараят малко. все едно насила ги караш да те приемат в техния хотел, че даже и си плащаш. а има и много добри примери.
[/quote]
Местните не се сърдят при основателни забележки, а при НЕ основателни такива.
[/quote]
Точно така се почуствах- сякаш насила ме приемат в хотела, че и си плащам. В никакъв случай не поставям всички под един знаменател, но тези, дори за огромното търпение на мъжа ми бяха нагли. В крайна сметка лятната почивката е дълго чаканият момент за релакс и удоволствие, плюс не малкото средства които вкарваш и очакваш поне човешко отношение, ако не друго! Въпреки това Поморие ми хареса!!!

# 610
  • В.Търново
Родос Хаус ли имаш предвид?

да, не знам защо съм написала хил

# 611
Ще има ли почиващи от 6-ти на бунгала Далас? Може да се видим там Rolling Eyes Току- що ми се обади собственика, че се освобождава бунгало и аз, естествено, го запазих. Не можах да надвия над ММ да пробваме на друго място и това е ooooh!

# 612

Точно така се почуствах- сякаш насила ме приемат в хотела, че и си плащам. В никакъв случай не поставям всички под един знаменател, но тези, дори за огромното търпение на мъжа ми бяха нагли. В крайна сметка лятната почивката е дълго чаканият момент за релакс и удоволствие, плюс не малкото средства които вкарваш и очакваш поне човешко отношение, ако не друго! Въпреки това Поморие ми хареса!!!

Напълно съм съгласна с теб.

Местните, или по-скоро някои от тях, трябва да си набият в главите, че пазарът се саморегулира. Ти не може да кажеш на турист, че в 2та дни, в които е дошъл, си е нацапал сам тоалетната, и че от кеф ще си купи белина, да си я мие сам. Айде малко сервиз, щото то не може за един "апартамент" с 2 стайчета, колкото само за креватите общо големи, да се вземат по 50 лв, ама хладилник, маса, йок. Щипки за простор - йок. Ау, ама крушките светели, и се хабял ток. И това за добър ден на новите туристи. Тая лампа, ако ще и цял ден да свети, колко ток може да изгори? И госпожите хазяйките трябва да се сетят, ще трябва да чистят. Просто догодина си отиваме директно в Гърция, за същите пари, къде по-добре.
Докато комбинацията наглост, простотия и алчност е водеща, нищо хубаво не може да се очаква.

# 613
  • Пловдив
Като казахте,че крушката хабяло ток се сетих майка ми кво разправяше,че преди 20-25 години ходила на квартира в Поморие някъде зад манастира сегашната ромска махала там били от предприятието.Та хазяйката им много гадна била-няма топла вода да се изкъпеш и все седели на 1 крушка-викат ай изгоряли другите как да е,е да ама не кво проверили 1 ден-другите крушки били развинтени,че да не светят просто.Оставена 1 колкото да не е без хич.
Пестелива хазяйка Simple Smile

# 614

Бях запазила от 01.09 но се отвори парашута с два дена по рано и вече съм тук в Далас до 05.09 .Ако има някакъв шанс да останем още  ще се видим със Седефка.Дано има някаква дупка ама въпрос на късмет.Времето е супер,чисто море и леки приятни вълни.

Общи условия

Активация на акаунт