Поморие- лято 2013

• 64 849
  • 650
  •   1
Отговори
# 150
dilein ще отида до там да видя, не знам кога ще е , но при първа възможност, че ми се пада малко далеч. Там има и нови и стари кооперации .... само ми напиши точно кои номер е, че на едното място пишеш 6, а после 8.

silvena83 добрич 8 е номера -собственика го бил сбъркал на обявата и в последствие се оказа че е 8 в место 6.Не се разкарвай ако нямаш път натам-на всичкото отгоре излезе ,че и асансьор нямало в този блок  Thinking Много ме е яд .Май ще търсим друго място и надали ще ни върнат капарото от 100 лв  Sick ,но да мъкна количка всеки ден по два три пъти до четвъртия етаж си е приключение...

# 151
едва ли е блок - на това място няма блокове,там има кооперации на по 2-3 етажа
Аз не знам да има кооперация /поне не в стария град/ с асансьор. Може би в някоя от новите по-големи кооперации към Крайбрежна да има......... 
Не си представяйте блок тип панелка, в Поморие има няколко такива но те са между стария и новия град и там по скоро си живеят помориици, отколкото да дават поднаем. Останалите сгради са кооперации или къщи на 2-3 етажа. Поне в стария град е така.
 dilein дай ми линк на обявата на апартамента, където си запазила ... не бързай още да се отказваш, ще направя всичко възможно да отида до там, ако не успея ще ти кажа.

# 152
едва ли е блок - на това място няма блокове,там има кооперации на по 2-3 етажа
Аз не знам да има кооперация /поне не в стария град/ с асансьор. Може би в някоя от новите по-големи кооперации към Крайбрежна да има......... 
Не си представяйте блок тип панелка, в Поморие има няколко такива но те са между стария и новия град и там по скоро си живеят помориици, отколкото да дават поднаем. Останалите сгради са кооперации или къщи на 2-3 етажа. Поне в стария град е така.
 dilein дай ми линк на обявата на апартамента, където си запазила ... не бързай още да се отказваш, ще направя всичко възможно да отида до там, ако не успея ще ти кажа.

http://pochivka.bg/o-17609-%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B0% … D1%82%D0%BE%D1%80 -абе не знам блок си изглежда като нашите в Стара Загора  Cry и е малко старичък .Благодаря ти още веднъж за помощта ,наистина ще съм ти много благодарна ако успееш да го видиш на живо  Hug А аз междувременно ще търся нещо друго  Confused

# 153
обаче аз нещо се обърках - като търся в бгмапс улица Добрич 8 ми я дава на друго място от това което е показано на картата на сайта където си резервирала ........

# 154
Момичета, имайте предвид, че на сайтовете с обяви местоположението често е неточно, понякога дори объркващо. В bgmaps са точни имената на улиците, но номерата са приблизителни. В google view също. Така, че погленете и наоколо, така да се каже "разходете се" и може да видите вашата сграда. Аз така намирах точното положение, стига да има снимка на сградата от вън. Simple Smile

# 155
Сградата е стара, но и аз мисля, че не беше панел  newsm78 Намира се малко под Интерхотела, от страната на ресторант Бял дом.

# 156
simo86, благодаря за инфото. Не бях попадала на този сайт.
Не знам колко и дали са по-ниски цените, защото не знам хотелът какви цени има. Попадах само на оферти на агенции.
Вече резервирахме там с агенция и се надявам наистина да не сме сбъркали.
Не се притеснявай, едва ли ще има някакъв проблем щом вече сте си направили резервация, остава да се насладите на заслужена почивка Simple Smile.

# 157
лелеее dilein искрено ти се извинявам, но просто исках да ти ги спестя тея пари дето си ги дала за капаро, 100 лева хич не са малко. Ако се откажеш от тази квартира поне пробвай да си ги искаш обратно тези пари .... иначе самото място не е лошо, ако и  апартамент е добре ...не знам ти ще си прецениш.
Хванах се днес и отидох да видя. Това на Добрич 8 си е чист блок, че даже и панелка.  Иначе наблизо имате плаж - точно пред комплекс при американеца е.
Прати ми на лични е-mail за да ти пратя снимките, че тук не знам как да ги кача.

# 158
Прати ми на лични е-mail за да ти пратя снимките, че тук не знам как да ги кача.
Можеш да ги качиш в www.snimka.bg  и да дадеш тук линк на албума. Така става най- лесно и бързо, защото във форумите трябва да се спазват макс.разрешените големини на снимките.

# 159
Момичета,и ние ще бъден от почиващите в Поморие ето тук http://pochivka.bg/o-19070-%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B0% … D1%81%D0%B8%D1%8F
Собственикът ми каза,че се намира на 100-150 метра от морето,зад общината,а аз тъпата забравих да попитам най-важните неща-това в стария или новия град е.По гугъл мапс не се ориентирах,но от вашите мнения останах с впечатлението че е в стария...Та това искам да попитам-в стария или новия е общината,има ли хубав плаж и реално колко е далече?Много Ви благодаря предварително  Hug Hug Hug

# 160
Дени, в стария град е. адрес не е писан, но щом е до общината супермаркета, за който пишат е Мега, сладкарницата е Захаро, близо е и до центъра, и до плажа, горе долу бих казала 500м от плажа.

# 161
  • софия
момичета помагайте, автобус или бус който тръгва от бургас до поморие къде спира? има ли спирка близо до ул. Антел Кънчев? че ще се оплета с деца и куфари  #Crazy

# 162
Благодаря Чиколинааа Hug Значи все пак май ни устройва smile3521

# 163
Здравейте момичета!

Събирам информация за Интерхотел Поморие. Интересуват ме вашите впечатления от хотела и храната. На страницата на хотела пише, че в хотела има вътрешен басейн с топла минерална вода. Моля ако някои е ходил да каже водата наистина ли е топла и става ли за плуване.
Хубаво Лято!

# 164
Басейнът е с морска вода, а не минерална. И съответно няма как да е топла.

Общи условия

Активация на акаунт