Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 7

• 37 696
  • 730
  •   1
Отговори
# 90
Марко може да се възприема и като съвсем нормално българско име от Крали Марко .

# 91
А, де, и аз се зачудих какво му е на Марко Simple Smile

# 92
  • Сопот, Пловдив
Аз и на Даная се чудя какво му е.  Simple Smile

# 93
На мен Даная никога не ми е харесвало като име .

# 94
На мен Даная никога не ми е харесвало като име .

На мен също...  Rolling Eyes

# 95
  • Финландия
Аз да ис задам последния въпрос за финладнско име и няма повече  Mr. Green , а именно за женското Aino, как по-точно трябва да се прознесе и към кои имена спада - по-съвременните, или е по-остаряло?
Аino е старо финландско име, което сега е много модерно. За 2011 година е било петото подрет име, което са давали на момиченца (след Sofia, Venla, Emma, Ааdа- веднага е Аino). Ударението е на A). Много красиво име.

3а Айно се говори в епоса на Калевала. Там Аino е красива, стройна, крехка и добра девойка. Около мен има няколко дечица с име Аino- всички са невероятно нежнички дечица.

# 96
  • Сопот, Пловдив
Мен пък ми е любимо Даная.  Mr. Green

Viiviia, мерси пак за подробното инфо, и аз много го харесвам това име. Чудя се дали има нещо общо с испанското Айноа, което също ми е любимо, но едва ли.  Grinning

# 97
  • Пловдив
А, де, и аз се зачудих какво му е на Марко Simple Smile

За мен Марко е име на магаре  Embarassed
Както например Шаро е за куче.  Laughing

# 98
А според мене Марко си е хубаво име и бих го предпочел пред Марк

# 99
  • Ямбол
Хранимир
Османиера
Васиана

# 100
И аз не харесвам Даная. 
А Марко го харесвам много, но като българското Марко, не италианското. Звучи ми много хубаво, Марко Тотев например, Марко Иванов. Много е симпатично.
С магарета аз свързвам Мая и Севда.И двете имена много ги харесвам, но така се казваха магаретата на баба ми и дядо ми  Laughing

Онзи ден пред лекарски кабинет чух името Давидио.

# 101
Бърз преглед на малки кандидати за местни ОДЗ-та:
Айя /как ще се изписва на латиница?/
Дория
Ралина-Виа
Стелан
Стелена
Ивена
Алеана
Ивора
Мериан
Алексияна
Летисиа
Живомир
Всички са със съвсем нашенски фамилии.
И няколко имена, които не са странни, но за мен е странно, че малки деца ги носят - Евгени, Коста, Благовест Mr. Green

Даная не ми харесва, не ми е странно, но го намирам за много тромаво име.

# 102
  • Сопот, Пловдив
Ралина-Виа я познавам задочно, и тя, и майка й са много готини.  Grinning

# 103
  • Пловдив
От днес съм в една комисия по контрол на имената на децата, които са се явявали на матури и външно оценяване 7-ми клас. Днес проверявахме имената на седмокласниците по литература. Ако знаете какви находища има там, лошото е, че след 6-часово четене на имена вече не ги помня. За утре си обещах да си взема листче и да записвам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Имам спомен за

Каля Федя (Федя предполагам е бащино)
Рамо (с български бащино и фамилия)
Елен (момче)

и ... напълно съм блокирала, утре повече Simple Smile

# 104
  • Телиш/Плевен
Това ми напомня пък за актрисата Елен Колева... Не знам, на мен и за момче, и за момиче ми звучи странно. newsm78 Свикнала съм да го свързвам само с  smile3536 Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт