Звездни компромати - 172 част

• 47 706
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Не е ли млад все още за футбол? newsm78
Уф,гадно ми стана и на мен.Много рано се пенсионират.Зидан на колко е?Май е по-дъртичък.

# 106
Уф,гадно ми стана и на мен.Много рано се пенсионират.Зидан на колко е?Май е по-дъртичък.

На 2 май навърши 38 години Бекъм.

# 107
# 108
Тихо, че сега ще ни надушат македонците и ще ни опровергаят. Joy

Мерси за новата тема.  bouquet

# 109
На 38 е.
Зидан е на 40.
Общо взето минат ли 35 и..Някои преминават в по-малки и неизвестни отбори, където слагат край на кариерата си, други предпочитат да се откажат до като са на върха.
Примерно наш Бербатов е на 32.. Още 2-3 години ще го гледаме и после или ще спре или ще отиде в някое малко отборче и ще си рита за кеф.

# 110
  • Cyprus, Пловдив

Леле, колко огромни изглеждат тези обувки  #Crazy Laughing

# 111
А колко Фотошоп има..
На последната снимка краката и са нереални. На тази с "огромните обувки" също. Tired

# 112
  • Sofia
това точково ансамбълче като пижамка е...и как се е стегнала на шезлонга,жилите на врата са и много напрегнати,не се е отпуснала

# 113
това точково ансамбълче като пижамка е...и как се е стегнала на шезлонга,жилите на врата са и много напрегнати,не се е отпуснала

Точките ли са на мода??

# 114
Някога футболистите, мисля, доста по- рано прекратяваха даже, сега бая дърти - на 38г.

# 115
  • София

Точките ли са на мода??

За мен точките винаги са на мода. Обожавам точки - всякакви Simple Smile Сигурно не те интересува, ама аз да си кажа Simple Smile Simple Smile
Но това сетче нейното не ми харесва. А пък розово-цикламените обувки на оранжево - червения бански...  newsm78 не ми се връзва изобщо.

Нещо по повод Мария :

тук

# 116
Явно 70 000 души, които са ѝ харесали профила ги интересуват фотосесиите ѝ, не са малко. Всъщност смятам, че последните 3 кръга са една и съща фотосесия, просто на час по лъжичка ги пуска, да излгеждат повече и явно работи.

# 117
# 118
# 119
Шарън Стоун колко деца има и нейни рождени ли са newsm78

Общи условия

Активация на акаунт