Коктейли с ягоди и леглотръс - гаранция за двучертичков майски дъжд - 135

• 24 991
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
Рева като магаре, бях го отписала съвсем положението , пък то си расте милото. Сега какво да правя с това зацапване  Tired. Вдигнах дозата на но шпато  newsm78

beta HCG ( серум )   
93.99 mIU/mL   виж забележка

# 46
  • София
Браво, Прахи!   hug   Кажи каква е рецептата с ягодите?  Mr. Green

# 47
Ми ягодите ги купувам по 2-3 кг и ги консумирам във всякакъв вид, сурови, кексове,пайове,  прясно сладко....бе според мен не случайно ги наричат плода на плодородието  Wink има нещо вълшебничко в тях, поне според мен. Сега със свито сърчице ще си кажа, че ако туй дете се окаже такъв юнак и. Борец, ще се роди, точно или около рожденният ден на мъжа ми 24 януари.  Praynig Praynig 

# 48
Добро утро ,
РЕйни честита рожба , да ви е зива и здрава , безкрайно да ви радва. Бързо възстановяване на теб и много цунки от нас   Hug  bouquet
Прахи всичко ще е наред , вярвай в това , нека си расте малкото човече, а за зацапването , не мога да те посъветвам нищо , но много те гушвам  Hug
Кашмирче и теб  Hug
Тоничка
я чакаме да дойде да се похвали , че док си е променила мнението и да се похвали , ако не чакам с нея до другата седмица  Peace

# 49
Прахче, никога не отписвай положението!  Naughty Браво! Нека да си расте малкото нещо до термин!  Hug Каква забележка има та пише: виж забележката?
Кашмир, съжалявам за цъфтежа, толкова разчитах на приятна изненада!  Tired Но нищо... радвам се, че си спокойна и дет се вика: другия месец по-успешен! Прегръщам те!  Hug

# 50
Тоя път е празно там полето, преди пишеше/преди два дни/, да се повтори изследването, сега нищо не пише.

# 51
  • Sydney
Звезден^Прах нещо Прогестерон? стискам палци вс да е наред  Hug

Последна редакция: чт, 16 май 2013, 13:19 от benitabeni

# 52
Прашулино, подозирам още една Желязка  Joy

# 53
Прахче Praynig Praynig  Praynig.Питай док да ти каже какво да правиш.Пиеш ли утрогестан?

# 54
Пия- да . Аз имам подозрение, че е точно от него, защото почнах да го слагам вагинално и май съвпадна къвренето. Сега пак минавам на вариант само перорално и съм на максимална доза 3x2,  доктора каза, че ако имам болки или кървене да включа дуфастон, сега му звъня, ама никакъв го няма , не ми вдига  Tired Tired Как да го пия този дуфастон, казва ли ти някой. На ин витрото го пиех 2 х 1, ама знам ли, тогава пък слагах вагинално утрогестана  ooooh! newsm78

# 55
Добро утро.
ПрахиPraynig Praynig Praynig
Ант, леко раждане. Малко е останало. Hug Hug

# 56
Рейни, честито дъщеричка! Нека Ирен расте здрава и щастлива ! Чакаме те с разказ и снимкииии  Heart Eyes Hug

Прахче, пу-пу-пу...МНого хубаво, че расте...Тъкмо да кажа да звъннеш и на док, ама виждам, че си писала, че не отговаря...Дано скоро се чуете и най-важното да спре зацапването  Hug

Ант, леко раждане и най-сладката среща с малката мравчица  Heart Eyes !

# 57
Прахи, стискаме палци всичко да е наред... нека расте, само така   Hug

# 58
  • Варна
Добро утро, момичета   bouquet

[b]Рейни[/b], Честитоооо ! Нека малката Ирен бъде много здрава, щастлива и много красива ! Нека бъде вашата гордост, мамче ! Бързо и леко възстановяване ти пожелавам, и те чакаме с разказ   bouquet

Прахче, много ме радва резултата ти  Hug Дано спре зацапването Praynig Почивай си  Peace

Хубав ден на всички  Hug
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 59
  • София
Добро утро.
Прахи, много се моля за теб, да знаеш!  Praynig
Аз да докладвам след ЖК. 1,5 КГ. нагоре, общо 2,5 досега. Мериха някакви размери на корема и слушахме пулса на бебчо с някакъв апарат с нещо като слушалка. Взех си и малко болничен, та ще си почивам до 27 май. Не ми дадоха обаче направления за изследвания. Казаха другия път, т.е. 22 седмица. Притеснявам се за антителата. Понеже док каза сега. Ще му звъня по-късно и ако трябва ще си ги плащам.

Общи условия

Активация на акаунт