Коктейли с ягоди и леглотръс - гаранция за двучертичков майски дъжд - 135

• 24 393
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
Мойто половин току-що се прибра от работа ooooh! Много работен съм го избрала, ама нека събира пари за детска стая Mr. Green

Една мечта, всяка една ще има своето чудо, не се съмнявай в това Crazy

Аз пожелавам лека нощ и изчезвам да храня мъжо и евентуално вече да се трупясам, че умирам за сън Mr. Green

# 721
Лека нощ, Кенгурини  Mr. Green  Hug
Прашулино, ще ти изтупам прахта  Twisted Evil Какви симптоми, чакай има време, после ще те питам дали искаш още симптоми  Mr. Green
Една мечта, съжалявам  Sad   Hug
Честито зъбче на малката мецанка   Heart Eyes
Лека, шушки  Mr. Green

# 722
Мецанке честито първо зъбче на малкото мецанче!
Една мечта съжалявам за това което ти се случва!  Sad  Hug
Лека нощ !

# 723
...що не ми ставала роклята...току що го осъзнах...ми аз ставам в 4 и ровя в хладилника като мечка стръвница  hahaha ама седя и се жалвам пред хората  ooooh!

Зузке, Лилка  и всички останали, които проявиха желание , позволявам да бъда изтупана  Mr. Green  ама пусти страх...все ше си измисля кое да не е наред , имам голяма фантазия  Tired...и опит. Сега като видяхме точката лкаря ми подскачаше, вълуваше, гледаш ме в очите и вика, да знаеш , че е чудо това дете....а аз седя като темерут и не мога да му се зарадвам, само си мисля разни глупости и му викам, че ще е чудо , като го взема в ръцете си . Като Тома неверни съм....ама стигам съм се жалвала, ще поживеем ще видим какво ще стане  Praynig

Меце вече малкото меченце е зъбато,а ?.....ще хапе  Crazy Crazy   Братовчед ми , като му пораснаха предните зъби, хапеше всичко. Веднъж майка му се беше надупила на печката.....познайте какво стана....и толкова силно я ухапа по д-то, че синьо- лилаво беше дълго след това  Laughing Laughing Честито зъбче на Емка

Една Мечта най вероятно правиш химическа, бебенцето е спряло да се развива....имам 5-6 такива, при всички се изчистих сама и кървенето не беше по- различно от цикъл....дори беше по кратко. Пусни за всеки случай пак чхг, защото не е тръгнало да пада....не се знае, какво се случва още, но щом си тръгнала да кървиш, най вероятно всичко ще приключи и без външна намеса. Пиеш ли някакви хапчета?

Зузи, стиснала съм палчета  Praynig

Последна редакция: пт, 24 май 2013, 08:36 от Звезден^Прах

# 724
  • София
Прахи, колко добре те разбирам. И аз на моменти се чувствам по същия начин...
След химическата си знаех, че забременея ли пак, никога няма да мога да се зарадвам пълноценно и все ще ми е свито сърцето! Ами- така е! Колкото и да се опитвам да не ги мисля, доста често не ми се получава... Confused Все мисля какво може да се обърка, дали беб е добре и така...
Извинете за негативния пост. Добре че ще си остане в старата тема.
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!

И честито зъбче на малката ЕмаHeart Eyes

# 725
Добро утро ,
няма какво да кажа че не съм наваксала , обаче днес съм ранобудна , сама и имам време за форума , така че ей сега ще наваксам

# 726
  • Германия
добро утро,
Честит Празник !
Прахче: и аз ще се наредя на опапката, за да те наритаме  Joy
Една мечта: много криво ми стана, като прочетох какво преживяваш. Горе главата!

лек ден търча на работа

# 727

Допълвам се вече ,
Веси , ама кога станаха 19 г.с. Наближава втората ти ФМ и чак и аз се вълнувам , а моята е толкова далечееее, ще чакаме хубавите новини с нетърпение  Hug
Прахи не се шашкай за симптоми , и Тони нямаше грам , а пупата й расте ли расте , въпреки че аз не съм я видяла  Blush
За колана на колата, аз си го слагам все още , ама не ми и пречи де, моя корем още го няма  Tired
Тони хубави са ти резултатите от БХС , аз пък шматката защо не си ги снимах сега се чудя , а направо ги занесох на док  newsm78
Сандре пътувай си спокойно , аз на следващия ден , след като видях първата бледа чертичка и пътувах до Пловдив да водя мама по лекари и цял ден обикаляне и шофиране .
Мецани честито първо зъбче Simple Smile
Още исках да пиша , ама си имам и аз една ранобудна съседка която ме видяла на терасата и идва сега да си пием фрапето заедно. Ще чакам новата тема , щом е готова.
И да питам , някой да ми даде съвет как да си върна стария апетит, ям само ягоди и череши и краставици и още кг съм отслабнала , ММ се притеснява, аз не ама трябва да си имам по -разнообразно меню. Обаче видя или подуша храна и съм ей така  Sick не повръщам , но имам позиви за това и е много гадно  Tired
И малко прзшец
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 728
Добро утро!  Mr. Green

Честит празник на всички!   bouquet

Цяла нощ се врътках..сънувах мравки  Sick..лазиха ме  Joy

Прахи, просто спри да мислиш, мила, не мисли за седмици, химически, ама ще стане ли, няма ли да стане. Знам какво ще ми кажеш..че е трудно.. да, трудно е, но пък аз ще ти напомня какви чудеса може да направи човешката психика.  Mr. Green Ето аз какво правя..утре съм на преглед,един от двата най-страшни в моя случай, но не го мисля, просто си казвам, че утре пред кабинета ще му треперя, ако ми се трепери и толкова, не мога нищо да променя, правя всичко по силите си и толкова. Така не се измъчвам с мислене, страх, въртене по цели нощи и т.н. Така ни било писано, но ние ще минем през това  Mr. Green

Ей, т'ва мойто пак на работа днес, много работно  Crossing Arms Аз пък ще се търкалям цял ден, освен ако в мен не надделее някакво желание за чистене  Joy

# 729
Добро утро!  bouquet
Прахи, ставането в 4 и ровенето в хладилника, не е ли симптом? hahaha hahaha
Честито зъбче на Ема! Hug А Меци да внимава да не я хапят! Joy Joy
Веси, разбирам те, ами аз какво да кажа.... Sad Майката винаги ще се притеснява, мисля си че пак ако забременея първо ще ме е страх най-вече до края на 3-ти месец, после пак за нещо ще се притеснявам. Ти се успокой мила, няма за какво да се тревожиш, айве вече половината мина, още толкова остава! Hug
Днес имам много работа, на обяд ще се прибера за малко, колкото да се разпиша в новата тема и после пак съм на работа, а вечерта при свеки.

# 730
  • Северозапада
Цяла нощ се врътках..сънувах мравки  Sick..лазиха ме  Joy
Чух нещо за мравки и веднага долазвам  Mr. Green
Честит празник! С пожелание писмеността ни да преодолее тази криза на латинизация и маймунизация сред младите!
Честито първо зъбче на Ема tooth
А за мисленето, няма как. Всички тук сме преминали през някакви трудности преди да забременеем, някои повече други по-малко. Ще е странно, ако нямаме такива страхове. Важно е да си наложиш да мислиш положително  Peace
Да кажа, че аз за последно шофирах във вторник  Mr. Green 39 г.с. Не ме е страх да ползвам колата.
За колана, аз си го слагам, само горната част. Отначало си го слагах нормално, сигурно чак към 3-4-ти месец започнах да го усещам неприятно и да ползвам само горното. Има и едни приспособления за бременни, които държат долния колан под корема.
Хубав ден  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 731
  • София
Пепи, наистина лети времето. За БХС щом док ти е казал, че всичко е наред, значи е.
Аз гледам, че повечето момичета имат по-хубави резултати от моите, но не направих втрия. Дано съм решила правилно... Confused А иначе втората ФМ ми е в понеделник. Вече нямам търпение.
Дани, няма какво да кажа, само  Hug
Ант, как слагаш само горната част? Долната къде отива?

Айде и от мен:  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 732
  • Северозапада
Закопчавам колана преди да седна. Като седна долната я намествам зад гърба (да не седя на нея, защото ми казаха, че може да се повредят датчиците на еърбег-а), а горната я премятам през главата и едната ръка.
И аз не съм правила втори БХС, само ФМ

# 733
Хайде, спам групата да идва, че новата тема чака и е нетърпелива  Mr. Green

# 734
Честит празник моичета!

Стискам палци за всички ви!

Мравче, леко раждане ти желая!

Прахи, отпусни си душата! Каквото има да става, то ще си стане.Радвай си се на момента.

Зузке, стискам палци за утре!

Общи условия

Активация на акаунт