Коктейли с ягоди и леглотръс - гаранция за двучертичков майски дъжд - 135

• 24 386
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
да извинявам се. не съм свикнала да пиша на бг
светилата са др. максим яков и д-р георгиев аг
проблема е, че ЧХГ трябва да се удвояват на всеки 48-72ч,а при мен
18.05- 200
20.05- 334
22.05- 395

# 706
ох,мамо  ooooh! Г-р Георгиев може да е много добър, но в изражданията, следващият път внимавай къде ходиш, казвам ти го от опит. Относно ЧХГ, последният резултат не е добър. Може да повториш изследването все пак и да отидеш на още един преглед. Съжалявам, че преживяваш това, знам как се чувстваш.  Hug

# 707
zuzi_79  Благодаря ти за подкрепата
Мисля в понеделник да пусна пак кръвен тест и незнам после къде да отида.
Ако си от Варна и също си преживяла подобни проблеми, моля те ако можеш да ме насочиш към добар лекар с добра апаратура.
От няколко дни само чета в интернет и най-вече се притеснявам да не е извънматочна и да ми се спука тръбата докато ме гледат и не могат да намерят къде е плода - от днес кървя леко понякога розово, другия път кафяво, а за болки или ме боли от ляво горе към яичника / по-скоро тъпа болка/ или централно ниско долу прорязваща болка

# 708
Ще ти пиша на лични, за да не товарим темата

# 709
Благодаря, с риск да прозвучи супер глупаво. Наистина не съм ползвала този форум и незнам къде ще ми излезе,че ми пишеш на лични. На известия ли ще ми излезе нещо. Още изведнъж се извинявам за глупавия въпрос

# 710
Оправих се  Grinning като индианец с пишеща машина съм

# 711
Прахче, щях да идвам да те наритам, но забравих, моля да ме извиниш Joy Що ревеш за симптоми, чедо? Всичко си е наред и бебето си расте, остави го на мира. Казах ти, че в моите теми ще бременееш и точка  Mr. Green Изобщо не съди за кухи яйца и тем подобни, това че нямаш симптоми не говори изобщо за такова нещо и ти го знаеш много добре. Спри да се психираш, дай го по-лежерно, виж аз к'ъв съм темерут с дебела кожа Mr. Green

Мецке, и тук честито ви озъбване  Laughing Хубаво да папка Ема с малките зъбки и да не се инати с лъжицата  Mr. Green

Нова тема утре рано по росата...или когато стана Joy

# 712
  • София
В отчетната повръщат, тръшкат се , умират, пък аз.....дано не е кухо яйце, сега това ми се върти или да е спряло да се развива.

А шамари,кухо яйце.Аз при моето кухо яйце имах кървене.Изби с от главата извънматочна сега друго 20.

Стига с този страх от шофиране и возене при бременност.

Peace и слагай колан Peace
А не  Naughty бременните са освободени от колан.Аз лично съм без колан от поне месец и повече.
Аз не казвам,че не са освободени от колан, казвам че е добре да се слага колан и това е така,ето и малко мат'риал:
http://www.myfelicitas.com/parent/za-ochakvashti-bebe-bremennost … bremenna-v-kolata
пък който иска да слага,който не иска да не.

# 713
Зуз, викаш ли спамърките  Mr. Green

# 714
че спамете, бре, тя темата е готова, няма да ме уплашите  Joy

# 715
  • София
Зузе тУРни молим те на първа страница правилата,които обясняват що е тва спам във форума и какви мерки трябва да се приемат от потребителите пишещи в темата , че аз например не знам какви са ви изискванията и може някой да се ядоса на нещо,което пиша.

# 716
Зузанке, чакам темичката с нетърпение!  bouquet А ако се успиш утре не се коси, ще чакаме като станеш! Mr. Green

Една мечта, съжалявам за лошия развой на събитията при теб! Cry Гледай напред, и аз преживях аборт преди 2 месеца,но в 12-та седмица, вече си постъпих на краката! Hug

# 717
Магнитче, единственото правило е да не се прекалява със спама, няма друго  Mr. Green ... не може без него

# 718
Магнитче, единственото правило е да не се прекалява със спама, няма друго  Mr. Green ... не може без него

Peace Иначе от време на време може  Joy за профилактика! hahaha hahaha
И за да съм потемата, кой не чака скоро? Чакам и стискам на нуждаещите се! Малии, пак ме удря нещо хормона май. Laughing А съм и в цикъл. Mr. Green

# 719
Благодаря на всички. Дай боже един ден имената на всички ни да са на първата страница

Общи условия

Активация на акаунт