Коктейли с ягоди и леглотръс - гаранция за двучертичков майски дъжд - 135

• 24 389
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Дани - благодаря ти за куража, но аз си усещам на къде бият нещата, шансът за грешка е някъде под 1%

# 676
Моите резултати от днешните изследвания излязоха. Всичко в норма. Даже СУЕ-то, което очаквах да е завишено си е в норма. ТСХ ми е 1,02,  a ФТ4- 13,43. Доволна съм  Simple Smile

# 677
Тони, браво за резултатите! Hug

# 678
Изпуснах цяла тема и то каква, само с прекрасни новини .
Гушвам ви всички и се връщам да ви чета.
Сандре много се зарадвах за теб  Hug
После ще добавям , като се информирам подобно  Crazy
и от мен малко син прашец
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 679
Суити не бързай да се отчайваш, аз също имам ПМС...
Тони браво за резулататите ...И аз трябва да пускам ТСХ но ще е най вероятно в понеделник или вторник.
Пепи радвам се ча наминащ

Очертава ми се утре да пътувам и аз да карам, нали няма да има проблем?

# 680
Сандре не мисля, че ще имаш проблем с карането стига да не се преумориш нещо. Ако обаче пътят е лош, с дупки, подскачания, и много ще друса, помисли добре преди да тръгнеш. То може би и аз съм прекалено предпазлива по принцип, но все пак.  Hug

# 681
а защо да не караш  newsm78
аз с кьопавия си крак си шофирам без проблеми, та ти  Thinking

е спокойно де. ембриона няма да изпадне в някоя дупка.

# 682
  • В сърцето на любимия човек
Сандре - не се възприемай като болна и не подхождай към всичко с нагласата, че може да ти навреди. Реално към този момент можеше още да не знаеш, че си бременна, нали  Wink Така че - наслаждавай се на живота, като избягваш откровено вредните фактори - тютюнопушене, алкохол и т.н. Ако не се чувстваш добре е друго, но в противен случай рискуваш да подскачаш като наплашен заек от всяко изпито кафе с мисълта "ами дали не съм навредила на бебето".
Това е мое лично мнение, все пак ти си преценяваш  Hug

# 683
  • София

Стига с този страх от шофиране и возене при бременност. В 5тата седмица ходих на море в Гърция и минахме 1300 км. Чувствах се прекрасно... стига да няма кървене можеш да не се чувстваш "болна" и да си правиш всичко както преди  Peace

# 684
а аз в четвърта три седмици на море.
ембриона оживя и сега кърти върху мен  hahaha

рейни, ти па си другатата крайност- щеше нащта да ходи на ски солидно дундеста  Naughty

# 685
  • София

Стига с този страх от шофиране и возене при бременност.

Peace и слагай колан Peace

# 686
Аз пък грам симптом нямам за бременност/че и мозъка ми няма такава настройка/, което най много ме плаши. Вчера сутринта ми беше разбъркан стомаха, ама това беше....нищо друго при мен  Tired Tired  Което ме плаши. В отчетната повръщат, тръшкат се , умират, пък аз.....дано не е кухо яйце, сега това ми се върти или да е спряло да се развива.

# 687
  • София

ауууууууу и кат' нямаш симптоми квооооо?
Радвай се, Прахи не се притеснявай!!!

Сигме, е сега  Blush то ските не пречат.... hahaha

# 688
  • В сърцето на любимия човек
Прашулино - я стига мисли глупости  Naughty

# 689
прашулино, аз за това не съм ходила по отчетните. там от осма седмица се купуваха колички и комплекти за изписване ooooh! а колко досадни ми бяха разговорите за фетални морфологии.
аз никога не съм имала никакви симптоми. единствено липса на цикъл.

Общи условия

Активация на акаунт