Коктейли с ягоди и леглотръс - гаранция за двучертичков майски дъжд - 135

• 24 395
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
В отчетната повръщат, тръшкат се , умират, пък аз.....дано не е кухо яйце, сега това ми се върти или да е спряло да се развива.

А шамари,кухо яйце.Аз при моето кухо яйце имах кървене.Изби с от главата извънматочна сега друго 20.

Стига с този страх от шофиране и возене при бременност.

Peace и слагай колан Peace
А не  Naughty бременните са освободени от колан.Аз лично съм без колан от поне месец и повече.

# 691
  • София
В закона няма такова нещо, че бременните са освободени от колан. Даже коланът е препоръчителен и много по-надежден при евентуално произшествие.

# 692
А не съм съгласна, лично полицай ми го каза т.е не на мен бяхме с кумицата ми на двете .Видя я с голямия корем да слага колана и й маха нещо ,дойде при нас чудехме се какво сме направили, а той "не слагай колан" при което тя " да не ме глобят" ,а той "не няма освободени сте бременните от колан".

# 693
за големият корем, да.
ама за жена която току що е видяла положителен тест за бременост по добре да минава междуградски разстояния с колан.

# 694
Моме, това ви е първа контролна СГ, нали?
Да, Кенги, първа след хаповете. Иначе общо трета. ММ тъкмо ми разказваше вчера за "тъмната стаичка"  Mr. Green
Пънчита, и аз мисля така. Хм, на практика може да издишаме, но на теория сме много солидно подковани с теб  Mr. Green Hug

# 695
На мен, когато бях бременна и вече някакси ми личеше на прилепналите блузки ( бях със залепнал корем за гърба преди това, което за съжаление след Лукрина не е така, даже мога да кажа, че като хапна и то не много и пия повече вода имам корем като на Тони, когато беше качила тук една снимка с новия си розов панталон ) ми каза лекарката да не слагам колан, защото например, ако се набият малко по рязко спирачки, коланът се стяга и може да доведе до спазми. Аз си бях и проблемна де и може би заради това ми го е казала. Аз пък си слагах колан, но го държах с ръка малко изтегнат там където минава през корема. Не знам дали ме разбрахте, че нещо днес аз себе си не рабирам, ама ....

Нещо пак ме наболват бъбреците и се чудя дали не е свързано с предстоящият утре или вдруги ден цикъл, защото и предния месец беше така, само, че тогава ме болеше мноого, а сега съвсем слабо. Да уточна, че на изследванията излезе, че нямам никакви инфекции.

# 696
Аз съм си закопчала колана и си го слагам само от горе, а на корема не слагам  Peace Но мисля, че с документ от док., потвърждаващ бременността, колан може да не слагаш. Знам го от кукаджия  Mr. Green Но все пак си е наистина по-безопасно  Wink

Прахче, и аз се вайках че нямам симптоми, пък то било хубаво  Peace

Пък аз съм на мнение, че всеки трябва да прави това, което го кара да се чувства спокоен. Ако това значи да не пътува- не пътува, да не пие кафе- не пие  Wink

Скрит текст:
Имам резултати от БХС
Май са ОК
http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/jdv1369319228o.PNG

# 697
  • В градината...
ЗДвП, Чл. 137а. (Нов - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) (1) Водачите и пътниците в моторни превозни средства от категории M1, M2, M3 и N1, N2 и N3, когато са в движение, използват обезопасителните колани, с които моторните превозни средства са оборудвани.
(2) Могат да не използват обезопасителни колани:
1. бременните жени.....

И какво като законът позволява, дайте си рискувайте живота  Naughty

# 698
ЗДвП, Чл. 137а. (Нов - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) (1) Водачите и пътниците в моторни превозни средства от категории M1, M2, M3 и N1, N2 и N3, когато са в движение, използват обезопасителните колани, с които моторните превозни средства са оборудвани.
(2) Могат да не използват обезопасителни колани:
1. бременните жени.....

И какво като законът позволява, дайте си рискувайте живота  Naughty

Е ,Перу да не дава  Господ пък наистина че е позволено е друго.Сега знам и члена вече Peace мерси.

# 699
  • София

Както е написала Перу- има го в закона. Аз слагах колан, докато беба не започна да му се муси и да ми пречи, т.е. 8ми месец към края (шофирах до края на 9тия, дори щях да пробвам на подготвителните контракции, ама се спрях, че е опасно  Mr. Green).

Тоничка, моето БХС беше почти 1:1 с твоето... да знаеш - идиални резултати  Mr. Green

# 700
  • В къщурката на хълма на феите
минавам просто да се похваля, че Ема вече има зъбче Blush Heart Eyes Heart Eyes

# 701
Здравейте,
МОЛЯ за вашата помощ. някой от по-старите може да ме помни,защото бебепражим от 9 мес
последна засечена овулация 28,29 Април с тестове.
в петък 17.05 направих тест суър чек и излязоха 2 4ери едната по-слаба
в събота сутрин кръвен и резултат 200- бях на седмото небе, но още субота на обед прокарвих сувсем леко отидох на лекар- каза, 4е ж матката няма сак само удебелена лигавица и ми изписа дуфастон и да почивам... понеделник нов кръвен тест 334 и спрях кървенето бях най-щастливата, но реших и ж сряда да направя кръвен за всеки случай и 395 Sad плаках цял ден. отидох уж при най-голямото светило и той сужсем спокоино каза да е аборт и няма да запазя плода. отидох при друг добар доктор при който цяла варна ражда и той потварди, каза да спирам дуфастона и да се моля да се изчистя от самосебе си ина4е аборт трябжа да се прави. от днес имам леко карвене, но леко, а той каза че за да се изчистя трябва да е обилно. това било химическа бременност. МОЛЯ ви кавете някой преживявал ли е това и как се разви за вас..... а толкова исках беб4е
на всичкото отгоре никой не казва дали не е извънматочна,защото не се виждало....

# 702
Много ви благодаря за съветите и аз не смятам да се държа като болна.
Но реших да попитам от предпазливост.
Пътя си е добре само дето има много завои, най много да ми стане лошо.

# 703
  • Варна
Цитат
Естелка а мен ще ме приемете ли на Варненска срещичка, да подпомогна Зузка в ръсенето на прашец

С удоволствие,ама никой не откликна Whistling

# 704
Една Мечта, честно казано щях да подмина поста ти, защото така написан е труден за четене. Виждам, че си от Варна, кой за Бога е тоз доктор, при който всички раждат, а се е изказал толкова ТЪПО и супер некомпетентно? Аз имам 4 аборта зад гърба си,затова си позволявам да споделя за кво иде реч...Първо, тоз компетентния трябваше да ти каже, че с ЧХГ 300-400 няма как да се види нещо в матката, щото се вижда при стойности, близки до 1000. Второ, с това ЧХГ и в тези седмици трябва да си луда, за да отидеш на кюретаж, ще се изчистиш сама. И трето, тоз е абсолютен идиот, поради простата причина, че ти обяснява как трябва аджеба да кървиш обилно, за да се изчистиш ooooh! Няма такова нещо, може да кървиш по-слабо от цикъл. Айде сега се успокой, защото няма място за паника, такива неща се случват всеки ден..за съжаление.

Общи условия

Активация на акаунт