Коктейли с ягоди и леглотръс - гаранция за двучертичков майски дъжд - 135

• 24 991
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
  • Gone with the wind
Понеже аз подхванах темата да кажа - никога, никога, никога не съм имала предвид някой да не пише или нещо от сорта. Просто на моменти имам чувството, че се прекалява. Мисля, че момичетата в темата не ги вълнува толкова  дали ще отида на ФМ в 20 седмица или в 20 седмица и 5 дни /седмиците и изследването са избрани произволно - моля яко има някой към 20тата седмица да не реши, че говоря за него/, а ги вълнува какви са резултатите от ФМ  Rolling Eyes.  

Хъ, точно защото преди години се стигна до такова разделение /за което просто споделих колко ме е наранило, но както и да е/реших да изкажа мнението си за прекаляването  

# 211
Моме, Чери според мен е видяла положителен О тест.  А ако бъркам, ще ударя дупето в тавана от кеф   Flutter

# 212
  • София
Лил, до 13-та и 6 дни е срокът. Размер на бебчето до дупето (CRL) от 41 до 79 мм. 
На Чери тестът е за О., но се надявам скоро и с друг да е похвали.  Praynig

# 213
Ох, айде малко спам по случай развилата се тема
съжалявам ако е неуместно  Blush
Скрит текст:
Кучо, моя грешка. Аз питах за ФМ май на грешното място  Crazy

Прахче, и аз все се тревожех, че нищо ми няма и все питах, защо не ме боли, защо ме боде, защо гърдите ми не едреят  Crazy ... пък ей ме на . Споко. Банкет ще правиш  Peace

ЖК си е яката работа със супер емоции... ама от неприятните  ooooh! Даже ми казаха / ако се следиш и на друго място де/, записваш се в някоя затънтена болница. Винаги има направления и лимит и док. има не 500 бременни, а 50. Има логика  Rolling Eyes
Весе, пък ей тая твоя информация супер ме окуражи  Wink
Пък сега отивам на свиждане на вчера роденото бебе и съм ей така newsm68
До като се върна искам отчет от Кашмирчето и Феичката.

# 214
  • София
Ей ме.  Mr. Green

Повисяхме си малко в Малинов, но пък бяха много любезни. Прегледа ме д-р Калчев, млад и готин лекар. Хареса ми яйчниците и матката.  bowuu Показа ми яйчниците и "точките" по тях. Ем, нищо не видях.  hahaha Матката си я видях и си ми хареса.  Mr. Green Имало добър яйчников резерв, лигавицата на матката била ок. Имало леко съмнение за поликистоза,  Rolling Eyes но ако  хормоните са ОК, го забравяме (така каза).  Whistling Утре или в понеделник, ще ми се обадят да кажат как си ми хормоните и на ММ спермограмата.  Peace

Феичка,
ти си!  Hug

# 215
  • Лондон/Пловдив
Докато видя да отговоря на Момето сте го направили , ама на пожар прелетях от работа до училището детето ми не можело да диша . След малко ще го видят докторите , стиснете едни палчета  . Мислим нещо алергично ще да е ..... .
Прахи значи ще си на тръни до четвъртък и ние с теб. Добре да те питам разбра ли защо преди все химически  .  newsm78

# 216
  • Gone with the wind
Чери, стискам до посиняване за детенце. Дано не е нещо сериозно

# 217
Чери, стискаме палци мила

То не е ясно и сега как ще се развият нещата, но докторите казват че химическите са заради мъжкият фактор Tired

# 218
Абе, и аз така уж разбрах за Черито, но видях Зуза как се опули и стисна палци и реших, че съм пропуснала нещо  Mr. Green Дано е добре детето и да не се е уплашил много.
Кашмир, Калчев съм го чувала, мисля че е от добрите доктори, хайде сега чакаме с теб резултатите.
сладък Кокос  Hug Heart Eyes Hug
Прахи, както казах и преди - притесняваме се когато боли, но се притесняваме и когато не боли  Mr. Green Не се опитвай да си обясняваш симптоми, търпение ще трябва, колкото и да е трудно  Hug

# 219
  • Sydney
Звезден^Прах и според мен всичко ще е анред и след около 9 месеца ще се гушкате с бебето Simple Smile
Cherry Mam стиснати палци  Hug

# 220
  • Лондон/Пловдив
Благодаря за палците , не могат да разберат защо е станало ако се повтори тогава ще правят изследвания ( английска работа).
Прахи значи мъжки фактор е дано сега този да е от читавите войници .
Някой има ли инфо за Чоко какво стана с нея .

# 221
Чери, дано всичко е наред с детенцето ти! Praynig Hug
Сандра, браво за БТ! Hug
И аз съм на мнение че трябва да пишат и небременни, бременни и родили! Все пак са част от темата! Hug Аз се радвам за всяка една история, ако е хубава и страдам също така, ако нещо не е наред! С ва предодолях по-леко малко или много аборта си! За което ви благодаря на всички!  bouquet
Мен днес към обяд ме присви корема, една тъпа болка, а ми е още рано за М. Едва 10 дни, или 11 най-много след О съм. Дано ЛФ ми е добре! newsm78

# 222
  • София
Чери, дано е било нещо безобидно при малкия.  Hug
За Чоко нищо не знаем, не е влизала от април...Много се тревожа за нея!  Praynig
Дани, вие още не правите опити, нали?

# 223

Дани, вие още не правите опити, нали?

Не, пазим се. Ама нещо със спада преди няколко дни се бях малко притеснила. Rolling Eyes Ама то секс все пак правим. Embarassed До сега не е имало гафове, така че няма как да стане сега май. Около О не сме правили нищо. 3 дни преди О и 3 дни след нея - Да. Абе ще ми дойде, стига да се вкарвам във филми. Май след 3-ти цикъл ще почнем. Въпреки че док каза че може след 2-ри, ама пусти страх... Tired

# 224
  • В градината...
Че то и аз отдавна не пиша. Преминах през най-отвратителни емоции. Не знам, дано ни е дълга радостта.
Имаме ембрионче.

Общи условия

Активация на акаунт